JR_2010 Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 před 5 minutami, Murphy97 napsal: ja se tedy vzdy pred tridenim cehokoliv papiroveho ujistim, ze tam nezustane jmeno, adresa, prip. jakekoliv dalsi indicie vztahujici se k nasi rodine.. proste to odtrhnu, odstrihnu a zlikviduji separatne Tyjo, já to dělám taky, a to jsem si říkal, jestli nejsem tak trochu paranoidní. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 Nejsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 opravdu nejsi Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 Tak touhle paranoiou trpím taky A teď mě teda safi trochu uklidnil Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 To jsem rád, že mé neštěstí někomu pomohlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maro Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 před 6 hodinami, VitekB napsal: Potřeboval nasměrovat kde si nechat poradit. Koupil jsem 2 roky zpět byt v OV, o existenci družstva v domě jsem nevěděl (a blbec si to nezjistil). Po nějaké době družstvo mělo příjem z prodeje podílu a za rok se rozhodlo o likvidaci. Bývalý vlastník, který si družstevní podíl nechal a prodal jen byt v OV, prý o budoucím příjmu věděl a počkal si na likvidaci a teď má samozřejmě nárok na zůstatek z likvidace. Mám asi smůlu a bývalý vlastník bytu v OV byl dobrý obchodník, co? Přijde mi zvláštní, že by držel podíl v družstvu a byl tak oproštěn od všech poplatků atd. Tykokso, tohle by mě nikdy nenapadlo, že se může stát. Díky tobě jsem pojal podezření, že tohle bude i případ bytu, na který jsme se byli dívat v pondělí. Byt v OV, realitacka nám poslala hospodaření SVJ, ale mi pořád vrtalo hlavou, proč je na baráku schránka "družstvo", tak to bude asi stejný případ, kdyby se ti k tomu prosím povedlo najít více informací, kdyz to budeš řešit, mohl bys mě prosím pak klidně do SZ nasměrovat, na co si dát pozor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VitekB Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 před 1 minutou, Maro napsal: Tykokso, tohle by mě nikdy nenapadlo, že se může stát. Díky tobě jsem pojal podezření, že tohle bude i případ bytu, na který jsme se byli dívat v pondělí. Byt v OV, realitacka nám poslala hospodaření SVJ, ale mi pořád vrtalo hlavou, proč je na baráku schránka "družstvo", tak to bude asi stejný případ, kdyby se ti k tomu prosím povedlo najít více informací, kdyz to budeš řešit, mohl bys mě prosím pak klidně do SZ nasměrovat, na co si dát pozor? Uvidím, co zjistím a podělím se o info. Já to kupoval v době, kdy se pomalu nedalo domluvit prohlídku a všichni viděli konec světa, takže v tom zmatku mi tohle celkem uniklo. Kolega má třeba zkušenost, že v domě je sice obojí a družstvo se likviduje též, nicméně zůstatek si nerozdělili a převedli do fondu oprav... Už vidím, jak u nás každej dá z kapsy desítky tisíc na výtah, až se rozbije. To bude zábava, naspořeno totiž není skoro nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucid Posted October 19, 2023 Report Share Posted October 19, 2023 Před hodinou, Maro napsal: Tykokso, tohle by mě nikdy nenapadlo, že se může stát. Díky tobě jsem pojal podezření, že tohle bude i případ bytu, na který jsme se byli dívat v pondělí. Byt v OV, realitacka nám poslala hospodaření SVJ, ale mi pořád vrtalo hlavou, proč je na baráku schránka "družstvo", tak to bude asi stejný případ, kdyby se ti k tomu prosím povedlo najít více informací, kdyz to budeš řešit, mohl bys mě prosím pak klidně do SZ nasměrovat, na co si dát pozor? Ty vogo, je zcela běžné, že v domě funguje jak družstvo, tak SVJ a společně se podílí na správě. Je to primárně v baráku, který byl původně družstevní, přičemž část družstevníků v minulosti požádala o převod bytu do svého vlastnictví, z nich se pak stalo SVJ, zatímco druhá část zůstala v družstvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 Poslední post na téma chata, samozřejmě pokud je tu parta motorkářů, wrestlerů, bubeníků nebo i šachistů, kteří nemají kde uspořádat soustředění pošlete SZ určitě se domluvíme 1) odpověď na dotaz kdy ostříhají větve: my neodmítáme upravit větve našich tůjí, které jsou součástí živého plotu mezi našimi pozemky. Jenže tato věc má nyní i právní stránku. Vy jste nám ústní dohodou zakázal vstup na váš pozemek, dokonce pod výhrůžkou volání policie, že vstupujeme na Váš pozemek, a při tom jste uvedl, že se o živý plot v vaší strany nemáme nijak starat, že je to zcela vaše věc. Ústní dohoda má právní charakter podepsané smlouvy a má vyšší právní prioritu nad základními zákony v občanském zákoníku. To znamená, že kdybychom jakkoliv upravili větve z vaší strany pozemku, můžeme tím porušit ústní dohodu. 2) odpověď na téma kamery: Ke kamerovemu systemu: opetovne Vam sdeluji, ze Vas pozemek neni predmetem zaznamu z naseho kameroveho systemu a jsem schopen to kdykoliv prokazat prislusnemu organu, ktery bude provadet kontrolu. Nas kamerovy system je strikne v souladu s GDPR vydaneho 28.5.2018 a ktery je pravne platny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepino777 Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 24 minutes ago, Vasa_H said: ......samozřejmě pokud je tu parta motorkářů, wrestlerů, bubeníků nebo i šachistů, kteří nemají kde uspořádat soustředění pošlete SZ určitě se domluvíme To vypadá na celorepublikový sraz chronomagu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 Setrelovat kamery PCP vzduchovkou nemusi byt uplne spatna zabava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted October 20, 2023 Report Share Posted October 20, 2023 Tech kamer tam je tolik, ze aby te nejaka nezachytila bylo by to jako hra Commandos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted October 21, 2023 Report Share Posted October 21, 2023 Proti chate srobnost, ale take se vam objevuji tyhle modre obdelniky pod nazvy for? Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted October 21, 2023 Report Share Posted October 21, 2023 (edited) před 21 hodinami, Vasa_H napsal: Tech kamer tam je tolik, ze aby te nejaka nezachytila bylo by to jako hra Commandos. Zacnete delat to same. Kamery, udani, atd. Najmete si bezpecnostni agenturu, ktera bude za nimi jezdit, volat jim a zneprijemnovat slovne zivot. Edited October 21, 2023 by safi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamut Posted October 21, 2023 Report Share Posted October 21, 2023 Vasha_H na domácí stránce si přepni zobrazení fóra. Vpravo nahoře jsou tři kostičky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted October 21, 2023 Report Share Posted October 21, 2023 před 4 hodinami, mamut napsal: Vasha_H na domácí stránce si přepni zobrazení fóra. Vpravo nahoře jsou tři kostičky. Diky!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Sem se dneska pěkně naštval, bo celej den na ovno a ještě jsem zjistil, že jak jsem starej, tak jsem blbej. Asi jsem se stal cílem pokusu o okradení Ukáčkama. Stalo se to asi takto: Parkoval jsem před firmou v Praze na Chodově a nakládal jsem si věci do auta, ulice liduprázdná jako vždy. A najednou, kde se vzala tu se vzala ukrajinka, která fňukala, že nemůže vyjet autem z parkovacího místa, protože vedle ní někdo blbě zaparkoval a ona, jako začátečnice si na vyjetí netroufá, aby neodřela auto. Říkám si udělám dobrej skutek a jdu s ní 20 metrů k jejímu starýmu merglovi. Ona, že jí mám ukazovat, já říkám, že spěchám a že jí s tím vycouvám. Vyjel jsem, vystoupil a že může jet. Jdu ke svýmu autu, kolem kterýho se motal podivnej týpek a dělal, že telefonuje a odchází. Ona už byla taky fuč. Teprve ted' mi to všechno došlo. Pravděpodobně šlo o to odlákat a vykrást auto. Ono totiž to její auto nebylo až tak zablokované, ale spíš samo blokovalo auto sousední. Naštěstí jsem před odchodem moje auto ze zvyku zamknul, ale dovedu se představit i horší konec. Příště srát na všechny a dávejte si bacha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berbatow Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 Jerryl má pravdu, auto zamykám vždycky i kdybych stál u něho. A s tím pomáháním, už jsem taky vyléčený. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flipik Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 před 47 minutami, Jerryl napsal: Sem se dneska pěkně naštval, bo celej den na ovno a ještě jsem zjistil, že jak jsem starej, tak jsem blbej. Asi jsem se stal cílem pokusu o okradení Ukáčkama. Stalo se to asi takto: Parkoval jsem před firmou v Praze na Chodově a nakládal jsem si věci do auta, ulice liduprázdná jako vždy. A najednou, kde se vzala tu se vzala ukrajinka, která fňukala, že nemůže vyjet autem z parkovacího místa, protože vedle ní někdo blbě zaparkoval a ona, jako začátečnice si na vyjetí netroufá, aby neodřela auto. Říkám si udělám dobrej skutek a jdu s ní 20 metrů k jejímu starýmu merglovi. Ona, že jí mám ukazovat, já říkám, že spěchám a že jí s tím vycouvám. Vyjel jsem, vystoupil a že může jet. Jdu ke svýmu autu, kolem kterýho se motal podivnej týpek a dělal, že telefonuje a odchází. Ona už byla taky fuč. Teprve ted' mi to všechno došlo. Pravděpodobně šlo o to odlákat a vykrást auto. Ono totiž to její auto nebylo až tak zablokované, ale spíš samo blokovalo auto sousední. Naštěstí jsem před odchodem moje auto ze zvyku zamknul, ale dovedu se představit i horší konec. Příště srát na všechny a dávejte si bacha! Takže za všech okolností aplikovat pravidlo č.1 při (první) pomocí - ujistit se, že sám sebe nevytavuju nebezpečí. Díky za připomenutí Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr.S Posted October 24, 2023 Report Share Posted October 24, 2023 Začínám mít takové podezření, že Zásilkovna se snaží dotáhnou na "kvality" České pošty. Posílal jsem dobírku na adresu a já ko.ot jsem zapomněl napsat číslo domu. Takže zásilka už 14 dní leží na Jihlavském depu (tedy já už tomu moc nevěřím) a je "na cestě zpět" k odesílateli. Už čtyřikrát jsem tam volal a pokaždé mi řeknou, že je na cestě tam, odkud jsem jí posílal. Včera po mě slečna chtěla popsat, jak ten balíček vypadal, aby ho mohli dohledat. Mám takové tušení, že jsem přišel o 5 tisíc, jelikož u té dobírky jsem se v aplikaci nikde nedopátral možnosti pojištění, což jsem měl původně v plánu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts