Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

@Roland Sands @childe tak dal jsem na vaše doporučení, přátelé a spíše jsem ještě více naštvaný. 😀 Moony nenatahnu jednou rukou. Ok, zkusím jiné hodinky... Ale nesesteluju čas. Fajn, zaúkoluju celou rodinu, čas se nastaví, Moony se natáhnou a pak zjistím, že tam prostě nedám ten NATO strap a nikdo mi s tím doma nechce pomoct... A na pravé mi to prostě nesedí. A teď raďte. 😀

V 12. 2. 2024 v 16:33, eloga napsal:

Geometr

No sláva, teď si to upřesnil, tak to je Bingo Ford Taunus 12M P4. 👍🎖️  V té době si to lidé běžně koupit nemohli, ale taková 720, kdyby to pustili do výroby byla celkem obdobná a měla silnější motory. No jo, zase jen kdyby... 

Díky všem :cheers:

Je to Cortina mi starý nad 75 sme zažili v uliciach

Edited by peter48

Mňa naštvalo keď sa nám v obci lepil na kufor starší vodič v obci hoci bola kolóna , zastali sme pred zebrou koli chodcom a jeb odzadu do nášho medaku nabalil ten dedo ! Dostal pokutu len 20 EUR ! Oprava stala 2000 e! Cez poistku

před 11 hodinami, Tobi napsal:

Co to znamená-já jsem Tobi a za nic nemůžu 🙂.

No, asi tak nějak. A ti programátoři, nebo kdo to vyrábí tyhle kraviny, ani neumějí zařídit, aby pochopila opakovaně zadaný příkaz "zmiz" (po té, co jeden zjistí, že je k ničemu).

Před hodinou, geometr napsal:

No, asi tak nějak. A ti programátoři, nebo kdo to vyrábí tyhle kraviny, ani neumějí zařídit, aby pochopila opakovaně zadaný příkaz "zmiz" (po té, co jeden zjistí, že je k ničemu).

Hm, už jsem starej...

Starší ročníky si možná vzpomenou na podobně pitomou, neodbytnou a neužitečnou "sponku", zavazející svého času v každé výchozí instalaci Microšoust Oppice. Pokaždé když jsem se těch "power userů" ptal proč se té poskakující zhovadilost nezbavili, žádný nedokázal odpovědět :smoke:

Tak kolega alex77 mi nejdřív napsal, že není jako Luboš... a že to už vyřešíme. Situace se opakuje, naposled napsal , že mu už nefunguje ani telefon, že si ho zablokoval, psal to přes FB, no ted už zase týden ticho. he made my day. 

Kolegové, máte zkušenost s nahlášením na PČR? má to smysl? Jsou to dvoje hodinky v hodnnotě přes 30k , teď ž možná víc, ale ne netí to 300:-) 

Co myslíte? 

Oznam to, jinak mu to bude procházet bez trestu a naletí mu více lidí. Přidat k oznámení by se měli i další, které tahá za nos. Z trestně právního hlediska by se mohlo jednat o podvod a kdo ví, kolik takových je.

před 27 minutami, Fiona napsal:

Co myslíte? 

Nerad se odvolavam na nejaky zajem spolecnosti, ale tady bych asi udelal vyjimku a byl bych pro nahlaseni v zajmu spolecnosti. Tihle paraziti co zneuzivaji duvery ostatnich s cilem ho podvest, tam jsem pro jakykoliv krok pro ztizeni jejjich pusobeni.

před 1 minutou, Bert napsal:

Jsem mimo PC. Večer založím vlákno, ve kterém se (doufám) sejdou osoby podvedené nickem alex77. Vytvořím i formulář pro trestní oznámení. Blíže od pozdního večera ve vlákně. 

👍

Před hodinou, Fiona napsal:

Tak kolega alex77 mi nejdřív napsal, že není jako Luboš...

Co myslíte? 

A je teda nebo není Luboš. 

Doporučuji nahlásit. Od 10. tis je to určitě trestňák jak vyšitý. A jak píšou ostatní... V nějakém zájmu společnosti. 

Není to Luboš, je to Aleš (říká si Alex) Harašta . A i když se mu to nelíbí , tak je to jeho chování trochu podobné, mám u něj ty hodinky hodně přes 2 roky 

D9ky za názor, asi už nastal čas to řešit i s PČR

před 54 minutami, Bert napsal:

Jsem mimo PC. Večer založím vlákno, ve kterém se (doufám) sejdou osoby podvedené nickem alex77. Vytvořím i formulář pro trestní oznámení. Blíže od pozdního večera ve vlákně. 

Ok, díky Berte

před 1 hodinou, Fiona napsal:

Kolegové, máte zkušenost s nahlášením na PČR? má to smysl? Jsou to dvoje hodinky v hodnnotě přes 30k , teď ž možná víc, ale ne netí to 300:-) 

Co myslíte? 

Z vlastní zkušenosti - ono ani kdyby to bylo těch 300k, tak to neznamená, že se mu něco stane...

V mém případě jsou pachatelé 2 a dohromady to mají za 381k - jeden dostal podmínku, druhý nastoupil výkon trestu za minulé trestné činy a za tento mu nepřidali ani den v lochu navíc...

Takže jo, na PČR bych to nahlásil, ale jestli je to nějaký recidivista, tak bych se předem smířil s tím, že z něj nikdo nedostane ani korunu a nejspíš si za to nepůjde ani sednout...

Ale naděje umírá poslední, takže přeju aby to dopadlo lépe ;)

Tak je to člen, kreý tady dlouho fungoval, dlouho jsem se snažil mu věřit, že má zdravotní trable a i jsem ho zkutečně i jednou v nemocnici navštívil, nicméně , 2 roky slibuje vyřešení a nikam se neposouváme. To trestní oznámení je za mě poslední pokus. 

V každém pádě děkuji za podporu a rady.