Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, Brolo napsal:

kluci jaký brašny vozíte, myslím ty větší na bikepacking? Ortlieb, Apidura atd? Kral083 má Acepac koukám, já jezdím Everbike, ale zajímaj mě zkušenosti odjinud...

Koupil jsem si Topeak 15L - spokojenost maximální. Má vevnitř vyjímatelnej vak (podobně jako Acepac) s vypouštěcím ventilem - napěchuješ, vypustíš vzduch => ještě trochu zmenšíš objem a zpevní se to. Vak je teda menší než celá brašna, takže okolo se dá nacpat ještě spousta věcí. Měl jsem v tom věci na tejden se spaním v penzionech (jen v ní, na řidítkách jsem měl jen malou brašnu s pláštěnkou, toaleťákem a nabíječkou :)). Pobralo to jak hadry na kolo, tak civilní oblečení včetně bot (všechno vevnitř) a ani se to moc nekejvalo. Po třech letech zkoušení jsem konečně zakotvil u něčeho, z čeho mám dobrej pocit.

Původně jsem chtěl právě Acepac (částečně jako lokální patriot, i když je to šitý buhví kde), ale maj je skoro furt vyprodaný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, TLD napsal:
Saci bagr, kasli na kompozit, dle toho cim si jezdil a myslim kolo a auta  mas celkem vkus, koukni na toto
https://www.cotic.co.uk/product/flareMAX
No a pokud trvas na uhli, tak aktualne predstavili toto. Ta modra mozna bude jednou moje
https://www.transitionbikes.com/Bikes_Spur.cfm
A jak pise Hasna, doba se meni, SC uz je korporatni krysa. Ibis je fajn, protoze DW link, je tu jeden co vozi nove Ripmo a je to pecka kolo. Liteville ma divne geo. To uz  radsi Nicolai, i kdyz i tam je to strasne dlouhy..., Yeti nevim jak ted, ale s tem dvema pistkama u tlumaku byl dost trouble. A klido bych zustal u RM, i kdyz uz to taky neni co driv. Koukni i na Devinci Django, aktualni model je hodne chvalenej. 
Ja mam vybranyho Pivot Trail 429, next gen bude mit tlumic ,,normalne´´ jak to mam rad, takze sem myslel, ze je jasno, ale ten novej Transition je mnamka...
Andora taky umi delat pekny kola, zastoupeni mas na Morave.
Btw, ja cca posledni pul rok silne preferuju hardtail s agresivni geo na vyssim zdvihu, je to vetsi makacka, ale i o hodne vetsi sranda  To by Te nebralo ?
 


...díky, prostuduju. Kua, berou mě dost agresivně záda, tak proto full. HT Author Sector - Štěrba CrMo mám :-)))). Dlouhou geometrii mám i na tom Rocky Mountain a to už neeeeeee.

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Saci bagr, dnesni dlouhá geo a to co bylo drive je nebe a dudy😂. Koukni na Pole biky, finove, strasne zajimavej zpusob vyroby, krasny kola z evropy, ale dlouhyyyy jak prase. To je tak nahoru na lane a pak max rosekanej teren dolu bez brzd a zatacek :). 

Btw, RB chystá novou 29ku, a prej bude super. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 6 hodinami, Sacíbagr napsal:

... borci, po 4 letech to vypadá, že mne zdraví pustí i na kolo. Můj letitý Rocky Mountain Instinct už ale nechám na díly a pořídím něco nové a prosím o tipy. Full, 29” M, zdvihy kolem 130cm. Vždy jsem preferoval garážovky. Specialized prodává kamarád, ale raději bych něco jako Santa Cruz, Liteville, Ibis, Yetti a podobně. Kdybyste o něčem věděli, prosím o sz. Díky. 

Bratře Bagře mrkni na Bold, není to tuctový full

https://www.boldcycles.com/en/shop/bikes2/

a kdybych měl nekonečný budget, tak bike porn made by Unno

https://www.unno.com/dash/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, TLD napsal:

Bold neee, to je normalni fashion brand, to je jako Invicta 😂😂😂

Bold neznám, nemůžu soudit, ale má tedy velmi zajímavé řešení  zadního tlumiče. Je to tedy celkově velký lapač na bordel, ale designově se mi to líbí. To jsou čistokrevný Švýcaři? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 20 minutami, TLD napsal:

Hele Vlastiku, mam par hadru od Leatt, to by Te taky bavilo a slo by Ti k pleti. Maj cedulky v Tvejch barvach:) 

https://www.leatt.com/bike/

Hm, fajnový věci, asi bych si vybral, děkuji za tip. Mají je u nás někde fyzicky? Koukám že pro ČR tam je dealer Razzo.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 10 minutami, Hasňa napsal:

Garážový kompozit, který není levná Čína je vzácný a hodně drahý. 

...njn. To RB je taky alternativa. Vždy mohu vzít Spešla. Budu mít nějaké půjčené na test, tak uvidíme. Ještě Giant...ten je sice velký, ale kola vždy uměl a s karbonem dělal už sakra dávno.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 45 minutami, Happy88 napsal:

Ja už byl skoro rozhodnutej, ze pořídím Ghost SL AMR X 5.9 a ted tady takovy bomby. To zas abych to vsechno prosel, prehodnotil, zanalyzoval, promyslel emoji3.png

Vždyť to je všechno o šiškách, až uvidíš co dnes chtějí za ty garážovky, tak se vrátíš ke Ghostu stejně tak jako Sacíbagr k Giantu. Nemluvě o servisu a náhradních dílech... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tom něco je. Čest světlým výjimkám. Ale nelye počítat s uhlím. To, v případě garáže a made in Europe stoji přes kilo jen rámová sada. Takže já u sebe to vidím na nové HT od RB, CR. Garáž za pade v XT, made in severní Morava, nová generace, moderní geometrie, vnitřní vedení, barva podle mě. Není co řešit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...