Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)


Doporučené příspěvky

Uvidime. Ale je fakt, ze jsem po nich koukal asi rok, jen jsem byl linej je shanet pres pul sveta. Takze to nebyl vystrel na slepo, jen jsem vyuzil fajn nabidky na neco, co jsem dlouhodobe chtel. A jak jsem hodinkove (i jinak) divnej, jsou to dokonce jedny z velmi mala hodinek, co jsem mel v hledacku. Dalsimi jsou v podstate jen jiny GS, rovnez nekoupeny ze stejnych duvodu, pripadne z vrozeny lakoty. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem starou boudu na zahradě zbourat a děti mě ukecali, že s toho chtějí svoji jeskyni, tak ji budou mít. Všechno si dělám sám s klukem pěkně křivě po Africku, ale copak, radost z vlastní práce je k nezaplacení :D Nakonec jsem rád že mě ukecali.... občas pokud dovolí, rád tam taky přespím :guitar:

DSC_1075_1.JPG

DSC_1068_1.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už delší dobu se mi při psaní na klávesnici stávalo, že jsem vynechával písmenka. Počínající alzheimer, pomyslel jsem si. Pak mě napadlo koupit si klávesnici novou a hle, zdá se, že jsem se uzdravil :D 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A doktoři nebudou mít co žrát! :D

Mě potěšilo, ze jsem poprvé v životě viděl živou samici majky fialové a především pak fakt, že jsem si jí nevšimnul a posléze neurčil já, ale jedna moje devitiletá ratolest, poučená zřejmě četbou Ferdy Mravence a Gerryho Durrella :)

20210604_191330.thumb.jpg.418b95add2420f897941e4400f94d866.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...