Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 2 hodinami, šíma napsal:

díře pro šroub je stržený závit

Nevím jakou máš nápravu ale většinou se to řeší novým nábojem/unašečem. 

Posted

Je to treci spoj (kolo - naboj), pokud je dostatecna hloubka, nebal bych se pouzit helicoil a mas to hned. Vymena naboje s loziskem je taky moznost, ale stravis tim hodinu.

Posted

Objednal jsem sklo na nový mobil, zakřivený displej, tak jsem vzal 5D, které mělo doslova "pokrýt celý displej". Ani zdaleka nepokrylo, a ještě jsem ho při nalepování lupnul😆

Posted

Mě naštval ten místní inzerát na jetý SD888 za 10k. Naprosto mimo mísu, a bude mi líto, pokud to tady najde svého kupce.

Ani se mi nechce rozepisovat více 🤮

• Haha 1
Posted

Telefon, který byl tak v době uvedení, tak drahý, že ho stáhli z prodeje, protože to nikdo nekupoval? V DXOmark se pořád drží na špici. Pokud to někoho urazilo, samozřejmě je to mrzuté, a pokud je to přepal, určitě to neznamená, že s dalšími UPy nezlevní, nebo není prostor k dohodě. Jsme přeci lidi🙃.

Posted
před 4 minutami, nizkotucnytvaroh napsal:

elefon, který byl tak v době uvedení, tak drahý, že ho stáhli z prodeje

No a?

Bez záruky, přes 2 roky jetý, za 10k se dá koupit MNOHEM lépe. Je to jako lovit důchodce na předražené hrnce, nějaký chudák se vždycky najde 🤮

Posted

Koukám, že se Tě to opravdu dotklo, a já tu nebudu plevelit vlákno dohady🙃.

Posted

Nedotklo - protože to nekoupím. Jen cítím potřebu upozornit ostatní, kteří se v tom neorientují.

Mě nejen mobilní HW živí, a prodáváš jetou Fabii za cenu nové Octavie.

Posted
Každý si může dnes zjistit informace o telefonu, máš milion recenzí, takže bych to nijak nehrotil 
Asi tak, nikdo nevyhodi 10tczk jen proto že viděl inzerát na chronomagu.

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

• Upvote 1
Posted

Dnes jsem mel mít hotovou korunku a zuby v cajku, beru si na to dovolenou hodne predem a pak dostanu dopoledne zprávu, že se to odklada o týden. Ach jo.Nastve to.

A ted se dozvidam, ze dnes ráno umřel stryc a okamžitě pochopím, co je opravdová lítost a naštvaní a ze se někdy rozciluju kvůli uplne blbosti. Co je týden čekání ac v hroznem stresu ( fakt mam hroznej až panickej strach ) proti tomuhle. 

Do pytle prace, strejda byl super ciman, 2x prechcal rakovinu diky ozařování, do poslední chvíle byl samej vtip a jeho chuť k jídlu byla úžasná.

Posted

Služby dovozu potravin domu, mám rád, ale používám je, když se mi nikam nechce. O to víc, je pak naprd když místo surovin na porci pro dva, přijedou jen pro jednoho, a ještě jich půlka trčí z vakuového obalu😆...

Posted

Zas jeden paradni den přede mnou- včera jsem si nenatankoval do hlavního auta, že pouziju záložní, co mám v garáži. Hm, nefungoval proud, mam elektrická vrata a hledat klíč na fyzické otevření ve 4.45 není nejlepší nápad. Tak hlavní auto, nejbližší benzinka otvírá v 8 hod, druhá nejbližší je sice jen 22 km, ale na kopci, no, nakonec jsem to se stažením zadkem dal ( jo, jsem magor, v rámci statistiky jezdím do rozsvícení rezervy ). V praci se ozval můj " oblibenej" stěžovatel s další kokotinou a odpoledne me  ceka z minulého týdne odlozenej zubar. 

Posted

Já skončil marodění s tím pořezaným prstem ( ukončená marodka) a do rána oko jak angorák, zánět jak kráva a nové marodění s okem. V oku tlak , řeže, pálí, fuj na to. 😒

Posted

Stve me, ze uz treti den lezim s horeckama 38, hektolitrama hlenu (nos i krk) a kaslem. Po ctyricitce se fakt clovek nejak rozbije. Driv jsem byl marod jednou za nekolik let a ted podruhy za dva mesice…

• Sad 1
Posted

Skalis- jestli tohle tvrdíš po ctyricitce, tak počkej  na padesatku. Bohužel ještě horší. Preju rychle uzdravení.

• Upvote 1