Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Beet napsal:

Tady píšou https://www.tsbohemia.cz/mmr-2020-29-rakish-70-m-17-race-red_d352088.html hmotnost 12,3kg. Není to na carbon moc? Nevím, jen se ptám, ať jsem v obraze.

Myslím si , že to tak moc není, ono hlavně záleží na vidlici a kolech . Pokud by jsi chtěl HT kolem 11 kg tak co jsem koukal začínají kolem 60 tis.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, pavel23 napsal:

Beat, těším podobnou situaci,  jen z29 Ghosta Lektora chci něco nového.  Chtěl jsem taky skrze zdraví celopero, ale vzhledem k tomu,  že  kvalita na karbonu začíná nad 100 tisíci půjdu zpět do HT.Byl jsem zkoušet Trek Procaliber 9.7 a je to super uvidím jaká bude cena když mi to přehážou na XT. Jinak mám v merku ještě  SUP 979. Jdi určitě do karbonu.  Klidně to MMR.

Kdo hleda najde. Mladymu jsem pred mesicem poridili tohle za 66k. Novej. Pike!

https://www.cannondalebikes.cz/o-cannondale/archiv/2018-kola-2018/horska-kola/trail/habit/habit-2

narazil jsem na podobnej bajk s leftynou za 55k - po testu, ale plna factory zaruka. Proste kdyz jde o pohodli a budget, tak se najit da. A jeste k tomu s lepsim prumerem kol:) coz je nekonecna diskuze samozrejme.
Od kdy se flejm zacina povazovat za predvanocni?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 26. 11. 2020 v 9:47, maama napsal:

@Beet Cau, jen obecna poznamka k materialu ramu. Ten tvuj kellys je chrommolybden. Material, na ktery uz dnes nenarazis (cest vyjimkam). Vlastnost toho materialu je, ze pruzi. Kdyz poridis Alu HT, cemuz se vzhledem k rozpoctu nevyhnes - tak to bude teprve kostitras pro tvoji prdel a pater na ni navazujici. Ruce odpruzeny samozrejme. A tady jsme u tech zdravotnich problemu. Budes setrit klouby, ale zacnes utocit na pater. Alu HT bych nikdy nedoporucil cloveku, kteryho telo zacina zrazovat. Mam podobny vek. Zdravi je jen jedno.

Kdyby nahodou bylo mozne rozpocet navysit - tak tohle je asi nejlacinejsi bajk na karbonu, ktery coby material pruzi a je lehky, a jeho osazeni nema zadny kompromis. Nejlepsi pomer cena vykon.

https://www.decathlon.cz/horske-kolo-29-xc-900-id_8558254.html

 

Decathlon muzu jenom chvalit. Mel jsem z nej dve kola - triban 500 a xc 900. Za mne rozhodne nejlepsi pomer cena a vykon. Urcite bych pri vyberu dalsiho kola s decathlonem nevahal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Tom4 napsal:

Oni ty popisy mají všeobecně vtipný, namátkou z popisu nějakého gravelu :)

 

2020-11-27 14.02.17.jpg

No zrovna tady na tech popisech mi neprijde nic divnyho. Ale uznam, ze upozornovat, ze si clovek muze zavadit o predni plas vtipny je.

Jinak 500 jsem spletl, mel jsem starsi 520 (tzn ekvivalent tohodle https://www.decathlon.cz/silnicni-kolo-edr-af-cerne-id_8529300.html), coz byla silnicka s AL ram karbon vidlice s Shimano 105 (krom brzd) za 19 990, coz mi prijde, ze u jinych silnicek za tuhle cenu nenajdes.

Upraveno uživatelem jsiska
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já se ptal jestli stojí za pochvalu, ne jestli se dá za srovnatelné peníze koupit jiné (dá, okolo 20 tisíc silničku na 105 dělá minimálně Author a počítám že i pár dalších). 

Mě je jedno jestli to je z Decathlonu, spíš mě zajímá proč je to tak chváleno. :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To ze se da sehnat silnice na 105 za 20 000 (nova a mimo vyprodej) si prave nemyslim. Ale pokud nejaka ano, tak sem s nim aspon si rozsirim obzory. 

Navic jsi se ptal na kolo s trojprevodnikem vpredu, coz uznavam chvalit nemuzu, ale to nebylo to kolo co jsem mel. A ano prijde mi, ze silnicni kolo, ktere je za tuhle cenu na 105 za chvalu stoji, ale hlavne kvuli te cene. Navic o tom svedci i to, ze to decathlon s tribanem uz nekolikrat po sobe vede na road.cc kategorii kol do 1000GBP.

Proc to pisu je hlavne proto, ze mam zkusenost, ze Decathlon dela dobra kola za dobre penize. Samozrejme v urcite kategorii, protoze kdyz jsem si kupoval drazsi kolo, tak jsem se na Decathlon nedival...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Free verze - na mobilu ne, ale na tabletu nebo desktopu -> profil -> jak je graf nalevo nad seznamem posledních vyjížděk -> jsou tam volby time / distance / elev. gain a pak po týdnu / po měsíci.

 

Ed. a když klikneš na jednotlivé měsíce tak se ti nad grafem objeví přehled toho měsíce. Kdybys to nenašel napiš mi do sz osmimistné číslo atleta zhora z adresního řádku, udělám si screenshot kde to hledat.

Upraveno uživatelem Tom4
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...