david28 Posted April 23 Report Share Posted April 23 Tak prihodim aj ja svojho ragley, slusne HT endurko k max spokojnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted April 24 Report Share Posted April 24 konečně jaro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom4 Posted April 24 Report Share Posted April 24 (edited) Už se těším až to bílé sleze a bude se dát jet pořádně nahoru na kopec. I tak dneska projížďka skvělá, s takovýma panoramatama po cestě prostě nádhera. Edited April 24 by Tom4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted April 24 Report Share Posted April 24 Tak v Olomouci padají kroupy a vypadá to na konec světa ... já to ale stihl v prachu cest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted April 24 Report Share Posted April 24 před 22 hodinami, david28 napsal: Tak prihodim aj ja svojho ragley, slusne HT endurko k max spokojnosti Moc pekny, taky sem koukal na toho Blue Piga od Ragley, ale 160mm vidle uz mi prisla moc, na to moje sourani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
david28 Posted April 24 Report Share Posted April 24 Před hodinou, Micey napsal: Moc pekny, taky sem koukal na toho Blue Piga od Ragley, ale 160mm vidle uz mi prisla moc, na to moje sourani. Tak blue pig je rovnaka geo akto toto mmmbop myslim akurat chromolibden a velka legenda v segmente HT. Ak je to moc polozene na krku skus pozret od nich model marley - to je uplne super trail HT nieco ako od nasich ctm zephyr exper/pro tiez mozem len odporucit. Len dostupnost je teraz dost velky problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted April 25 Report Share Posted April 25 Jo Marley vlastne, taky sem na nej koukal. No, vyresil sem to tim Stifem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TLD Posted April 25 Report Share Posted April 25 Samy krasny kola tady ted HT je nejvetsi prdel na jezdeni. Tak jeste dva kousky z domaci zahradky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohm-Aztec Posted April 25 Report Share Posted April 25 Jojo, pěkně so tady ocelí! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarett Posted April 26 Report Share Posted April 26 Tudor plánuje v rámci podpory značky vstoupit jako partner do profesionální cyklistiky ! INFO ZDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
david28 Posted April 26 Report Share Posted April 26 Vidim ze RS pike tu idu vo velkom … ako ste spokojny chalani ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micey Posted April 26 Report Share Posted April 26 Ja velmi. Ale mam to zkresleny, furt se mi zda o strasny Manitou R7 kdysi na XC, a pak o Rhytm Foxu 34 bez tokenu na trail fullu, coz bylo tez neco hroznyho.. takze najednou ta Pike Ultimate, to je nadhera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke650 Posted April 26 Report Share Posted April 26 Tu R7 od Manitou jsem taky měl na hardtailu, citlivost nic moc. Teď pár let starý Pike s Debonair upgrade žehlí jedna radost Link to comment Share on other sites More sharing options...
cdale Posted April 27 Report Share Posted April 27 Tudor plánuje v rámci podpory značky vstoupit jako partner do profesionální cyklistiky ! INFO ZDE Tady je ještě ofiko promo video s Cancellarou:https://www.instagram.com/reel/Cc0gJ1lj9Qr/?utm_source=ig_embed&ig_rid=83dedf6f-1645-409c-8aff-9462a003d8e9Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ohm-Aztec Posted April 27 Report Share Posted April 27 před 15 hodinami, david28 napsal: Vidim ze RS pike tu idu vo velkom … ako ste spokojny chalani ? Já mám úplně "základní" Pike, ale jsem max. spokojený. Pokud nepotřebuješ řešit Low/High compression, tak si myslím, že i stačí. Teď jsem i řešil in-house malý servis a šlo to v pohodě, řekl bych, že i funguje o fous líp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enGiN Posted April 27 Report Share Posted April 27 Hodím sem pár obrázku z velikonočního Chorvatska. Je to tam skutečně gravelový ráj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted April 27 Report Share Posted April 27 Nádhera. Já už mám jízdenky nakoupený,za měsíc vyrážím. Snad už tedy tou dobou bez sněhu kde ste jezdili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enGiN Posted April 27 Report Share Posted April 27 před 26 minutami, kral083 napsal: Nádhera. Já už mám jízdenky nakoupený,za měsíc vyrážím. Snad už tedy tou dobou bez sněhu kde ste jezdili? Tentokrát jsme byli ve vesnici Sveti Juraj kousek pod Senjem. Moc hezké cesty, akorát na začátku vždycky chorvatská klasika - “stojka” do cca 700 metrů. Nejhezčím cílem byla chata Dom Zavižan v necelých 1600 metrech. Bylo to 32 km velmi příjemného stoupání, doporucuju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted April 27 Report Share Posted April 27 Hele bajkeri, je tu někdo, kdo může splašit lupeny do Nového Města na bajky? Než je koupím teda, tak zkouším sílu chronomagu...dikes Link to comment Share on other sites More sharing options...
teret Posted April 28 Report Share Posted April 28 Hele bajkeri, je tu někdo, kdo může splašit lupeny do Nového Města na bajky? Než je koupím teda, tak zkouším sílu chronomagu...dikesAhoj - koukni na cyklobazar.cz do sekce Akce-závody, občas se tam nějaké mihnou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts