Přejít na obsah

Potrebujem na ruku nejaky extrem typu Freak X


Doporučené příspěvky

Caute, minule som skusal Freak X a ostal som tymi hodinkami ovplyvneny. Nedam vsak 20k ani 17k za taketo sialenstvo lebo zatial bohuzial nie som na urovni, kde si to mozem dovolit, alebo odovodnit a mam pocit, ze by som ich aj tak zlozil po kratkom case z ruky. Preto potrebujem radu co namiesto toho na kratkodobe zalepenie chtica :D.

Chcem nieco na styl UN Freak X:

Ulysse-Nardin-Freak-X-SIHH-2019-21.thumb.jpg.73597a13e5e1fcf24d8e8114c1d4b354.jpg

 

Nepoznam takyto styl hodiniek a chcem spoznat. Nasiel som zatial:

Ancon X-35 series concept

Sevenfriday rozne modely

Dietrich rozne modely

 

Cenovy ramec je 100-3000 € v klude. Automat a max 44mm. Nejde mi o cenu ak je cca v tomto rozmedzi, skor by som povedal, ze chcem si cenu za dane hodinky odovodnit. Pri vsetkych hore zmienenych ma strasne odradza Miyota v nich. Rozmyslal som nad Zenith Defy Skeleton ale dal som prednost vintage hodinkam do zbierky kedze som ich na ruke zatial nemal moznost kvoli COVIDU vyskusat a skeletony ma nikdy nebrali. Ale tentoraz som odvazny :D Prosim o rady. Fantazii sa medze nekladu a predsudky nemam :D Dakujem.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukal jsem na dwiss a nevypadá to vůbec zle,mám takovej dojem že tu byl v prodeji sice jinej model ale majitel by mohl mít více zkušeností s touto značkou.Jinak RJ vlastním a jsou myslím 50mm koukni kdyžtak do galerie mám tam pár fotek i když nic moc krásnejch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...