Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

V 11. 12. 2023 v 10:26, EpsteinBarr napsal:

po celych tych rokoch u mna po 1x 

IMG_2850(1).jpg

Snad ten nápis nelže, vypadá to jako gravitest 😂

před 9 hodinami, African napsal:

Parádní to máš :punk: Mě štve, že o víkendu ještě všude po prdel sněhu, lyžovačka a dnes skoro všechen pryč, i náš sněhulák už bojuje o život 😔

DSC_5684~2.JPG

Ale bojuje s úsmevom na tvári :D

Z nášho zostali také dve malé na sebe stojace guličky :)

Včerejší den - asi to znáte- prodáte troje hodinky, aby bylo na dvoje "vysněné", ty si zamluvíte. Ale musíte ještě předtím odvézt manželku na "vylepšovací kůru", která dle ubezpečení nebude nijak drahá. Když po dvou hodinách vycházíte, oškubanej jak kuře, ihned rušíte rezervačky a těšíte se, že vám v hodinkovnici aspon něco zbylo. No a do toho vás čeká ve špičce průjezd Prahou, celkem 2x. Dohromady 87 km. Trvalo to skoro 3 hodiny, průměrná rychlost 28 km/h a do toho očekávám z tunelů nějaké psaníčko ( protože tam už jsem to prostě nevydržel a 70 nedodržel ). Hezké přesváteční období, grrrr.

Nekňuč. Mám 3 týdny po OP, žena týden. Tak “taxikařím” dítěti sám a včera mě to stálo 4,5h života.
Už jsem pomalu začal pochybovat o smyslu bytí. Pak jsem si ale z advetního kalendáře vytáhl Kaiza 5 Blue a srovnaly se mi čakry

Máte nízký tlak? Vyhledáváte adrenalinové situace? Nechte si poslat půlkilový balíček z Rakouska přes UPS.... tyvole toho ichtyla, který jim dělal webové rozhraní, bych pověsil za koule do průvanu. Prodejce uvedl správnou a úplnou adresu. UPS tvrdí, že adresa je nekorektní a ani se neobtěžuje pokusit se o doručení. Opravit adresu v tom jejich bordelu je práce na půl hodiny, nekecám. Neuděláš to bez založení uživatelského účtu. To se ale povede až na šestý pokus. Pak ti systém odmítne editaci té adresy, která je údajně nesprávná. Pak ti ještě odmítne volbu "uložit na výdejním místě"... 

UPS jsou fajn. Nezavolají, jenom pošlou maila, že doručení bude ke konci dne. Frajer přijel ve dvě a nikdo doma, samo. Tak tam nechal lístek a zajeď si do vedlejšího města. Tak se ptám, proč balík dává 6 km od mého města, když to má 700 m do UPS pointu u mě. Prý má dle smlouvy možnost hodit to na point ve vzdálenosti 10 km od místa bydliště. Díky no...

Já teď právě s UPS zrovna spokojenost, včera jedny hodinky, dnes druhý, jedny že státu, druhý z Itálie. Objednával jsem v neděli.
Pravdou je, že doručení avizovali o den později než opravdu přišly. Naštěstí objednávám do práce, domů už nic, to nebudu riskovat.

Mě sere zasilkovna, do teď be problémů. Ale v pondělí jsem poslal hodinky zdejšímu členovi a od té doby se to motá mezi expediční depem a cestou na expediční depo.