Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)


Doporučené příspěvky

Jo, koukal jsem znovu na úvod Belgie 12, tam předvedl prakticky totožný manevr Hamiltonovi, je to bourák :), a má rozhodně solidní praxi ve vylezání z rozflákaných kokpitů. Včera při něm ale stáli všichni svatý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně tedy přijde mnohem spíš jako hovado než bourák. Absolutní většina těch jeho karambolu je úplně zbytečná ve stylu "zrovna teď jsem se rozhodl sem narvat stůj co stůj". Moc nechápu, že takového pilota vůbec někdo zaměstnává a platí. Ale tak třeba má mimo to i občas nějaké ty výsledky. F1 už hodně dlouho nesleduji. Každopádně pravý opak A. Prosta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, Tom4 napsal:

Ten měl sakramentskou kliku. Podle těch záběrů to tam poslal sám doprava Kvjatovi před čumák, jako by o něm vůbec nevěděl. 

 

Edit. už to sleduju jen občas, ale není to náhodou ten samej borec co tak 10 let zpátky boural každý druhý závod? Tuším Hamilton, Weber a další křičeli že je to magor a neměl by jezdit F1, že to je on? :D

Já už to teď sleduju jen tak, že si přečtu výsledky, bavilo mě to nejvíc v době osmiválcových třílitrů Ford Cosworth (+ 12V Ferrari). Ani jsem nevěděl, že ten Romain je takový střelec. V jeho věku se tohle opravdu nedělá :), docela začátečnická chyba to tam takhle narvat. 
Ta příď, vlastně kokpit i s jezdcem projela mezi svodidly a skončila za nimi. Tu škvíru asi rozjela hlavně ta ochranná  "svatozář" před hlavou jezdce a jak se teď o tom mluví, vlastně i sám Grosjean, je to bezpečnostní super věc.... V r. 1974 jezdec Helmuth Koinigg ve Watkins Glen při podobném nárazu přišel o život hodně drsným způsobem.

koinigg.jpg.526b25c9cb59f7c9d0d94770d5bc6c6b.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Že jsem neskončil celý v mrazáku :D Jsem šel do Lídlu, vidím na dně mrazáku poslední balení tuňáka, tak jsem se pro něj rychle nahnul a jak jsem měl mokrý boty, tak se mi obě nohy smekli a už jsem tam letěl. Jen tak tak jsem se chytil levou rukou, ale heknul jsem tedy docela nahlas, něco jako hélp. Vedle mě manželský pár normálně vybuchnul smíchy a vydrželo jim to hodně dlouho, co jsem tak mezi regály sledoval :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Micey napsal:

Tak vzhledem k tomu, že definitivně zavřeli před změnou času, bych jim to nevyčítal..

To máš sice pravdu, ale na druhou stranu, Pařížská je plná prodejců hodinek, každý druhý má nade dveřmi hodiny a všichni zavřeli ve stejnou dobu. Jen tyhle hodiny nebyly přeřízeny. Na Václaváku je taky hromada prodejců a i s Dušákem to nějak zvládli. Jediný otevřený byl Koskom - bohužel hodiny s vodotryskem už nemá 😞

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...