Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)


Doporučené příspěvky

uhrinstinkt.de - v pátek jsem s nimi řešil novinku Tissot T-Touch Connect, kterou měli za 835€. Dneska jsem chtěl objednat a svítí tam cena 850€. Tak jsem napsal na info, proč to tak je - prý měli pár ks skladem a byla to zaváděcí cena. Hodinky se vyprodaly a teď už jedou za vyšší cenu.

No nic, tak jsem dopoledne objednal za 850 + 19 pošta a teď večer přišel mail, že mi zrušili platbu kartou a stornovali objednávku. Důvod: přišlo jim to nefér a poslali novou fakturu a link pro platbu na 835 a poštu dají grátis.

Tak to čumím, klobouček dolů za takovýto zákaznický přístup.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, M3maniac napsal:

Jak levnějš?😀 benal-nafta do dvou aut, převozky červene na export od 100 po 200€ , musis mit domluvenej termin na dopravce v corone, 2 hodiny času, otravuješ kámoše aby s tebou promrdal den času a tak jel sám a s vlekem to bralo o cca 2 litry víc než by jel sólo 😉 takže ve finále ušetřil s plaťákem. Jestli jel v něčem normalnim a najel 800 km tak ho to vyšlo v naftě na 2500 kč😉

To všechno +- štimuje, počítal jsem ovšem ještě s výpůjčkou plaťáku, kterej asi nemá vlastní (třeba trojku na den). Převozky exportní červený jsem naposledy pořizoval za 120,- €, takže spíš ta nižší tebou uváděná hranice (D-75...). Domluvený jsem to měl, Zulassungsstelle byla 500 m od autohausu, trvalo to cca hodinu, kámoš byl z kategorie já tobě - ty mně. Na plaťáku jsem vezl auto naposledy někdy v devadesátkách. Asi máme každý jiné zkušenosti. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Cena značek je kraj od kraje a město od města, někde ti ŕeknou za žluté kurzkenzeichen 110€, s těmi ovšem nemůžeš mimo DE a hlavně už je nevystavují lidem bez pobytu v DE. Čekání na dopravce opět město od města, už jsem zažil i 3,5 hodiny ve frontě a na to nemám žaludek. Půjčení plaťáku u nás 500- 1000 kč na den. Takže nevím jak daleko jel, ale moc jsem se myslím neseknul. Pak tady ještě máme věci jako letní gumy na D1 nebo dálniční známka a zjistíš, že po ose neznamená ´levněji 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak hlavně jsem to chtěl uhrát sám, nezávislost je pro mne nejtvrdší měna. Někoho otravuju vždy až v nejzazší chvíli, když není zbytí. Prachy jsou až pak. Jinak M3man počítá zhruba správně, plaťák tu v Písku stojí litr na den, já ho měl od kámoše 5 dní nechtěl ani kačku. X5 polkla11l nafty na 100, Hannover na otočku 1400km. Podle mého fajn bilance. Víc jsem provařil na Euru, já kupoval 27,5 a dneska bych 12 papírů ušetřil. Jenomže to bych za A nekoupil nikdy nic a za B furt je to hračka, ne potřebný auto kde člověk počítá jinak. Tuhle sobotu jsem přivezl druhý kámošovi, to bylo kilo za Mnichovem. Úplná pohoda, jeli jsme ve dvou a zase mým s plaťákem. Jinak by mě to nenapadlo, tohle je prostě nejpohodlnější.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě dneska potěšily dvě věci, první byla bůček v akci 75%libovost v makru, koupil jsem 3 kila, a druhá, že jsem na čekačce na Expy I u Bechyněho. Pro mě osobně velkej krok. 

Upraveno uživatelem Zeeberdee
hrubka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc mě potěšilo, že sem zachytil inzerát toho magora, co mě chtěl připravit o definitivní hodinky. Zamkl jsem mu ho.

Vůbec je s nim těžkej život: kolikrát sednu ke stolu a tam seznam úkolů, todle srovnej s tamtím, zjisti vše o támhletom, propočítej, srovnej se vším...jak včera v rauši myslel, že sme neunavitelný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...