Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ráno opilcovo ráno nejčernější přeji klidnou rekonvalescenci

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)
před 33 minutami, Conrad napsal:

Ráno opilcovo ráno nejčernější přeji klidnou rekonvalescenci

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Jedno období jsem chlastal celkem fest, ale tohle jsem na popravení nikdy nezkoušel. 😃

u mě fungovaly domácí okurky

Edited by guzmic
Posted

Já věřím na česnečku, vývar, okurky i utopence. Před hodinou to byli právě utopenci. Mňam.

Posted (edited)

Ja to posledni dobou musim jeste podporit i jednim ibalginem.... 

A kdyz koukam na Svejka  jak tam ma pan Vachmajstr kocovinu, je mi ho uplne lito, protoze si musi vystacit jen s tou okurkou

Edited by mamenec
Posted
před 39 minutami, geometr napsal:

Taky dávám pivo.

No čím myslíš, že ty zavináče zapíjím

Posted
před 5 hodinami, Frantik napsal:

Ja dávám malou studenou Plznicku a je hej 🙂 

Já velkou, ale je opravdu hej 😉

Posted
před 6 hodinami, Frantik napsal:

Ja dávám malou studenou Plznicku a je hej 🙂 

A co ta "naše" Plzeň?😉

Posted
před 18 hodinami, Bert napsal:

Je 01:10. Teď se strašne opiju. Pak vystřízivím. Pak se zase opiju. A pak sem napíšu proč.

Já uvidím, ale taky ten dnešek stál mega za prdlačku 🫤

Posted (edited)

dobré téma, 🙂, po tom všem... - začínám kolou, doladím Plzní, což je vždy příjemná tečka. Třeba ta kola někomu nesedí, mě fajnově. 🤠

Edited by eloga
ed
Posted
V 18. 11. 2023 v 1:14, Bert napsal:

Je 01:10. Teď se strašne opiju. Pak vystřízivím. Pak se zase opiju. A pak sem napíšu proč.

Jaké je rozuzlení?

Posted

Zítra musím fungovat, takže jsem přesně dle předpovědi @Americkej dokončil druhé kolo a vystřízlivěl. Rozuzlení je jednoduché, ale tak nějak nic moc. Zkrátka je na světě o jednoho dobrého člověka méně. Takže jsem ve chvílích mezi střízlivostí a opilostí odříkal Jizkor, a to je asi tak vše, víc nemám chuť ani sílu psát.

Posted

Já se těšil na nějaký velkolepý příběh a zatím taková jobovka

Posted

zase mě dostali! Kdo? Samozřejmě pošta. Čekám zásilku, lejstro ouřední. Ve čtvrtek nezastižen páč jsem v práci a matce to nedali jelikož ouřední a je jedno jestli je to důležitý nebo ne. Na papíru napsáno že to bude od pondělka k vyzvednutí na poště od 15 hod. A hádejte co? Není to tam! Prý až tak v 17 hodin a že za to nemůžou, že to takhle blbě dělá depo a že to je furt něco, že jí tam jezdí po zavíračce a že nemají lidi... No fajn, tak ať na ten papír napíšou od 17 hod a ne očividnou číčovinu. A proč zásilky ze čtvrtka nemůžou na tu poštu přivézt dopoledne? A když nemají lidi tak proč ty zásilky musí jezdit jak u blbejch furt dokola nevím kolika autama? Dyť tady jezdí asi tři poštovní auta během dopoledne. Takže za půl hodiny jedu zas 7km na poštu abych se takhle k večeru nenudil. To zas nějakej manažer vymyslel jak ušetřit pár platů na pobočkách, pak třikrát tolik projezdit v debilním převážení a pak si nasype ranec za to jak hezky to vymyslel. 

A protože jsem přející, vyslovuji vánoční přání všem co v tom mají pracky: Jak říkal jeden nebožtík kolega-potopu vařící vodou! A k Vánocům blití vobloukem až do třech králů, chlupatou prdel, šestidenní průjem a bolestivé svědění konečníku.