Conrad Posted January 12 Report Posted January 12 Co bude s bývalým ministrem financí Zbyňkem Stanjurou (ODS)? Část občanských demokratů ho chce nominovat do Správní rady Všeobecné zdravotní pojišťovny (VZP). Tam došlo během nástupu nového ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (ANO) k velkému třesku a radu opustila velká část dosavadních členů, včetně bývalého ministra financí Miroslava Kalouska či ekonomického experta ODS Jana Skopečka. Stanjurovu nominaci potvrdil pro ČT24 šéf poslaneckého klubu ODS Marek Benda 1
wawrik Posted January 13 Report Posted January 13 (edited) Naštvalo ma to len na túre, ale potom vskutku skôr pobavilo Long story short: na mape som si pomýlil prasklinu na displeji notebooku s turistickým chodníkom, naplánoval tam prechod cez roklinu od jednej hory k druhej, a keď som tam prišiel, predo mnou (turisticky) naprosto nezdolateľná stena: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Doma som pátral na mapách, kde ten chodník teda mal ísť, a zistil, že tam žiadny nie je. Ale prasklina na noťasi vyzerala ako sivý čiarkovaný chodník na tej mape Ťažko sa to z obrazovky fotí, sorry za moaré, vyzeralo to zhruba takto: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited January 13 by wawrik 8
tommasini Posted January 13 Report Posted January 13 V 12. 1. 2026 v 9:53, Conrad napsal: Co bude s bývalým ministrem financí Zbyňkem Stanjurou (ODS)? Část občanských demokratů ho chce nominovat do Správní rady Všeobecné zdravotní pojišťovny (VZP). Tam došlo během nástupu nového ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha (ANO) k velkému třesku a radu opustila velká část dosavadních členů, včetně bývalého ministra financí Miroslava Kalouska či ekonomického experta ODS Jana Skopečka. Stanjurovu nominaci potvrdil pro ČT24 šéf poslaneckého klubu ODS Marek Benda Jdi si s tim do žumpy
Josef01 Posted January 17 Report Posted January 17 Nechci říct naštvalo, ale když si v OC Smíchov prodej z beden v uličce mezi obchody řeknou o jeden (opakuji jeden) ananas 420 Kč, tak to se fakt svět posral.... sorry 1
kuncák7 Posted January 17 Report Posted January 17 V 13. 1. 2026 v 10:37, wawrik napsal: Naštvalo ma to len na túre, ale potom vskutku skôr pobavilo Long story short: na mape som si pomýlil prasklinu na displeji notebooku s turistickým chodníkom, naplánoval tam prechod cez roklinu od jednej hory k druhej, a keď som tam prišiel, predo mnou (turisticky) naprosto nezdolateľná stena: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Doma som pátral na mapách, kde ten chodník teda mal ísť, a zistil, že tam žiadny nie je. Ale prasklina na noťasi vyzerala ako sivý čiarkovaný chodník na tej mape Ťažko sa to z obrazovky fotí, sorry za moaré, vyzeralo to zhruba takto: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Wawriku, teď jsi mě dostal, když byl Kavkaz bezpečnější, tak tohle by se ti stalo skoro v každém údolí ( super nový a přesný mapy s vyznacenejma cestama a vším a tys zjistil, že je to jen jiné údolí ). 1
mamenec Posted January 18 Report Posted January 18 Tak jsem letos poprvé vyráběl cider... a místo cideru mam 10l jablečného octa. A za stálého míchání lejeme do hajzlu..
Xenomorfus Posted January 18 Report Posted January 18 Před hodinou, mamenec napsal: Tak jsem letos poprvé vyráběl cider... a místo cideru mam 10l jablečného octa. A za stálého míchání lejeme do hajzlu.. Joooo, acetobacter aceti je sfina! To je tak, kdyz nekdo z ovoce dela povidla a jine nemeavnosti
Jehlan Posted January 18 Report Posted January 18 Před hodinou, mamenec napsal: Tak jsem letos poprvé vyráběl cider... a místo cideru mam 10l jablečného octa. A za stálého míchání lejeme do hajzlu.. příště "Coobra" Turbokvasinky, kvasnice
elloco Posted January 19 Report Posted January 19 Soud rozhodl o exekuci na mého dlužníka. Paní ale dělá na černo a dávky dostává složenkou. A to už byla jednou oddlužená. Přichází na řadu mobiliární exekuce. Paní v tom ale umí plavat. Tak čekám, že na vybavení bytu bude mít papír, že je někoho jiného. A to měla platit jen 1.000,-/měsíčně. Zřejmě jí jde o princip 1
African Posted January 19 Report Posted January 19 Přišlo pojištění baráku a jen tak aby se neřeklo, o litr Vám ho zvyšujeme o nás bez Vás Paní na pobočce Kooperativy, že to prý dělají automaticky a většinou lidem co měli nějakou pojistnou událost, vůbec si nebrala servítky a že jenom dnes šest výpovědí. Tak jsem si vzpomněl, že mi vlastně dělali na Sardínii novej zub a Kooperativa vysolila sedm táců...aha a hnedle je pojištění o litr dražší a jak jsem je tady chválil No nic, výpověď... čauec, jede se dál. 2
Frantik Posted January 19 Report Posted January 19 Mě KB taky zdražila a já jsem jim napsal, ze jako co to je a ze ani náhodou a jak si dovolujou bez diskuze mi to zvýšit a ze půjdu do prdele a voni......smůla, tak jdete A tak jsem si to porovnal a zaplatil 1
African Posted January 19 Report Posted January 19 9 minutes ago, Frantik said: Mě KB taky zdražila a já jsem jim napsal, ze jako co to je a ze ani náhodou a jak si dovolujou bez diskuze mi to zvýšit a ze půjdu do prdele a voni......smůla, tak jdete A tak jsem si to porovnal a zaplatil Oni to už zavedli tak nějak všichni, dříve se ptali, teď to dělají automaticky. V Kooperativě stačí dát výpověď a normální člověk za přepážkou udělá hned tu samou za stejný peníz. Ale zrovna jsem dal poptávku i k Generalli, měli by se dostat na stejný peníze + cestovní pojištění celé rodiny chtějí dát jako bonus. Navíc tohle náhodné navýšení mají lépe vymyšlené a nemusíš dávat výpověď, ale podepíšeš jen nějakej papír, a jedeš dál za stejných podmínek. Ale člověk už si to musí hlídat a včas zareagovat....
bandicoot Posted January 19 Report Posted January 19 před 2 hodinami, African napsal: Přišlo pojištění baráku a jen tak aby se neřeklo, o litr Vám ho zvyšujeme o nás bez Vás Já to měl rovnou o trojku. Tak jsem se ozval, jestli se podívali na loňskou inflaci a připomněl, co vše tam mám za další smlouvy a už to nemám o trojku a jedeme dál. To samý nedávno s autem.
Tittus Posted January 20 Report Posted January 20 Asi jsem divnej, ale mně pojistku nemovitosti Generali snížila o sedm stovek...
African Posted January 20 Report Posted January 20 4 hours ago, Tittus said: Asi jsem divnej, ale mně pojistku nemovitosti Generali snížila o sedm stovek... To se ale opravdu moc často nevidí Pokud jsi neubral 100 m2, což mi v Kooperativě taky nabízela
bohus76 Posted January 24 Report Posted January 24 Štve mě zbytečná práce. Dnes jsem si chtěl " očuchat" ( rozuměj vyzkoušet) nový kámen na břitvy a někteří hned, že bych na něm mohl nabrousit nože, grrr. Stav 1 - nůž je ostrý a řeže se s ním na talířku, plechu. A potom " otravují", že nůž je tupý, a že by se mohl ( asi sám) nabrousit. Nejraděj bych je kopnul do rici.... 1
Teatime Posted January 25 Report Posted January 25 Taky nožem škrabou hrnou kousky z prkýnka ostrou stranou, zvířata. 1
Recommended Posts