Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Klobou dolů, v tomhle počasí se mi do takových štrek vůbec nechce. Ale i kratší švihy mají své kouzlo. Dneska jsem vyrazil brzo ráno, než začne chcát. Místy padala teplota na 4°C, ale s neprofukem je to pohoda. 


Pekne pekneJa jel dnes jen na hodku. 16-17. Asi vis, jak bylo ve Frydku:)))


Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lezu sem pro radu nebo zkušenosti, vozíte zimní tretry? Pročetl jsem toho dost, ovšem koupit na 48 nohu to vypadá jako challenge, hledání velikosti 49 asi vzdávám a 48 jsou dostupné snad jen zimní Sidi nebo NW. V zimě jezdím rád a užiju je i na podzim na jaře, protože návleky mě akorát rozčilují. Poslechnu si rád postřehy a případně i tipy na produkt. Amazon a český weby mám bych řekl projetý. Ani Spešl v téhle velikosti nikde není :( ty mám letní a spokojenej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tome, jezdim celorocne, za kazdeho pocasi a tocim stale dvoje 5.10ny. Jedny nizky a jedny kotnikove freeridery. Ty vysoke jsou do kosy lepsi. Ale nejezdim vubec po silnici a vetsinou po lese, rekl bych, ze tam se clovek lepsi zahreje a tak neprofoukne. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty 5.10 koukám, taky řešení, díky. Možnost sundat z obou kol spd a dát na zimu pedály taky asi není od věci. Hm hm, a taky koukám na ty fusekle, to jsem vůbec netušil že se dělá.

Včera mi večer mrzly nohy, aby taky ne, návleky jsem při obouvání roztrhl zip a jel jsem bez. Jak spadla teplota ze 14 nahorena kopci v podvečer na 6 tak brrrr :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lezu sem pro radu nebo zkušenosti, vozíte zimní tretry? Pročetl jsem toho dost, ovšem koupit na 48 nohu to vypadá jako challenge, hledání velikosti 49 asi vzdávám a 48 jsou dostupné snad jen zimní Sidi nebo NW. V zimě jezdím rád a užiju je i na podzim na jaře, protože návleky mě akorát rozčilují. Poslechnu si rád postřehy a případně i tipy na produkt. Amazon a český weby mám bych řekl projetý. Ani Spešl v téhle velikosti nikde není ty mám letní a spokojenej.

Jestli Te stvou navleky, urcite bude neco s pohodlnejsim nasazovanim. Kotnikove tretry teda nemam, ale vyssi a tlustsi neopren ti podle me ochrani nohu vic. Kor, kdyz je na ceste vice mokreho marasu. A navleky se urcite umyvaji pohodlneji nez tretry:)


Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Největší problém je velikost, i největší návleky co jsem zkoušel jsou fakt těsný, tedy strašny oser při nazouvání plus komplikace v podobě utrženych zipů apod. :(

Proto uvažuju cestou zimních treter. Mytí naštěstí nemámjako faktor, bydlim v domě se zahradou, takže tohle je naštěstí v pohodě. Bydlet v bytě tak mluvím jinak. 

Fakt jsou ty ponožky propustný jak když dám na nohy igelitový sáčky? ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tome,já v zimě vozim nepromokovany ponozky od dexshell,plus mám v nich ještě jedny merino. Noha se mi nepotí. V kombinaci s návleky se zatím bez zimních bot obejdu. 

Jinak v těch nepromokovanych jsem šel i část trasy Cape wrath trail ve Skotsku a s ponocenim byl problém jen když bylo nad deset stupňů,jinak pohoda.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jezdím zimní tretry už přes dvacet let, aktuálně na silnici SIDI a na bike Specialized Defroster. Rozdíl v komfortu je obrovský, u normálních treter je vždy nejslabším místem podrážka, tady je to naopak. Vždy před jízdou je dám na půl hodiny na topení, obuju a hned jsem v teple. V zimě pak není problém v teplotách -5st. objet tří hodinový trénink :)

IMG_3929.thumb.jpeg.ea991477ae2fa662287951073eabb51f.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@IgiczNejvětší problém je velikost, i největší návleky co jsem zkoušel jsou fakt těsný, tedy strašny oser při nazouvání plus komplikace v podobě utrženych zipů apod. :(

Proto uvažuju cestou zimních treter. Mytí naštěstí nemámjako faktor, bydlim v domě se zahradou, takže tohle je naštěstí v pohodě. Bydlet v bytě mluvím jinak :)

@Jarett náhodou vel. 48 Defrostery někde vzadu v regále skladem nejsou, že?  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...