Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)


Doporučené příspěvky

před 9 hodinami, dawe009 napsal:

To je nějakej poloviční kůň ale ne? Nebo máš děsně velký děti :)

To je ďábelská Zoet s Polárkou, pozor na to, nejdivočejší shetland poníci široko, daleko :D No, já bych tomu nevěřil, jak se na nich dá blbnout, ale na to je ještě čas, tatínek bojí, bojí ... :blush02:

IMG_7514.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera. Balíček z Německa přes DHL a u nás přes PPL. Už jak jsem četl v trackingu, že to na hranicích dostalo do spárů PPL, tak jsem rovnou začal hledat reklamační formulář.
A pak SMS, že hned druhý den po odeslání doručují, pak telefon, PPL chlapík v pohodě, s úsměvem, přijel kdy slíbil, na správné místo a předal mi nepoškozený balíček - jsem byl normálně v šoku! To se mi tady za ty 4 roky a asi 6 zásilek stalo poprvé. Vypadá to, že je to někdo nový, ten předchozí doručovatel zněl v telefonu jinak. A naživo jsem ho nikdy nepotkal 🤣

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

První lekce za námi, děti z koní úplně paf, mám z nich radost :thumbsup_anim: Holka už se po pěti km trochu kroutila, ale dala to. Za čtrnáct dní repeté, a já si snad vezmu taky koníčka...úplně mě to lákalo a jak se říká, nejhezčí pohled na svět je právě z koňského hřbetu :guitar:

Naše mladá jela teď poprvé sama, pyšná až na půdu :). Tatínek samozřejmě taky. Já bych se na tu obludu bál i jenom vylézt :).

bd6925da6f67fac6f84fefb7212ad8c5.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, honza71 napsal:

Super aktivita pro decka. Nasi kluci chodili do "jezdeckyho" krouzku, kde soucast te aktivity byla i starost o kone a staje. Nekdy je to bavilo vic, nez to vlastni jezdeni :D

U nás úplně to samé, kluk se mě ptal jestli si může příště koně jenom připravit a že jezdit prý klidné ani nemusí :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potěšil prodejce na Aláči. Zboží se mu vrátilo zpět, bo to aerolinky nějak podělaly.
Tak mi na to svoje náklady poslal přes DHL Express za 60 doláčů ; věc za ~200$. Bylo to doma za 3 dny.
Sice mě to stálo litr navrch za výpalný, což by přes ČéPé možná prošlo bez, ale za ten přístup to stálo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bude, neboj...vztekat i vypadat 🤣

A kdyz uz jsem tady, dneska jsem si poprve sahnul na chobotnici. Kamarad lovil na spagat a ja jsem se v mori dival jestli zabira. Sla po navnade takova mala. Hlavu jak vetsi pest. Byla opatrne a na navnadu nesla naprudko, jen ji pronasledovala. Tak jsem si rikal, ze ji chytim do ruky a aspon si s ni pohraju. No nafoukla se, zacla menit barvy a posral jsem se 😆 Takze jsem ji nechytil, mel jsem strach ze ji chytim blbe a kousne me... Ale aspon jsem ji posimral prstem na hlave, jakoze co bude delat kdyz se ji dotknu. No ani se nehla. Ale musel jsem se nadechnout, s tim ze ji pak uz lapnu. Nadechl jsem se, ponoril a.......a byla fuc. Uz jsem ji nenasel. Nemyslim ze zdrhla, kdyz se boji zustava stat a jen strasi, ale byly vlny, tak me to asi kousek poodneslo a uz se smrakalo, takze v mori byla tma. No uz jsem ji nenasel. Ale potesilo me ze jsem si s ni chvilku pohral a nakonec i to, ze zustala nazivu. Nakonec, fakt byla mala a male se neberou. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...