Jump to content

Recommended Posts

Budu asi měnit ovládání zamykání vidlice z řídítek za ovladač přímo na vidlici (RS Recon RL Remote). Dá se to u tohoto modelu sehnat? 🙂

Kdyby někdo chtěl to ovládání na řídítka, napište, je nové. 

Sezóna nočních dojezdů úspěšně zahájena. Lituju všechny cyklisty, kteří musí brázdit severní část Prahy. Dojebany silnice,provoz jako kráva. Zlatej jih.

PXL_20230921_171713336.jpg

PXL_20230921_191034890.PORTRAIT.ORIGINAL.jpg

strava5347629142125636755-01.jpeg

Já vyjel dnes, zítra má být vlhko. Italka je v lázních, tak jsem jel na pivo s Němcem.  

A opět jsem se přesvědčil, že mi klasické pedály nesedí a musím mít nášlapy s tretrami – obdivuji vás, chlapi, že to v terénu šviháte jen v teniskách, mně furt lítá noha a pořád hledám ideální pozici na pedálu.  

Koupím nejspíše nějaké hybridní (crankbrothers doubleshot), kdybych jel jen do hospody. 

No a chtěl jsem se optat, zda zde někdo vozí tretry Vittoria (Alesio)?

IMG_3464.jpg

Edited by moco

@Strocek Já používám tuto sezónu rozpustné tablety HIGH5, jen tyhle jsou bez cukru, tak to míchám s maltodextrinem a hlaďák jsem letos nezažil. Je to údajně jeden z nejprodávanějších. Výhoda tablet na delším švihu, že ji vezmeš sebou do kapsy a v hospodě "přebiješ" bidon. 

https://www.kulturistika.com/sportovni-vyziva/pro-vas-vykon/high5-zero

image.thumb.png.61701b93e4b9c0b058975515259d8f93.png

Edited by moco

Vyrazil jsem za ženou a dětma k Dolanskýmu mostu. Je to tu fajn, jen škoda, že jsou v jiným kempu... A stejně budu příště zase vnímat jenom půlku věty 😑

IMG_20230923_154037_109.jpg