Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Celkom dosť ma to serie. My chronomagori si kupujeme hodinky bez ohladu na cenu na to aby sme ich nosili. A pomaly aby si sa bal vyjst z baráku či ťa nejaký čurák nemajzne po hlave😏

Odesláno (upraveno)

Já si teda neumím představit, že bych na narvaným letišti poslal v tý bedýnce po pásu třeba rolexky. Kolikrát tam na druhý straně čeká 10+ lidí a hrabe se v tom jak ve slevách v Lidlu, zatímco ty stojíš ještě před tím portálem a ani tam dopředu nevidíš, kromě toho, že v druhý bedýnce už vyjel tvůj bágl.

edit: tím jsem chtěl říct, že pro mě je stres nejen destinace, ale už cesta.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Já na letišti dávám hodinky do cross body bagu a to ještě do kapsičky na zip a tak trochu pořád čekuju, jak a kam se posouvá, ale taky mi to nedělá dobře.

• Like 2
  • Dát hlas 2
Odesláno

Už se to tady resilo, ale evropske destinace vyslovene informujou nebrat si drahe hodinky. Londyn, Berlin jsou tisice pripadu gangů, kteri se specializuji jen na to. Motorka, nozik na krk a jsou pryc. takze tam jedine s digi. Hold daň za kluky vopálený, kteri se taky musi nejak zivit 🙂 

• Dát hlas 2
Odesláno
Před hodinou, bandicoot napsal:

Já si teda neumím představit, že bych na narvaným letišti poslal v tý bedýnce po pásu třeba rolexky. 

Přesně takhle to dělám 🤔 no letos jsem zatím letěl 13x, tak mám asi celkem štěstí 🤣

• Dát hlas 1
Odesláno
1 hour ago, Frantik said:

Už se to tady resilo, ale evropske destinace vyslovene informujou nebrat si drahe hodinky. Londyn, Berlin jsou tisice pripadu gangů, kteri se specializuji jen na to. Motorka, nozik na krk a jsou pryc. takze tam jedine s digi. Hold daň za kluky vopálený, kteri se taky musi nejak zivit 🙂 

To jsou pověry 😁

Návštěvník eloga
Odesláno
Před hodinou, Jarett napsal:

Přesně takhle to dělám 🤔 no letos jsem zatím letěl 13x, tak mám asi celkem štěstí 🤣

Odvaze se meze nekladou ani na letištích. 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...