Tom4 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Prostě ti to pořád jezdí, takže super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Cez vikend vyskusam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 Hoši, kdo máte kola ve sklepě, v garáži nebo tak...máte někdo tip jak je tam zabezpečit? Říkal jsem si, že bych navrtal do zdi nějakou skobu a přikurtoval řetězem. Koukal sem, že se prodávají i přímo takovýhle řešení řetěz + kotva, ale cenově to lítá jak prase, takže bych uvítal tip, pokud někdo využívá něco podobnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 2 hodinami, Harwey napsal: Cez vikend vyskusam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mám a je to super, foukal jsem s tím kola, koloběžky, kočárky, všelijaký míče, lehátka i balónky pro děti.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 9 hodinami, Happy88 napsal: Hoši, kdo máte kola ve sklepě, v garáži nebo tak...máte někdo tip jak je tam zabezpečit? Říkal jsem si, že bych navrtal do zdi nějakou skobu a přikurtoval řetězem. Koukal sem, že se prodávají i přímo takovýhle řešení řetěz + kotva, ale cenově to lítá jak prase, takže bych uvítal tip, pokud někdo využívá něco podobnýho. otec mi kdysi donesl ze šachty kalený řetěz, udělal kotvu a robustnímu zámku (klasická hruška) udělal ještě kovovou schránku, která byla spojená s řetězem , poklop schránky byl ještě spojen z druhou částí zámku, takže po zamknutí to tvořilo celek. Mám to ve dvou sklepech, ale nikdo to ještě nezkoušel prolomit. Otec je strašnej kutil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 11 hodinami, Harwey napsal: Cez vikend vyskusam Pak poreferuj, prosím. Zajímalo by mě, jak funguje na galuskové ventilky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 před 11 hodinami, Harwey napsal: Cez vikend vyskusam Já mám tuhle ... https://www.fumpapumps.com Funguje perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Fumpu poznam, cital som, videl som recenzie, samozrejme existujuci uzivatel je lepsi ako google. dal som za to stvrtinovu cenu, ale zase taky pruser to dufam nebude:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 @Harwey určitě budeš spokojenej... @323GT nástavec tam na to myslím je, ale nezkoušel jsem, vše foukám přes redukci na autoventilek Když už tady plácám, tak se rovnou zeptám na doporučení cyklo-sedačky pro dítě. Požadavky bezpečnost, bytelná konstrukce, jednoduchá montáž/demontáž. A nevím jestli polohovatelnou nebo pevnou jestli se to naklápění využije? Nějaký recenze jsem už četl, ale rád si nechám poradit od místních uživatelů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Cemo, pro jak velký dítě? Já teda kudy chodim, tudy doporučuju todle - https://www.zbozi.cz/vyrobek/detska-sedacka-bobike-mini-exclusive-urban-grey/ Tedy přední sedačku. Máš nad tim dítětem kontrolu, kolo se líp ovládá, pokecáš s nim, nespí ti, nádhera. Hůř se to montuje, má to limit 15 kilo a velkej kluk by se ti tam vešel blbě - ale já na tom odvozil dvě holky (teda, pak se to rozpadlo:)) a vždy jsme rovnou přešli z týhle přední sedačky na to vlastní kolo, co mám přidělaný vzadu. Zadní sedačku upřímně nesnášim a sem rád, že se tomu dá úplně v klidu vyhnout.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Tak jsem to dal. Z toho 205 kiláků v posledních šesti dnech. Na mě a na únor myslím dobrý. Dnes už jsem to nevydržel a vytáhl silničku. Za ty tři měsíce co jsem na ní neseděl jsem úplně zapomněl jaký je to obrovský rozdíl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Už jsou výzvy na únor, tak můžeš plynně pokračovat :), já to dal včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) před 8 minutami, Paw napsal: Už jsou výzvy na únor, tak můžeš plynně pokračovat :), já to dal včera. nebuď zpátečnický už jsou dokonce výzvy na březen Mně chybí asi 50 km, ale nevím nevím, zítra jedu na prkno a ještě mi chybí 5 km v běhu....těžký život v Garminu. Upraveno 26. února 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) @Micey dík za tip, o přední jsem ani nepřemýšlel. Kouknu na to. Malá 1,5 roku, kila nevím. Upraveno 26. února 2021 uživatelem cema Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 (upraveno) 1,5 je pohoda, my to dali u obou do necelejch trech a pak rovnou na Follow me. Je to polohovaci.. Upraveno 26. února 2021 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Jak budete jezdit na kole, když zavřou obce, jak chce červená mikina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Jo, to bude orisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Už jsem si naplánoval okruh. Dolů okolo zahrady, pak zatočím na šotolonovou cestu mezi zahrady, pak zatočím na asfalt, nahoru zpátky k baráku. 790 metrů, 11 metrů převýšení, 50% asfalt, zbytek polňačka. 38 okruhů dá 30km. Bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Byl bych v klidu. Jak to obvykle bývá, tak to zase všechno dodrbou, bude tam milion výjimek, chyb a dvojsmyslů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 26. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2021 Já mam cca 6km okruh v ramci katastru obce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se