AndyAaron Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Kuncaku,Jako dobry, ale to nedelas dobre, Jaromire... Moc ty svoje zensky rozmazlujes, zvyknou si na to a pak si to odneses, kdyz neco neklapne… i kdyz mam pocit, ze uz je pozde… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: ...nevlastní dcera řekla na nabídku k sňatku ano... Ale jo, gratuluju... Pořád lepší než vlastní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 @African já včera Jizerky, fotit ale nebylo co, nahoře vidět na 30m a -8. Celej den sněžilo, takže 20 kilaku brodeni prasanem, ale aspoň jsem testnul nový meinly . Jo a nikde nikdo, potkal jsem 3 lidi, pěkný to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: @African já včera Jizerky, fotit ale nebylo co, nahoře vidět na 30m a -8. Celej den sněžilo, takže 20 kilaku brodeni prasanem, ale aspoň jsem testnul nový meinly . Jo a nikde nikdo, potkal jsem 3 lidi, pěkný to bylo. Parádní, sněhu po prdel jak se říká Botky v pohodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Parádní, sněhu po prdel jak se říká Botky v pohodě?Botky spokojenost, ja vysoky nemam moc rad, ale ve snehu to holt jinak nejde. Nemam je jeste rozchozeny, ale nohy bez nasledku Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 6 hodinami, Prochy68 napsal: @African já včera Jizerky, fotit ale nebylo co, nahoře vidět na 30m a -8. Celej den sněžilo, takže 20 kilaku brodeni prasanem, ale aspoň jsem testnul nový meinly . Jo a nikde nikdo, potkal jsem 3 lidi, pěkný to bylo. Chodis sam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 jsme ještě mladý kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 to je hukot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Chodis sam?Jedine sam nebo se psem teda, ale toho v zime neberu Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Před hodinou, Prochy68 napsal: Jedine sam nebo se psem teda, ale toho v zime neberu Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 3 hodinami, montemar napsal: to je hukot Neco takoveho myslim ze meli v jeskynich nasi predci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Po 9 měsících strachu a obav jsem se stal tátou. Další cíl je být dobrým tátou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Blahopreji osobne - the best job I‘ve ever had Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 @Sněhulák Gratulácia! Držím palce, za mňa je to tá najťažšia úloha, pred ktorou som kedy stál. Tak nech sa Ti vydarí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Chlapi, díky moc. Krásně se mi přes noc přetočily priority. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Gratulace! Běž se ožrat, a pak týden spi. Protože pak se nějakou dobu nevyspíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 před 5 minutami, Bert napsal: Gratulace! Běž se ožrat, a pak týden spi. Protože pak se nějakou dobu nevyspíš Správně Jinak Sněhuláku obrovská gratulace, děcka jsou nej, nej, nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 No vida - připojuju se ke gratulantům a držím pěsti, ať nadšení z malýho sněhuláčka vydrží i po návratu drahé polovičky domů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Mladá je s malou ještě v porodnici, nicméně prozřetelně jsem předělal pracovnu na dětský pokoj, vč. rozdělávacího gauče pro maminku. Takže mám plán, že se vyspím a těším se, až ztroskotá. Jinak po příjezdu z porodnice padla láhev Naga Malacca. za tu cenu super rum. Pitelnej. Doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se