Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@Pepino777 V téhle cenovce kupovala helmu na horáka loni manželka - vybrala něco od RH+. Je pohodlná a lehká. Pokud budeš mít cestu do Plzně, ve Ski Bike Centru jich mívají dost skladem k vyzkoušení. A teď koukám, že jich je zrovna spoustu ve slevě (ale nemám dlouhodobě přehled, kolik běžně stojí, a jestli jsou to slevy nebo "slevy").

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Pepino777 napsal:

Chlapi snazim se vybrat helmu na MTB do 2k, ale vubec se v tom neorientuju. Na heurece je toho dost, ale hodnoceni v podstate zadny. Na co se mam pri vyberu zamerit? Da se za 2k vubec poridit neco s rozumnym pomerem cena/vykon? 

Diky

 

 

Za sebe mohu doporučit Ambush od Spešlu - má to nejen vložku MIPS, ale i senzor ANGI. Jezdím sám, pokud se někde rozsekám a do xx vteřin od detekce havárie nepotvrdím, že jsem OK, tak appka pošle info s GPS souřadnicemi na až tři nouzové kontakty....

https://www.cyklo-vondracek.cz/ambush-comp-with-angi-white-black

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavne si ji zkus, jak jsem vetsinou priznivce toho, prizpusobit se a nebejt princezna, u helmy to fakt nejde. Kazdej ma tu velikost jinou, tvar hlavy.. fakt je zasadni to zkusit. Obecne ja mam rad Giro a Bell, ale kazda palice je jina. Kdyby sel za ty prachy MIPS system, urco dobry.

 Jinak Krali, ses fakt kral!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Uz se tim tady nejakou chvili prokousavam, mam par kandidatu a zbyva mi najit kamenny obchod, kde jich budou mit pohromade co nejvcce. Helmu pres net naslepo objednavat rozhodne nebudu, to se neda.

Kolega mi jeste doporucil, abych si zjistil jestli do toho jde koupit solo ta odnimatelna vystelka, ale to uz bych chtel asi moc...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem vybíral helmu asi před měsícem, chtěl jsem objednat na netu, ale nakonec zašel do krámu. Zkusil jsem všechno co tam měli, snad dvacet kousků. Nakonec mi seděla jen jedna dámská a juniorka Cratoni, velikost myslím "M"  Takže jak píšou kolegové, určitě vyzkoušet. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je tak, když tam stojíš poprvé. 
Jen se bojím, aby zase nějakého šluníčkáře kvůli toho nenapadlo zrušit špunt a nahradit závitem na těchto akcích 😅

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Micey to jsi jezdil po "kokostezkách"? Jak to tam teď vypadá v lesích - těžba, popadané stromy? 
Na webu píší, že trail Kokořák už je průjezdný, až na pár míst. Minulej rok to bylo na prd, hlavně těžba stromů.
 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim co je to ten windstopper, ale co tak koukám tak se to moc neslučuje s tím "letní". Nebo blbě hledám 😞
Já mam už druhou sezonu obyčejný základní z Decathlonu https://www.decathlon.cz/p/cyklisticke-rukavice-na-horske-kolo-st100-cerne/_/R-p-301147?mc=8500689 bral jsem je jako, že jenom do začátku a jsem strašně spokojenej, mají cvoček takže jsou secvaknout k sobě a přehodit přes řidítka nebo bowden od řazení/brzdy. Samozřejmě, že jsou určitě lepší a dražší rukavice ale zatím nebyl důvod proč bych chtěl upgradovat 😄 Každopádně pak sem prosím napiš jaké jsi nakonec vybral. Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...