Frantik Posted November 3, 2023 Report Posted November 3, 2023 A 5 dni UP u pani taky evidentně neplati
praguegabi Posted November 3, 2023 Report Posted November 3, 2023 před 11 minutami, gunman napsal: 51 příspěvkem obhajuju prodej 50 tým tak hlavně že se dočkali svých Rolex u AD. Je mi to fuk, klacík na rýpání v hov.ě nepotřebuju Kdo chce psa bíti, hůl si vždycky najde před 7 minutami, Frantik napsal: A 5 dni UP u pani taky evidentně neplati Uznávám pochybení, nečtu..moje blbost
gunman Posted November 3, 2023 Report Posted November 3, 2023 ne bít, ale jíst, ne hůl, ale hůlky - jinak souhlas
exell Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 Řeknu na to, že se omlouvám za "křivé obvinění". A přeji úspěšný prodej.
polifka Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 Nemá někdo zájem o čerstvé rohlíčky? Za cca 5 minut byly všechny hadříkem otřeny a úhledně narovnány v přepravkách. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
geometr Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 Jsem si vzpomněl na ty řízky v Tankovém praporu.
Ubik Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 No tak byly o něco více křupavé... to je toho
Hasňa Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 Jsem si vzpomněl na ty řízky v Tankovém praporu.To bylo v Tiché bolesti. V Tankovém praporu taky?
geometr Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 Na konci, jak je ta rozlučka, utírá ty řízky sebraný ze země tím hadrem, ne?
Hasňa Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 Jo, vlastně jo, máš recht. V Tiché bolesti ho pro Jandáka klepou Kanadou na podlaze.
polifka Posted November 4, 2023 Report Posted November 4, 2023 V případě tohoto obchodu ty rohlíky utírali nějakým hadrem..... Ona ta silnice byla vlastně po celonočním dešti umyta.
Mr. Sandman Posted November 5, 2023 Report Posted November 5, 2023 ti silničáři si z nás fakt dělají prdel... ta cesta je nová, semafory tam jsou několik dní a nic se tam neděje... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Jiří Sedlák Posted November 6, 2023 Report Posted November 6, 2023 Mám covid a posral se mi kotel. To je k posrání.
Jiří Sedlák Posted November 6, 2023 Report Posted November 6, 2023 Ale rohlík bych si dal, klidně ze země, nejsem žádnej cíťa. Jen kdyby mi pro ně někdo došel...
JDenver Posted November 6, 2023 Report Posted November 6, 2023 před 7 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Ale rohlík bych si dal, klidně ze země, nejsem žádnej cíťa. Jen kdyby mi pro ně někdo došel... Odkud jsi Jiříku?
Jiří Sedlák Posted November 6, 2023 Report Posted November 6, 2023 Já jsem z Pardubic, rohlíky už mi donesli. ale aby toho nebylo málo tak jsem zjistil, že se mi posral cd přehrávač Sony, tak fajn, říkám si, vytáhnu starou dobrou Teslu, stejně je zvukově lepší, vyměním a když zkouším jestli mám všechno dobře zapojený, tak zjistím, že se posral kotoučák, hraje slabě jeden kanál. Ach jo. Do toho dcera je úplně psycho ze školy, je v prváku na střední a hned si nesedla s nějakou hlavní učitelkou na odborné předměty. Myslím, že to trochu podcenila a teď kouká. No a možná má taky covid, takže místo aby doháněla, jde zítra k doktorovi.
Jerryl Posted November 7, 2023 Report Posted November 7, 2023 Musím to sem dát. Pokaždé, když nakoupím něco v e-shopu, tak se na pár dnů znásobí počet otravnejch telefonátů a nyní už i vysloveně podvodných SMS a mailů. Všude mě kvůli zákonu o GDPR nutěj podepisovat stohy papírů, na každý webovce na mě skáče debilní okno o Cookies, ale v reálu je to všechno nahovno, protože se s osobními údaji vesele kšeftuje. Hajzlové
kuncák7 Posted November 7, 2023 Report Posted November 7, 2023 Už si v práci připadám jako ve skladišti a to jsme tu 14 dní. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Recommended Posts