Micey Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Jeste ze nemam prachy. https://www.ibkbike.de/stumpjumper-s-works-specialized-2023-gloss-black-pearl-satin-black-pearl-brushed-black-chrome/p?skuId=19903 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března před 30 minutami, Gustaf napsal: @African cos mu provedl, že marodí? @libor2002 jasně že to jde .... Ujel jsem s ním 100km, to se nesmí Né, byl tam asi nejpravděpodobněji přetaženej čep přepákování, čekáme na nový Už jsem psal, bratři s Kambodži asi někde zašili momenťák, ale to jim nelze vůbec zazlívat, jsou prostě free Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Njn, pro jistotu to naprali co to jde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března @Gustaf @libor2002 Pivo závidím, já ten přesun na chalupu chtěl stihnout relativně za světla, takže si pivo dávám až teď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Lesáci si udělali pěknou cestu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 23. března Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března Ja dnes taky zlehka vyjel. A zdravim zejmena Norky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 26. března Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Já dnes vyjel na klasickém kole s jedním baterkáčem a jedním, co jezdí denně a skoro jsem v těch kopcích chcípl. A z jejich strany, že v pondělí zas. Se na to můžu vys... Příště jedu sám a svým tempem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Na zelený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Ja dnes ranni hodka a pul na nejblizsich minitrailech, prima zacatek dne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Ráno cesty mokré, tak jsem sáhl po MTB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Včera i dnes megadebilní vítr, ale i tak to bylo fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Ja mám za sebou prvých pár jázd s Orbea Terra M30Team, je to skvelý bicykel, sadli sme si Geometria super, to ako letí po nespevnených cestách je bomba. 1x11 mi úplne vyhovuje, prevody mi zatiaľ nechýbali. Jediné mínus je asi farba, čistý vydrží tak prvých pár km, potom je na tej matnej čiernej všetko vidieť. p.s. vietor dal dnes poriadne zabrať aj mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Tak to je mazel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Super Orbejka..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Jj, foukalo, ale Lipan pak dobrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Dneska jsem si na moje poměry pěkně šlápl do kopce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Na oběd v saharském smogu. Ale pořád lepší než se na chalupě ohánět lopatou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Chcelo by to iny druh pohonu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se