Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Pratele,

nejak mi zacalo haprovat prehazovani, potreboval bych, aby se mi na to nekdo v Praze a okoli mrknul. Ja mam obe ruce levy.

Zkousel jsem dva servisy, jeden z nich "Mojekolo", kde je muj bike koupeny. Ale terminy az za 4-5 tydnu a ja bych to tak nejak potreboval o dost rychleji. Jednak to zlobi dost a druhak odjizdime i s koly za tri tydny pryc...

Nemate, prosim, nekdo tip na nejakeho sikulu, pripadne, neumel by pomoci nekdo z vas?

Dekuji zdvorile.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Murphy97 o těch géčkách jsem na kolo uvažoval taky,  to jsou normálně plnotučný ga 2100, že? Abych si udělal představu o velikosti, hodinky máme podobně velký a ty gé ti sedí perfekt takhle podle fotky, tak že bych se k tomu taky konečně rozhoupal? Jak se ti s nima jezdí, pohoda?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Viktor napsal:

Zkus Kolofix, mělo by to jít do týdne

Moje zkušenost s nima výborná

Docela se mi to podle popisu sluzby a nabidky libi, tak jsem si booknul slot na pristi ctvrtek. 90min, typek vypada, ze mu rad kolo sverim 🙂

Tak jsem zvedavy. Diky jeste jednou...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pouzivate nekdo takovou tu brasnu na ram na smartphone? Moc rad bych nejakou "pevnejsi" co se nebude tolik hybat ze strany na stranu. Z logiky uchyceni rozumim tomu, ze kdyz otacim riditkama, tak se to proste bude hybat, ale rad bych alespon, aby se to pak snazilo vratit do puvodni polohy, kdyz jsou riditka rovne (OCD, hrozne me to sere).

 

Aktualne mam tohle a mam chut to vyhodit, ale zas mi vyhovuje ten ulozny prostor a moznost vlozeni smartphonu, kterej nemusim mit uchyceny nikde jinde.

 

image.png.149ec21eb9caac333147a4272847f056.png

Nemate nejaky tip prosim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to se bude těžko hledat. Jak je to široký a vysoký, tak je to prostě špatný. Do začátku bych zkusil brašnu zespodu přilepit oboustrannou lepící páskou k trubce (z vlastní zkušenosti vím že to trochu pomůže).

Pokud bys na mobil vidět nepotřeboval, tak jsem měl dobrou zkušenost s touhle brašnou - https://www.acepac.bike/ramove-brasny/fuel-bag-m/ Pojistil jsem ji páskou a ani se nehla. Kdybys to chtěl zkusit, tak mně doma momentálně přebejvá, tak ji můžu na zkoušku půjčit.

Pojud vozíš jen mobil, tak kamarád má výbornou zkušenost s tímhle držákem https://www.topeak.com/global/en/products/64-RideCase Používá držák, kterej se montuje místo víčka hlavovýho složení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mi to jasny. Uz proste z principu toho uchyceni. Ja si zkusim vytisknout neco na 3D tiskarne co by mohlo drzet "balanc". Kdyby mi stacilo hodit nekam ten telefon, tak bych spis asi koupil brasnu na ram dozadu, protoze tam bych do toho ani nekopal kolenama a vylozene jenom drzakum na telefon jsem se chtel vyhnout. Neverim tomu, kdyz pak jedu pres nejakej bordel.

Kazdopadne diky za napady! Budu experimentovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...