Jump to content

Recommended Posts

Posted

Unavuje me soused. Je to takova zvlastni postavicka a nevim moc co s nim.

Nejdriv mu vadilo, ze o vikendu startujem v pul 8 rano auto, ze ho to rusi od spani. Sice to bylo tak jednou za mesic, ale v ramci sousedskejch vztahu sem se s nim domluvil, ze pokud to pujde, tak pockam do 8.... uz to mi prijde jako naprostej blabol, ale dejme tomu...

No a dneska mu vadil zas kour z ohne, tak jel hrdinne podat asi nejaky udani na mestsky polise. Nazpatek se v aute smal, jak nam to natrel.

Pro vysvetleni, horelo jen drevo a cca jen hod a pul..

Uz tu vystval nejakou starou pani, ze na ni furt podaval oznameni (netusim o cem a cim mu mohla vadit). Dalsim sousedum chodil vypinat pojistky, o dalsim prohlasil, ze ho videl, jak mlati kocky nebo co....  Osobne nic resit nechce, rychle zdrha domu..

Napada nekoho, co s nim? Stehovat se nechci, ale bojim se, ze nam treba otravi coklaky nebo neco.. je mu tak 40, takze cevka mu asi nepraskne a evidentne ho teplej bonz tesi nasobne vic, nez sledovani filmu pro dospely.. 

Posted
před 10 hodinami, busdriver napsal:

Unavuje me soused. Je to takova zvlastni postavicka a nevim moc co s nim.

Nejdriv mu vadilo, ze o vikendu startujem v pul 8 rano auto, ze ho to rusi od spani. Sice to bylo tak jednou za mesic, ale v ramci sousedskejch vztahu sem se s nim domluvil, ze pokud to pujde, tak pockam do 8.... uz to mi prijde jako naprostej blabol, ale dejme tomu...

No a dneska mu vadil zas kour z ohne, tak jel hrdinne podat asi nejaky udani na mestsky polise. Nazpatek se v aute smal, jak nam to natrel.

Pro vysvetleni, horelo jen drevo a cca jen hod a pul..

Uz tu vystval nejakou starou pani, ze na ni furt podaval oznameni (netusim o cem a cim mu mohla vadit). Dalsim sousedum chodil vypinat pojistky, o dalsim prohlasil, ze ho videl, jak mlati kocky nebo co....  Osobne nic resit nechce, rychle zdrha domu..

Napada nekoho, co s nim? Stehovat se nechci, ale bojim se, ze nam treba otravi coklaky nebo neco.. je mu tak 40, takze cevka mu asi nepraskne a evidentne ho teplej bonz tesi nasobne vic, nez sledovani filmu pro dospely.. 

Až bude zdrhat tak ho vem prakem, ale zezadu, at tě nevidí😜.

Posted (edited)

Ja vim, ze se to nema delat a rikat a ja nevimcovsechno, ale mnohdy pomuze jedna cílená pres drzku. Fakt. Ono v dnesni dobe dost lidi prekvapi, ze oni muzou vsechno a nic se jim nestane a jedna do nosu dost prekvapi a dostanou strach. Proste zlomenej nos zlomí kazdeho zmrda 🙂 

Edited by Frantik
  • Like 1
  • Upvote 1
Posted
před 38 minutami, Frantik napsal:

Ja vim, ze se to nema delat a rikat a ja nevimcovsechno, ale mnohdy pomuze jedna cílená pres drzku. Fakt. Ono v dnesni dobe dost lidi prekvapi, ze oni muzou vsechno a nic se jim nestane a jedna do nosu dost prekvapi a dostanou strach. Proste zlomenej nos zlomí kazdeho zmrda 🙂 

To souhlas, to mě napadlo hned, ale ten pahnát na to nejspíš vyloženě čeká, aby se pak se mnou soudil o ublížení na zdraví a psychickou újmu. Se bojím, že tudy cesta nevede.

Posted
před 1 minutou, busdriver napsal:

To souhlas, to mě napadlo hned, ale ten pahnát na to nejspíš vyloženě čeká, aby se pak se mnou soudil o ublížení na zdraví a psychickou újmu. Se bojím, že tudy cesta nevede.

Zadnej takovej soud nebude. Tim se hodne operuje a varuje se pred tim a nejvic ti, kterym to hrozi. Jedna pres drzku se nesoudi.

Posted

Už došlo na nějaký jednání s úřadama? Protože z toho, co píšeš, se zatím nic neděje. Pálil jsi dřevo, on jel na nákup a pak se na tebe mile usmíval 🙂

Počkal bych, až něco přijde nebo dojde k nějaké konfrontaci, do tý doby bych ho ignoroval. 

Posted

jak píše gunman. Zatím z toho mám jen pocit, že soused je idiot a ty skáčeš, jak on píská. Vykašlal bych se na omezování se dle jeho požadavků a řídil se platným zákonem. Pokud by s tím měl problém a došlo jakýmkoliv způsobem k omezení tvé svobody z jeho strany, poškození věci, atd... tak samozřejmě řešit s patřičnými úřady. Chápu, že máš strach o psy, jak píšeš, ale nevěřím tomu, že by toho byl schopen, respektive, že tímto by začal... a majetek se dá ohlídat např. kamerami. Do držky bych mu hned nedával, to by se mohlo škaredě otočit proti tobě...

Posted

Zatím jen výhružky, ale vzhledem k tomu, že těm sousedům, co chodil vypínat jistič, tak i posílal udání na stavební úřad, tak sem si jistej, že na ty měšťáky jel a něco tam vyblil. Já nějaký podání vysvětlení klidně uvítám, to mě netrápí, spíš sem se ptal, jestli někdo nemá třeba podobnou zkušenost. A abych jel prášit já na něj, to mi přijde takový pod úroveň a ani na to nemám čas ani charakter. Zatím to teda ignoruju, ale ruka mě svrbí :D

Všem dík za reakci!

Posted

Dávat někomu před hubu, to je jak ve středověku ty vole. Musíš mu poslat výzvu před tiktok do Clash of the stars.

Posted

O tomhle bych mohl psat romany, koupil jsem chatu od 90 lete pani, sousedi ji meli ochocenou a chata “byla jejich” za 2 roky 8x udani od urazi nas po nataci si nasi nezletilo dceru, ze zivota mi udelali doslova peklo. 
nechcete nekdo chatu v Ceskem raji?

Posted
před 38 minutami, Vasa_H napsal:

O tomhle bych mohl psat romany, koupil jsem chatu od 90 lete pani, sousedi ji meli ochocenou a chata “byla jejich” za 2 roky 8x udani od urazi nas po nataci si nasi nezletilo dceru, ze zivota mi udelali doslova peklo. 

Kde se nachází? Klidně SZ.

Posted
před 8 minutami, Jerryl napsal:

Podle popisu to bude ráj na zemi 😀

To se musi zazit, nesdelitelna zkusenost.  Pohadala se s dalsim sousedem, plivla na nej a dala mu facku, on ji odstrcil a sel pryc. Ona se svalila v agonii na zem, zavolala si zachranku, PCR. ZA 2 mesice se vytasila s: otres mozku, vyrazene 2 zuby, omdlivani, strach z lidi, nutne navstevy psychologa, neurologa ….

Posted
před 1 hodinou, Vasa_H napsal:

a nemáš mezi kamarádama pár negrů s letlampou nebo Vasila s ramenama přes celý futra a zlomeným nosem? Na tyhle udavačský sráče celkem platí obyčejná hrubá síla většinou jen v náznaku 

Posted

Nechci se nikoho dotknout rady typu posli na ni xy, zapal ji to atd. prosim ne.