Gustaf Posted September 17 Report Share Posted September 17 Jo, to září je pecka...111,3km.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paw Posted September 17 Report Share Posted September 17 Jestli to chceš mít jako jednu trasu, tak to stáhni z garmina nebo vyexportuj u webovyho connectu a prožeň touhle stránkou. https://www.fitfiletools.com Soubory to spojí a pak to ručně importuj. Preventivně až potom vymaž ty rozdělený trasy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wawrik Posted September 17 Report Share Posted September 17 Ja umriem - Sepp Kuss vyhral Vueltu! Asi nie je nikto, kto by mu to nedoprial, ale kto by to čakal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted September 17 Report Share Posted September 17 Před hodinou, Paw napsal: Jestli to chceš mít jako jednu trasu, tak to stáhni z garmina nebo vyexportuj u webovyho connectu a prožeň touhle stránkou. https://www.fitfiletools.com Soubory to spojí a pak to ručně importuj. Preventivně až potom vymaž ty rozdělený trasy. Taky jsem ne to koukal...ale jsem linej to dělat...:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted September 17 Report Share Posted September 17 (edited) Dneska spoko Edited September 17 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
odjinud Posted September 17 Report Share Posted September 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted September 19 Report Share Posted September 19 Budu asi měnit ovládání zamykání vidlice z řídítek za ovladač přímo na vidlici (RS Recon RL Remote). Dá se to u tohoto modelu sehnat? Kdyby někdo chtěl to ovládání na řídítka, napište, je nové. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted September 19 Report Share Posted September 19 Zdar, nemáte někdo zbytečný kliky na 2x10, 175mm, 38-24 zubů nebo tak něco? díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jumbo Posted September 21 Report Share Posted September 21 Víkendové Chřiby s manželkou, 58km a 1450vm. Dlouho to bylo fajn, ale posledních 15km už žena hodně skřípala zubama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kral083 Posted September 21 Report Share Posted September 21 Sezóna nočních dojezdů úspěšně zahájena. Lituju všechny cyklisty, kteří musí brázdit severní část Prahy. Dojebany silnice,provoz jako kráva. Zlatej jih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted September 22 Report Share Posted September 22 Bude prset, jako vzdy kdyz vytahnu silnicku Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted September 22 Report Share Posted September 22 (edited) Já vyjel dnes, zítra má být vlhko. Italka je v lázních, tak jsem jel na pivo s Němcem. A opět jsem se přesvědčil, že mi klasické pedály nesedí a musím mít nášlapy s tretrami – obdivuji vás, chlapi, že to v terénu šviháte jen v teniskách, mně furt lítá noha a pořád hledám ideální pozici na pedálu. Koupím nejspíše nějaké hybridní (crankbrothers doubleshot), kdybych jel jen do hospody. No a chtěl jsem se optat, zda zde někdo vozí tretry Vittoria (Alesio)? Edited September 22 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted September 23 Report Share Posted September 23 Nechápu to, ale nejlepší jonťák co sem kdy měl Cytosport Cytomax se už nedělá.. Včera jsem ho dodělal. Neměl by někdo tip na dobrej jonťák? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted September 23 Report Share Posted September 23 (edited) @Strocek Já používám tuto sezónu rozpustné tablety HIGH5, jen tyhle jsou bez cukru, tak to míchám s maltodextrinem a hlaďák jsem letos nezažil. Je to údajně jeden z nejprodávanějších. Výhoda tablet na delším švihu, že ji vezmeš sebou do kapsy a v hospodě "přebiješ" bidon. https://www.kulturistika.com/sportovni-vyziva/pro-vas-vykon/high5-zero Edited September 23 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strocek Posted September 23 Report Share Posted September 23 díky za tip vyzkoušim. Jaká je nejlepší příchuť? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted September 23 Report Share Posted September 23 (edited) před 28 minutami, Strocek napsal: díky za tip vyzkoušim. Jaká je nejlepší příchuť? Já mám třešeň/pomeranč a růžový grep. Chutnají mi oba. Tady je celá jejich paleta doplňků. https://www.kulturistika.com/high5 Edited September 23 by moco Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted September 23 Report Share Posted September 23 Vyrazil jsem za ženou a dětma k Dolanskýmu mostu. Je to tu fajn, jen škoda, že jsou v jiným kempu... A stejně budu příště zase vnímat jenom půlku věty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted September 23 Report Share Posted September 23 U Dolanskyho mostu mají na čepu Lenocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted September 23 Report Share Posted September 23 před 7 minutami, Gustaf napsal: U Dolanskyho mostu mají na čepu Lenocha Jo, ale polotmavý. To moc nemusím... Jinak pěkná cesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gustaf Posted September 23 Report Share Posted September 23 Jj, ten singl podél Berounky je hodně super....polotmavej lenoch je dobrej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts