Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 10 hodinami, kuncák7 napsal:

Přiznám se, že tohodle se taky dost děsím- dost to ted měním ( auta myslím ), začínám bejt hodně roztěkanej a s tím věkem se to opravdu nelepší

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat....😀😉

Posted
před 8 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

Ta roztěkanost je celkově problém dnešní doby, člověk dělá pět věcí naráz, ale jak by řekl známý motivátor, ničemu nevěnuje 💯 jednotek pozornosti😆. Snažím se alespoň v práci minimalizovat používání telefonu, a při tankování si vždy beru účet, abych věděl, co jsem tam poslal, taky si někdy nejsem jistý 😁🫣...Hlavně, že to dobře dopadlo.

No proto asi u většiny pump hlásí XXkč. Benzín/Nafta, jak jsem si všiml, jako že máš poslední možnost si uvědomit, jestli je to správně 🤔😀.

před 7 hodinami, geometr napsal:

Jo, to telefonování je neštěstí. Člověk se při tom prostě chtě nechtě soustředí na něco jiného. A u řízení auta je to uplně špatně a nepomuže tomu žádný handsfree. Nejde o to, že něco držíš v ruce, ale že se soustředíš na úplně něco jinýho, než řízení. Jestli ty pevný linky s telefonem se šňůrou nebyly bezpečnější - si byl prostě uvázanej šňůrou k telefonu a bylo :D

Naprostý souhlas, bohužel to dělám a budu se muset snažit to omezovat. Ztráta kognitivních schopností chlapa po přechodu je tu 🙄😀.

Posted (edited)

Zedníky pozabijat.

Koupil jsem 4 nové dveře. Ani jedny nezavřu. Dole doléhají, nahoře fuga 2 cm. Futra do vrtule.

Edited by VS
Posted

Program obnovy chodniku na Praze 10. Drive rozkopali 1 ulici, misto betonu dali zulovy kostky, zasypali piskem, dodelali najezdy pro auta a sli na dalsi ulici. Ted rozkopali 3 ulice, lidi na tom dela stale stejne, v nasi ulici uz 14 dni nedelaji nic, jen ji rozkopali,  parkovat se tu neda, na pikacu...

Posted
před 4 hodinami, Strocek napsal:

Chápu tvůj nezměrný bol 🤣

Posted
V 8. 6. 2024 v 16:38, VS napsal:

Zedníky pozabijat.

Koupil jsem 4 nové dveře. Ani jedny nezavřu. Dole doléhají, nahoře fuga 2 cm. Futra do vrtule.

Tak to nebyli zedníci, ne? Na tohle si normální zedník dává pozor, protože se na to hned přijde a nejde to nijak okecat stylem "to si sedne, paninko". Btw ocelová futra zazdívaná při hrubé stavbě dělali zedníci, ale obložková futra, která jsi předpokládám pořídil, dnes dělají spíš specializované party , kde by měl být truhlář i zedník, ale často je tam spíš rychle přeškolenej personál z UK s původně úplně jinou profesí.

Posted

No anebo se to může sejít - zedníci to blbě postaví (4 rohy stavebního otvoru nejsou v jedné svislé rovině, otvor není pravoúhlý...) a k tomu si objednáš obložky u nějaký špatný firmy, co produkuje zmetky a katastrofa je na světě. Nebo nastane jen jedna z těch dvou věcí a je to taky v pytli.

Posted (edited)

Zdili to před 60 lety. Jsou to obyčejné dveře, plechová futra. Ty původní, papírové, se přizpůsobily. Nové, pozinkované, jsou rovné a asi tvrdší.

Edited by VS
Posted

@geometrTo je taky fakt... i když u obložek mívá stavebni otvor dostatečnou vůli pro správnou montáž.

VS: jo takhle... no, to je jiná. 

Posted

Koupim hodinky s tim ze jsou nosene, ale 100% funkcni a doma zjistim ze na vic jak pulce drahy lunety nefunguje spravne aretace a jde ji precvakat prakticky oboustranne. Se pos**u. A to jsem se na ne tak tesil.. 

Posted
před 17 hodinami, martar napsal:

..., ale často je tam spíš rychle přeškolenej personál z UK s původně úplně jinou profesí.

Jo, a ešte ak sú z FFUK, tak to je úplne v hajzli :)

Posted
před 10 hodinami, Pavel Vondrášek napsal:

Zkontroloval jsi při předání hodinky? Já bych na chybu takhle přišel a raději nekupoval. Chápu, že tě to štve ale lunetu je vždy potřeba zkontrolovat, to je to největší a jedno z nejdůležitějších na hodinkách

Od toho kluka jsem za dobu co se zname kupoval vicero hodinek a z toho jsem kontroloval jedny jediny. Navic mi pred tim volal a docela detailne popisoval stav hodinek (na lunetu jaksi pozapomnel). Nemel jsem duvod mu neverit a fakt jsem necekal ze frajer kterej je clenem CHMG a kteryho znam X let me bude chtit ojebat.

Posted

Pepino, tak se přestaň chovat tajemně jako panna před prvním rande, a využij vlákna hodnocení.