Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

V 24. 4. 2024 v 13:41, TLD napsal:

Prcek mne ,,zabavil" fulla, tak sem si rekl, ze pred elektrikou si jeste jedno normalni kolo poridim. Vedel sem presne co chci, tak to nebylo tezke rozhodovani. Hned jsme ho prubli v terenu. Je skvely.

 

 

R0001272.jpg

R0001314.jpg

R0001317.jpg

R0001362.jpg

Fajnovej Pivot :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@TLD trochu jsem si o Pivotech cetl a poprve jsem narazil na 157mm dlouhou zadni osu - super boost plus, a o celkove rozsireny zadni stavbe, a kvuli tomu pak zase rozsirenymu slapcimu stredu. No a mam dotaz. Vidim, ze jezdis platformy, kde je naprosta volnost, a nevim, jak byl postavenej Turner (predpokladam, ze na boostu), ale zaznamenal jsi nejakou zmenu v sirsim slapani? Treba v postaveni nohy na pedalu? Myslim, jestli treba nestojis botama na pedalech trochu vic dovnitr atd. Jasne, ze si clovek zvykne na vsechno, ale proste je to sirsi slapani nejak znat nebo sis pri prechodu vubec niceho nevsiml?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cau maama . Hele stridam tri kola,rootdowna,turnera,ted teda pivota a do rychla postavene ritchey ultra. To mam na spd. A to na co se ptas me vubec nenapadlo. Na pivotu mam teda jen pade. Ale absolutne sem nezaznamenal, ze by neco bylo jinak. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...