Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)


Doporučené příspěvky

před 57 minutami, Tom4 napsal:

Systém toho ozubeného kola, celý to vypadá jako tenhle, foto ilustrační z netu. Suchý rozkouskuje, mokrý rozžvýká. To mokrý do kompostu ok, na mulčování nechat vyschnout. Silnější větve = úhledná drť, slabší větvičky = rozsekaný mix.

 

Jasně dík, tohle jen co jsem měl na mysli. Ten druhej jede ve vysokejch otáčkách a dělá drť, která je asi vhodná jen na kompost. Tohle je lepší.

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Liqid napsal:

No nevím, drcený kosti na kompost...ještě se mi ta začnou slízat potkani a podobná havěť, to radši zavážu do igelitky a šup do popelnice.

Fakt to bylo myšleno jen jako parafráze na Fargo, pro neznalé pokus o vtip a doporučení skvěle načernalého filmu..

image.gif.72ee67f0aa4f8daba1fe42910df6dab0.gif

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dvojmo..

 

Resp., i takové zbytky se dají, byť rozhodně nikoho k ničemu nenavádím, kompostovat. Je pouze potřeba dohlédnout na správné složení zbytku kompostu, aby proces probíhal za potřebně vysokých teplot. Pro klid v duši lze provápnit a používat jen na trávník apod.

Své příbuzné ale radši protáhněte klasickým krematoriem, než s nimi pohnojíte, už jen kvůli tomu papírování..))

Upraveno uživatelem jkba
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prave som povysil svoj accordion repair skill najmenej o tri levely..... (takze uz budem celkovo niekde na trojke) :D Priznavam ze ten motorovy silikon na registrovom domceku mozno neni uplne koser, ale sekundoveho lepidla, tavnej pistole a WD40 som sa ani nedotkol, bohuzial na rozdiel od toho "majstra", ktory to podla predavajuceho udajne nedavno generalkoval.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve čtvrtek mi doma odešel asi router, servis přijede až zítra. A v pátek mi odešel telefon-nejdriv jedná aplikace, nakonec nešlo poslat SMS ani volat. Zažil jsem až doteď po dlouhé době skvělé 4dny bez jakéhokoliv otravování od kohokoliv. Bohužel telefon už mám  -(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 28. 3. 2021 v 19:35, bobi napsal:

Jj,ten výčum je fakt parádní,yes 😉

Jop a je neuvěřitelné, kolik divoké zvěře a ptactva všude vidíš a slyšíš. Ta absence všudypřítomných turistů těmto místům strašně prospívá, já bych to tak nechal 😂 Už jsem viděl po dlouhé době i Výra, čuměl jsem zase jak moc obrovský pták to je, když kolem tebe letí....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...