Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Nejsem žádný e-bike hejtr, sám si jedno časem pořídím, ale faktem je, že se díky rozmachu elektrokol po silnicích pohybují i lidé, které by to jinak ani nenapadlo -  a pak to končí například takto

https://www.zdarskypruvodce.cz/senior-na-kole-nedal-prednost-autu-stret-skoncil-tragicky/?fbclid=IwAR1-iSBfWyf9ZT8RmwpgHrvkhmZ10Elgm5SQMO_q86e7_GKwhQCaK-9GFr8

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono takhle jsem pred 14 dny malem autem sejmul jednoho mladyho nabusenyho cyklistu na fajnovym non-e-horaku. Z polnacky vjel cca metr do silnice a kdybych to rychle nestrhl, tak jsem mu minimalne urazil predni kolo. Pritom prehledny usek a rovina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky nejsem e-hejtr. Lidi se cpou tam kam nemaj i bez elektropohonu:) Rodinky s minidetma, ktery vcera slezly z odrazedla, tatou a mamou na trekkingu s nosicema a s blatnikama, co vlajou 5-kilometrovou rychlosti na cernym singl sjezdu - napriklad.

Ebajky- o vikendu jsem mel interakci s Polakem, co mel Kenevo expert. Dali jsme rec a obed -jezdi enduro a tohle si prej koupil, aby v bajkparcich nemusel cekat dlouhy fronty na lanovku. Proc ne. Bajk to je impozantni. Tohle by mi jako ebajk davalo smysl, ale musi tomu uplne chybet hravost - na tak dlouhy geometrii a jeste v tezkym provedeni. Musel jsem na nej dolekopcom cekat:)

A co jsem vubec u toho Keneva nepochopil- proc se velikosti nejmenujou jako s, m, l, xl, ale s1, s2, s3-s5 :) A pritom jsou vsechny long jako krava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 56 minutami, Roman I. napsal:

Dela radost jinde

Au, to muselo bolet -_- Já když zjistil že na prvním kousku provařím při prodeji asi třicet litrů a ještě navíc jsem si k němu vytvořil osobní vzah, tak šel bez váhání do rukou mé ženy.....jestli to tedy chápu dobře, že jsi ho střelil. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Murphy - uz davno ne :) nosim Apple watche a na Brajtle se doma prasi a mam je asi pul roku, Cartiery sly do sveta asi po 2-3 letech, stava se ze me stalej partner :D a nic jinyho nemam.. jen to kolo, tam vyladime nejaky doplnky a na jare to mozna doplnim o nejaky leftynovy HTcko a budu vysmatej az do konce zivota :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, maama napsal:

Super, uzivej. Bodejt bys nebyl spokojenej. Desetikilovy celopero za rozumny peniz nepotkas kazdy den. Novy vubec.

Deset kilo je moc :) az 10 zhubnu a naberu kondicku, muzeme to jeste poladit - moznosti jsou :D https://weightweenies.starbike.com/forum/viewtopic.php?t=101592

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...