kuncák7 Posted November 12, 2023 Report Share Posted November 12, 2023 před 32 minutami, martar napsal: K nezaplacení muselo bejt hlavně to divadlo, který jsi sousedům potom sehrál ... šel jsi po čtyřech nebo ses věšel na dřevo a keře? Bohužel už nevím . Měl jsem to jako v mlze Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 12, 2023 Report Share Posted November 12, 2023 před 4 hodinami, JakubKa77 napsal: Dnes úspěšně vyměněna spodní topné těleso u staré trouby. Bejt to moje trouba tak měním troubu (bohužel deska také ještě s panelem na troubě, takže by to byla komplet výměna). Pokud jsi šikovný a nebojíš se zašpinit není to nic těžkého. Práce na cca hodinu. Topné těleso stálo kolem 400 korun. Tak to já se nebojím rozmontovat cokoliv Zkusim zejtra v tom servisu topný těleso - za takový peníze bych ho koupil a zkusil vyměnit, tim už nic nezkazím. Akorát možná před tím zkusit, jestli k němu jde aspoň proud, aby to nebylo někde jinde, co? Před hodinou, DavidLC napsal: Takže nová linka, to už i vymalovat a podlahu taky, támhle se to odlupuje, úplně to slyším No, tak nějak A to jsem loni v létě vyměnil vestavěnou lednici (taky už byla asi plnoletá a taky jako musela chcípnout v létě ve vedru o prázdninách, vona ti nemuže v létě chcípnout televize, musí lednice, to samý teď trouba, když se má začít péct na vánoce) a to byl teda voser - nejdřív sehnat lednici do tý skříně (na výběr byly asi tak dvě) a pak tam ten šmejd vodfláknutej z výroby dostat (strašný, jak se to dneska vyrábí). Pravda je, že jsme si se ženou už říkali, jestli kuchyň nepředěláme. A na to se těším, fakt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted November 12, 2023 Report Share Posted November 12, 2023 Všude stejný... No my už v druhým kole vestavěnou lednici nedali.... radši.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 12, 2023 Report Share Posted November 12, 2023 Jo, taky jsem se zařekl, že tahle je poslední vestavná. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayethon Posted November 12, 2023 Report Share Posted November 12, 2023 A ja se vzdycky divil a trochu i vztekal proc v Parizske vse po zavreni uklizeji z vylohy, tak ted uz to asi chapu. To ze je pojistene jen to co je v trezoru, to je prosim standard? Protoze kdyz treba opakovane vykradli Hublot tak dostupnych informaci pojistovna platila a neslo o veci z trezoru. Jinak mam bohuzel obavy ze hodinky jsou uz davno mimo CR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted November 13, 2023 Report Share Posted November 13, 2023 Nevite nekdo o servisu notebooku Pha, Lbc Mb? MSI GL75 9SD DIKY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotlick Posted November 13, 2023 Report Share Posted November 13, 2023 před 18 hodinami, kuncák7 napsal: Tak někdy ve chvilce tehle fotky, pri dělání dřeva, mě chytl houser. Auta až u baráku, cesta zaházena dřevem a doma jen 70 léta máma. K nezaplacení. Nevím, jestli to byl tvůj případ, ale mi se osvědčilo se oblíkat na tyhle podzimní, zimní práce stejně jako na horské tůry apod. Zejména teda funkční věci, jako termo trika a druhé vrstvy. U toho dřeva, nebo podobných prací se člověk zpotí jako prase a pak stačí chvilka kdy si sedne a prochladne jedna dvě.Pak jsem vždycky umíral na rýmečky, zádíčka atd. atp. Když ti ta první vrstva odvede pot od těla, tak jsi v suchu a teple. Nejhorší jsou bavlněné trika do tohodle počasí. Drží to vodu jak ďas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted November 14, 2023 Report Share Posted November 14, 2023 O pomoci Chronoshopu blíže zde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Zasraná Česká Pošta. Nechal jsem se za 300 Kč zastupovat při celním řízení. Klasika z Aliexpress. Číňan poslal jen 2 věci ze sedmi. Napsal to na zásilku. Celní deklarantka si toho nevšimla. Zaplatil jsem plné clo a DPH. Teď přišel zbytek. Pošta neví, jak to řešit..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 V 12. 11. 2023 v 13:01, JakubKa77 napsal: Dnes úspěšně vyměněna spodní topné těleso u staré trouby. Bejt to moje trouba tak měním troubu (bohužel deska také ještě s panelem na troubě, takže by to byla komplet výměna). Pokud jsi šikovný a nebojíš se zašpinit není to nic těžkého. Práce na cca hodinu. Topné těleso stálo kolem 400 korun. Tak teď už je to asi do vlákna "Co mne potěšilo".... Topné těleso vyměněno (to vypadalo), cena tělesa 510. Takže Ti vlastně děkuji za podnět! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Americkej Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 A chudák paní geometrová se nový linky zase nedočká. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Co se vleče, neuteče Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 Kdyby v tom furt nevařila, tak se to nerozbilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubKa77 Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 před 4 hodinami, geometr napsal: Tak teď už je to asi do vlákna "Co mne potěšilo".... Topné těleso vyměněno (to vypadalo), cena tělesa 510. Takže Ti vlastně děkuji za podnět! Paráda. Hlavně ať dál slouží. Trouba není vlastně vůbec složitý přístroj. Dokud se nepokazí řídící panel, tak je výměna dílu jednoduchá a celkem i levná záležitost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chilliluk Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 (edited) Tady jsem zapomněl citovat ...viz níže... Edited November 16, 2023 by Chilliluk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Chilliluk Posted November 16, 2023 Report Share Posted November 16, 2023 před 11 hodinami, Bert napsal: Zasraná Česká Pošta. Nechal jsem se za 300 Kč zastupovat při celním řízení. Klasika z Aliexpress. Číňan poslal jen 2 věci ze sedmi. Napsal to na zásilku. Celní deklarantka si toho nevšimla. Zaplatil jsem plné clo a DPH. Teď přišel zbytek. Pošta neví, jak to řešit..... To já sice s tou poštou nemusel nikterak bojovat, ale čekal jsem na hodinky už od pondělka a dneska furt nic, tak jsem začal volat a dovolal se až na depo do Budějovic, kde hodinky ležely a nikdo se neobtěžoval doručovat...happy end je v tom, že jsem si tam pro ně těch 30km dojel a vyzvedl ještě před prodlouženým víkendem...ale sakra co tohleto je? Ještěže jsem tam dojel a nesušil hubu až do pondělka nebo kdo ví do kdy přes celý prodloužený víkend. To by se ve mně vzteky krve nedořezal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DavidLC Posted November 17, 2023 Report Share Posted November 17, 2023 před 16 hodinami, Ajaj napsal: Kdyby v tom furt nevařila, tak se to nerozbilo Aspoň se vaří To u nás.... AU,jo vlastně je to taky fajn, vzkazuje žena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 Je 01:10. Teď se strašne opiju. Pak vystřízivím. Pak se zase opiju. A pak sem napíšu proč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 Ja uz se opil.. ale s kamarady.. to vzdy hodne pomuze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenomorfus Posted November 18, 2023 Report Share Posted November 18, 2023 před 6 hodinami, Bert napsal: Je 01:10. Teď se strašne opiju. Pak vystřízivím. Pak se zase opiju. A pak sem napíšu proč. Tomu rikam vikendovy plan jaxepatri :-D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts