M3maniac Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 Dnes se bojí lidi dát děcku pár facek, já to udělal 3x za život, když nebyla jiná možnost a jsme kámoši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2023 (upraveno) Tak nějak. Upraveno 26. ledna 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 11 hodinami, M3maniac napsal: Dnes se bojí lidi dát děcku pár facek, já to udělal 3x za život, když nebyla jiná možnost a jsme kámoši. A co na to jeho rodice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Byli rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Řekli díky, tak nikoho ještě neposlouchal . Běžně nám sere na hlavu a my nevíme co s nim. Dokonce manželce bere peníze z peněženky na fet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Dnes slaví moje manželka narozky- 50. Tak jako velkej "romantik" nebudu nic vymýšlet. Takže 50 růží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 43 minutami, kuncák7 napsal: Dnes slaví moje manželka narozky- 50. Tak jako velkej "romantik" nebudu nic vymýšlet. Takže 50 růží Dobře ty ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Před hodinou, kuncák7 napsal: Dnes slaví moje manželka narozky- 50. Tak jako velkej "romantik" nebudu nic vymýšlet. Takže 50 růží Bud jsi jeste stale zamilovany nebo jiz dobre ochoceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 (upraveno) Manželka mi nadělila Vykouření a musím říct, že se to fakt povedlo. Upraveno 27. ledna 2023 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 3 hodinami, kuncák7 napsal: Dnes slaví moje manželka narozky- 50. Tak jako velkej "romantik" nebudu nic vymýšlet. Takže 50 růží Že přeji hodně zdraví, manželka má stejný den jak náš kluk, už chystáme párty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 @African: Dobře vy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 48 minutami, safi napsal: @African: Dobře vy! Dík Je to strašný fičák, přesně pamatuji když mě do Afriky v šest ráno volala manželka, máš kluka... bohužel jsem to tenkrát o dva dny prošvihnul...holku už jsem zvládl odrodit sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Před hodinou, African napsal: Dík Je to strašný fičák, přesně pamatuji když mě do Afriky v šest ráno volala manželka, máš kluka... bohužel jsem to tenkrát o dva dny prošvihnul...holku už jsem zvládl odrodit sám jako sám sám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 16 minutami, safi napsal: jako sám sám? Ne, ne, to jsem samozřejmě vtipkoval Kdyby nešlo jinak, asi bych se kousnul, ale upřímně nejsem zrovna zastáncem různých pokusných porodů doma ve vaně, na koni nebo na balkóně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 (upraveno) Uuff, tak to jsi mě uklidnil. Já byl u druhého dítěte málem porodníkem. Jeli jsme do porodnice. Tam udělali vyšetření a řekli.. moooooře času, jedte domů. Dojeli jsme domů a začalo to.. Upraveno 27. ledna 2023 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Afri, dort pecka! Díky za inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Minecraft....moc dobrý.... tož pořádně to oba oslavte @kuncák7 @African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Před hodinou, safi napsal: Uuff, tak to jsi mě uklidnil. Já byl u druhého dítěte málem porodníkem. Jeli jsme do porodnice. Tam udělali vyšetření a řekli.. moooooře času, jedte domů. Dojeli jsme domů a začalo to.. Ty vogo, to je jako dobrý stresík, dokážu si to živě představit Tak jste to stihli zpátky nebo doma? To hopa a Gustaf: Děkuji moc, kluk úplně hotovej, tak si myslím že gůd, navíc velmi chutný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 Ja vezl zenu pri prvnim diteti do porodnice v jednu rano nakladakem, protoze nic jinyho zrovna doma nebylo. Jen jsem se bal abych to z ni nevyklepal uz po ceste Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2023 před 4 hodinami, African napsal: Že přeji hodně zdraví, manželka má stejný den jak náš kluk, už chystáme párty Tak mu taky pogratuluj. Máš to hezky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se