redd Posted October 17, 2023 Report Share Posted October 17, 2023 Pokud nejsi na hrubou silu, ktera je nekdy proste nutna, tak nejlepsi reseni je prodat a usetrit si nervy… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted October 17, 2023 Report Share Posted October 17, 2023 Prijdes za ni, optas se co vlastne chce, ona spusti nerealne nesmysly typu budu parkovat u vas, budeme chodit pres vas pozemek protoze to je bliz do restaurace. Odpovis ne, vy jste se zblaznila, za 2 tydny prijde predvolani od PCR, ze jsem ji vulgarne urazel, znevazoval jeji dusevni stav s cilem ponizit. To si fakt neumim predstavit co by se delo po proplesknuti. Mozna se vam zda, ze jsem meky, neco jsem zazil, ale tohle je fakt uplne jinej level. Pokud tu je nejaky Winston Wolfe rad si necham poradit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted October 17, 2023 Report Share Posted October 17, 2023 S takovou svini slusnosti nic nezmuzes. Vzdyt nemusis pouzivat nasili, muzes ji postupne deptat tak aby to neslo za tebou. Jen trochu fantazie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted October 17, 2023 Report Share Posted October 17, 2023 Nebudu popisovat vlastní zkušenost, ale odvety vedou pouze k další eskalaci. V rámci pudu sebezáchovy a duševního zdraví je někdy lepší se takových sousedů dobráků vzdát - uskutečnit exit. Člověk má pořebu dát jim za vyučenou a zvýtězit nad těmi kretény. Také to může vypadat zbaběle, ale je to lepší než si otrávit zbytek života. Udělat správné rozhodnutí v pravou chvíli může být právě ta výhra! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Tak to je taky pravda, zalezi jak je clovek nastavenej a na co ma v danou chvili dusevni silu atd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Na hrubý pytel, hrubá záplata. Ale blbě se to dělá, s nejistým výsledkem a s případnými následky. Bohužel je to mnohdy jediné řešení, aby se protějšek srovnal. A ono se lehce hovoří, pokud se to člověka nedotýká osobně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Ten, kdo vymyslel stěhování za pochodu, ten by zasloužil pověsit za koule do průvanu- stěhujeme se zítra, spisy zbalené a dnes je úřední den a už jsem tu měl dva lidi, co chtěj něco ze spisu, nutně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Bilance moji přepravy vlakem na trati S7 tento týden (tři dny): dvě poruchy soupravy, dvakrát odřeknutý spoj bez náhrady, jedenkrát údajný šílenec pobíhající v kolejišti. Úhrnné zpoždění na mých cestách dosud asi tak 5 hodin. Tak na to už seru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muffik Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 (edited) Těžce mě naštval ČEZ, který zavedl novou podmínku pro svoji Virtuální baterii – nesmí být dva EANy resp. výrobní EAN. Proč, to netuším, ale tlačí to fest. Dokonce vypovídá smlouvy stávajícím zákazníkům, kteří mají výrobní EAN, převádí je na obyčejný tarif a nabízí jen výkup za spot. Chtěl jsem na Virtuální baterii (aka Elektřina pro soláry) přejít až mi vyprší stávající 3letá fixace, ale protože jsem u distributora EG.D, který výrobní EAN zřizuje automaticky už v okamžiku připojení FVE do sítě, mám smůlu. Volal jsem na EG.D, jestli lze ten výrobní EAN zrušit a nelze! Takže tímto jsou všichni zájemci/zákazníci z Jižních Čech a Jižní Moravy v Edited October 18, 2023 by Muffik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Posledni k te chate, je tu nejaky pravnik a mohl by nastinit jeho nazor? Pro mne to je situace kterou zazivam (doufam) jednou za zivot, ale pro pravnika to je treba dost casta situace. Dik moc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronař Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Hlavně sem nedávej fotky ty jejich dcery…Napsáno mobilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Ale tak zase kdyby sem dal fotky těch magorů, alespoň bychom věděli komu se raději vyhnout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Jedna z oblibenych kratochvili pani (a fakt to neni modelka) bylo pobihat po zahrade ve spodnim pradle a rvat co na mne cumite vy prase to vam nevadi, ze jsem ve spodnim? A kdyz jsem postavil plot tak me udala na stavebnim, ze blablabla. Samozrejme po kontrolnim setreni konstatovano, ze plot je v souladu se zakonem. Mam vylovit dalsi prihody? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepino777 Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Paninka je koukam hodne zamindrakovana co? Me by fakt zajimalo, co z toho ten clovek ma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 @Vasa_H Jako příhoda to hraničí s tématem Humor, prokud bys v tom nemusel žít. Klidně ještě něco nahoď, ať se také trochu pobavíme. Jak je známo, tak starý protivný báby by se měly střílet už zamlada , je to hroznej invazivní druh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Waya03 Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Když jsem ještě neměl kolem pozemku plot, dovezl jsem si jednoosou maringotku lesanku a tak nějak provizorně ji podepřel a zajistil. No sousedka mi přišla říct, že takhle to nejde, že to musím mít zajištěné pořádně aby jí to třeba nespadlo na jejího pejska, když ho tam zrovna venčí Nebo mi lidi jezdili přes můj pruh trávy před plotem a tak jsem si tam dal je keříku šeříku kámen, aby mi ho nepřejeli. Tak jsem tam dovalil šutr a zas jsem dostal poučení že to by nemělo být, že by si o ten šutr někdo mohl zničit auto. To je pořád něco, ale mě to nevadí, pouštim to druhým uchem ven a jinak tu sousedku vlastně mám rád. Sice člověka pravidelně zbuzeruje ale jinak si s ní člověk hezky pokecá, zjistí co, kdo, kdy a s kým a je v obraze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 (edited) U nás se jednu dobu pravidelně objevovaly hromady shnilejch jablek, i když jabloň nemáme. Přistihli jsme sousedku, jak je k nám hází přes plot. Její vysvětlení bylo, že to u nás nemáme tak hezky uklizené jako ona, tak že se to ztratí . Logika, to nevymyslíš. Jo také měli vyvedenej trativod na náš pozemek, Ale u sebe to mají tip-ťop, i trávu luxujou a natíraj na zeleno. Nakonec přišla jejich píka mladá, jestli bysme jim neodprodali kousek zahrady pod našima oknama, že prej nemaj kde parkovat. Tak jsem jí poslal do řiti, že ani za mega. Prostě idioti, no. Edited October 18, 2023 by Jerryl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Když to čtu, tak se jasně přikláním k "právničině života" a řešení dle Frantíka. PS. já mám asi zlatého souseda, sice mu říkáme "pomocník pomocníka VB", ale je se svým udavačstvím neškodnej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 před 42 minutami, Pepino777 napsal: Paninka je koukam hodne zamindrakovana co? Me by fakt zajimalo, co z toho ten clovek ma. Na to dáva pomerne spoľahlivo odpoveď transakčná analýza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gunman Posted October 18, 2023 Report Share Posted October 18, 2023 Když to tady čtu, tak si říkám, že asi vypadám jak netvor, protože vždycky mi stačilo se s lidma domluvit. Sousedy máme jen jedny, a když bylo jejich mladýmu osmnáct a rodiče byli na dovolené, tak si dotáhl domů partičku asi dvaceti kamarádů, včetně přičmoudlíků a začal ve 20 hodin docela hluk. Stačilo zazvonit a říct - Honzo, myslíš, že bude po desáté večer klid? A byl Když prostřední dceru na základce začali spolužačky na FB šikanovat, stačilo se stavit za rodiči a říct, že to musí okamžitě přestat a přestalo. Fakt je, že jedni se zeptali, jestli jsem se chystal je v další fázi zmlátil latičkou, což jsem jim úplně nepopřel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts