Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, nickolas napsal:

No on je Gary už někde od 2010 +/- zařízlej, takže moc mladších se tu asi neobjeví :) Já už ho mám taky jen pověšenýho v garáži na zdi a nevyhodil jsem ho jen z nostalgie.

Tak ty do klubu nepatríš! :D

Môj Sugar 2 MY1999 dodnes aktívne jazdený:

20220222_102450.thumb.jpg.fc1a8798159e2e3ae250e51365c1566d.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pamatuju si jen, ze GF vlastnil Trek, par let jsem na kole jezdil sporadicky, takze zmizeni z trhu jsem ani moc nezaregistroval. Vloni jsem udelal generalku a vse slape jako kdysi. I kdyz ta vidle uz by vymenit chtela a Vcka uz dnes taky moc parady nenadelaji, ale denni cesty do prace, polem nepolem, to zvlada s nostalgickou hravosti…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@wawrik na kole to tam musí bejt v létě super... Bohužel tam dycky jezdím vypnout na podzim, aby na mě sněžilo v městskejch venkovních lázních 😀

 

popojíždim po kopcích v Toskánsku a budu se sem vracet dokud mě nesestřelí taloš v rozmlácený pandě. Tady je to každej rok loterie 😀 

 

IMG_20220627_150939.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Konečne som sa dostal k tomu, aby som pospájal tú trasu balkánskeho výjazdu od krala083. Ak by to niekoho zaujímalo, prípadne hľadal inšpiráciu, filtrovaný stiahnuteľný tracklog na interaktívne prehliadanie je tu na mapy.cz.

Ostrovy musia byť pripojené, aby to bol jeden súbor a zobrazilo sa to naraz (obmedzenie mapy.cz), no na orientáciu to nevadí.

image.thumb.png.513b33eb1f191b1589b8d5f0be799da1.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kolo mne ted  hodme bavi, mam ho jako doplnek k bazenu a veslu. Mel bych dotazy.

1. Jezdim si takovej okruh na silnici, vyrazim a dupu co to da. Mam nejakou rychlost, pomuze mi kdyz si poridim tretry abych vyuzil i pohyb nohou nahoru? Jakoze zlepsim cas.. Nezabiju se, kdyz celej zivot jezdim naucenej na tenisky? (Nohy se mi nesmekaji.)

2. Jak mam fyzicku z vody, sviham fakt skoro na max tempo s tepem hodne nahore. Netlaci mne zadek. Neboli mne nohy, zada. Ale mam obcas mravenceni do rukou, jako brneni. A zda se mi, ze mam vahu hodne na rukou, mozna se jen krecovite a pevne drzim ( jak sem pravdepodobne naucenej zarytě svirat pačinu)  Jizda trva nejcasteji necelou hodinu a zacne to po 45 minutach.   Mam rukavice ( bez prstu) 4 druhy.

Sedim blbe? Co mam kam posunout? Zvednout? Vymemit?

Diky moc. 🙂

 

 

 

 

Screenshot_20220712-115324_Gallery.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1. urcite chod do toho. tiez som jazdil s teniskami a ako som kupil cestak tak som presiel na spd. vyslovene na cestak je ten druhy system, ale spd som nahodil aj na cross, tak som nechcel 2 rozne typy. a potom sa pochval prvym padom :)

EDIT: kukam, ze mas klasicke rajdy bez baranov. hm... na cestu nic moc...

2. tiez mi brnia prsty po nejakom case, rukavice mam dobre ale je to prd platne. proste treba vytriasat ruky a menit castejsie polohu. nejaku radu tiez rad prijmem.

a trenuje sa pomaly :)

 

Upraveno uživatelem shaggy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...