Jump to content

Co mě právě naštvalo

Recommended Posts

před 1 hodinou, bohus76 napsal:

Jen se zeptám,havarijko na toto pamatuje ?

Záleží u koho a jakou pojistku máš, já teď dělal novou u Generali kompletní All risk a tam je samovznícení, nebo požár jako takový zahrnut. Samozřejmě realita bývá jiná a dost se v tom prý hrabou pokud je auto na odpis, každopádně když člověk servisuje u AD v pravidelných intervalech, tak prý v plnění nebývá problém. Mám aktuální 14 dní, tak si to ještě pamatuji, aspoň doufám 😆 Protože mi hajzli zase zdražili, takže aktuální pojistka lepší, o 4 tácy levnější, ale to už je z jiného soudku....

Edited by African

Česká pošta s námi zrušila smlouvu o poskytování služeb, že prý posíláme málo balíčků (+-10ks měsíčně) a nejsme pro ně dost nóbl 😆 Tak třeba GLS mám o půlku levnější, tak se nemůžou nic moc co divit. Ale ten způsob, vypovězení smlouvy poslali na email úplně jiný firmy, aplikace mě normálně funguje, tak jsem včera udělal dva balíky na poslední chvíli, odvezu na poštu a dnes mi paní volá že s nimi nemám smlouvu, to jsou akčňáci jak mají být...a prý že to zařízli desítkám firem po celé republice. To jsou ale hrozný píčusové, oni normálně chtějí tu poštu úmyslně potopit? Vždyť to jsou stovky balíků o které příjdou a to jsme za ně udělali administrativu a dovezli až pod nos, oni jen fakturovali. Nechápu....

• Confused 1

Čekám zásilku že zahraničí, první přišla po týdnu, druhá po třech dnech, třetí po více než 2 týdnech stále na cestě, ovšem lokálnímu dodavateli (České poště) byla předána před více než týdnem. Třeba to bude krásný dárek k Vánocům, pokud ji tam někdo nestopil úplně 

Volvo vs kamion 0:1, kamionak prehlednul pri prejizdeni pruhu a nejdriv Volvo otocil a pak tahl pred sebou. Jak ja jsem dnes nas*anej.20241008_084534.jpg

Odesláno z mého SM-S911B pomocí Tapatalk

před 38 minutami, Coach napsal:

Volvo vs kamion 0:1, kamionak prehlednul pri prejizdeni pruhu a nejdriv Volvo otocil a pak tahl pred sebou. Jak ja jsem dnes nas*anej.

Dle fotky a popisu situace auto heslu: Volvo For Life, myslím dostálo na jedničku. 

Vypadá to jen na plechy,určitě naštvalo,ale na druhou stranu to mohlo dopadnout i daleko hůř. Buď rád že si /jste/ v pořádku. 

Jeronimo: ano, heslu dostalo vrchovate, jsem za to rad, ze to takto zvladlo.

bohus76: plechy, sloupek a zrejme i LZ kolo, uvidim zitra, ale bude to s nejvetsi pravdepodobnosti konecna. Nastesti se udrzelo pred maskou a neskocilo pod kola (byl plne nalozeny hlinou), takze jsem vylezl v poradku ven. Ono to prejde, jen ted me to vazne stve, opecovavane a co jsem s nim projel bez problemu (kolem 200tkm za poslednich 5let), proste to byl mazel.

Odesláno z mého SM-S911B pomocí Tapatalk

Ještě k České poště: dodavatel z Anglie nám posílal zásilku na firmu. Česká pošta poslala mailem nějaký odkaz na jejich stránky, kde jsem vyplnil informace pro zastupování v celním řízení. Po týdnu mi volá kolega, že dostal mail od ČP, že je nějaký problém s dodací adresou. Telefon na poštu nic nevyřešil, ale po dalším týdnu volají z Anglie, že se jim zásilka vrátila jako nedoručitelná, balík byl otevřený a zase zalepený a místo zboží byly uvnitř nacpané staré časopisy. Na celnici se zásilka vůbec nedostala... Obsah v ceně cca 25k. Naštěstí to nemusíme reklamovat my.

Posílají znovu přes UPS. Tak uvidíme.

• Confused 1

před 2 hodinami, Tittus napsal:

Ještě k České poště: dodavatel z Anglie nám posílal zásilku na firmu. Česká pošta poslala mailem nějaký odkaz na jejich stránky, kde jsem vyplnil informace pro zastupování v celním řízení. Po týdnu mi volá kolega, že dostal mail od ČP, že je nějaký problém s dodací adresou. Telefon na poštu nic nevyřešil, ale po dalším týdnu volají z Anglie, že se jim zásilka vrátila jako nedoručitelná, balík byl otevřený a zase zalepený a místo zboží byly uvnitř nacpané staré časopisy. Na celnici se zásilka vůbec nedostala... Obsah v ceně cca 25k. Naštěstí to nemusíme reklamovat my.

Posílají znovu přes UPS. Tak uvidíme.

Mě naposledy dostali při zastupovani v dodávce trička v ceně 35, s poštou 43USD, když chtěli doplatek 700,- 😁asi nejdražší bavlněné tričko, co jsem kdy pořídil😆...

před 18 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

Mě naposledy dostali při zastupovani v dodávce trička v ceně 35, s poštou 43USD, když chtěli doplatek 700,- 😁asi nejdražší bavlněné tričko, co jsem kdy pořídil😆...

A ještě dneska při posílání hodinek do Onyxu, mě paní přesvědčila balík prebalit do jejich krabice, a koupit 5metrů bublinkový fólie😆 18minut života v čudu😅

vytroubil jsem ho. šel mi rozbít hubu. říkám : "tohle je nerozlišená křižovatka, platí zde přednost zprava, já přijíždím z tvé pravé strany, já mám přednost." a on povídá : " što ty chuj"

tvl, ten Bolt a jeho zahraniční řidiči, to je fakt neštěstí

a to jsem Bertovi tu scénku z blondýnou co jede rovně skoro nevěřil. tenhle jel taky rovně

a jo, blbě se umírá s právem přednosti v jízdě, taxi na to dávám aspoň trochu pozor