Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Pavel, je hokej, o tom me povidej... :)

ja ho hral do 16ti, do 43 pak podnikovku, tata taky valel podnikovku, strejka byl v Sapporu , bracha ma zlato a dve stribra z EL a synovci ji hrajou... :) Takze hokej byl jasna volba... ale loni ho to nejak prestalo bavit, treninky vzdy par krat a pak mesice pauza, me pak nasralo, ze svaz chtel prispevky na celej rok, presto, ze na lede byl v zari jen atd a, kdyz zjistil, ze na kolo muzem kazdej den a je to parada, tak bylo jasno :) A ja sem moc rad. Doufam, ze mu to vydrzi, jezdim porad sam, tak za partaka sem vdecnej :)

Nemame ambice zavodit, bavi nas se motat po venku a doufam, ze bude mit krasnej konicek na celej zivot. V lete mame v planu projet nase hory, tak trenujem a strasne se tesime :)

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se v mládí naučíš, ve stáří, jak najdeš😀Ono je nejlepší od mládí budovat sportovní všestrannost. Ve stáří, kdy síla, rychlost, ohebnost odchází a snad jen ta vytrvalost se dá, do jisté míry udržet,  si pak můžeš vybrat, co ti ze sportovních aktivit vzhledem ke stavu tělesné schránky vyhovuje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vidis Gustiku a my kdyz rekli, ze udelame spousta chodnicku po cele zahrade, tak prej ne... :)

Dneska peklo, 3C, snih se stridal s destem... V lese bozi, vsechno nachcany, nasakly, klouzavy. Presne jak to mame radi :)

 

DSCF5337.JPG

DSCF5341.JPG

R0033012-01.jpeg

R0033016-02.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 4. 2021 v 22:45, Ajaj napsal:

Dotaz naprostého neznalce. Koupil jsem kolo. Bezduše. Plášť TLR, ráfky ZTR. Píchnul jsem...a zjistil, že mám uvnitř duši.

Jestli všechno z netu chápu dobře, tak musím jen vyměnit ventilky a nalít mlíko. Správně? 

Tak jsem dneska přehodil první kolo, všechno naprosto OK a nakonec jsem to cely skoro prohodil oknem, protože jsem to nemohl nafouknout....nakonec se zadarilo, abych si opět připomněl ze nejsem manuálně zrucnej.

Ale mam jeste jeden dotaz - jsou nejaky zásadní rozdíly v mliku? Dostal jsem ted neco kde píšou “tubeless OK” a “tubeless ready NOK”. Což mi moc logiku nedává vzhledem k tomu jak se ma mliko chovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nesetkal jsem se s tim, ale... Tubeless znamena, ze je to proste bezdusak. Tubeless ready znamena, ze rafky i gumy jsou pripravene, ale musis vymenit ventilky, mozna i pasku. Jestli se bavime o flasce s mlikem, jedne, na ktere se pise, tubeless ok, tobeless ready not ok, tak tam vidim upozorneni pro neznale...mas-li tubeless, nalej to tam, mas-li tubeless ready, musis pred nalitim ucinit dalsi kroky (udelat z toho tubeless). 
 

A k te zrucnosti...kdyz jsem domu poprve dovezl pevnou osu, po dvaceti minutach zoufalstvi, jsem kolo nechal stat v garazi s nenasazenym prednim kolem ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...