Přejít na obsah

Co mě dnes potěšilo :)


Doporučené příspěvky

Omlouvam se, ze politiku zatahnu i sem, ale fakt me dlouhodobe tesi, ze na Generala zatim nevytahli nic jineho, nez ze byl v KSC a ze byl rozvedcik. Navic ten zlosyn to sam priznal.
Mel jsem strach, ze vyjde najevo osahavani vojand v Nato nebo znasilnovani zobaku na buzerplacu. Nebo aspon danove uniky a nekale nahrabani penez po revoluci. Ale zda se, ze kde nic neni ani cert nebere… Tak snad to vydrzi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Xenomorfus napsal:

Xenousi může, už se pleteš 🤣🤣, budeš mít zastaralé info, promiň. Už to lze. Změna byla kvůli koním, kdy se tam dávala krava 🤣🤣

Jen fakt nepoznám zda je to sysel či bobr ( osobně tipuji sysla, ale to mi přijde zbytečný). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V rychlosti mám tohle Značka upozorňuje na místo nebo úsek pozemní komunikace, kde může docházet k častému výskytu divoké zvěře na pozemní komunikaci.
Na značce může být použít i jiný vhodný určený symbol volně žijícího živočicha.

A14.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 17 hodinami, Sněhulák napsal:

Btw. Myslel jsem, že tatínkové, potažmo zákonný zástupce může za dítětem kdykoli, i mimo návštěvní dobu. Dnes mě staniční sestra, poměrně nevybíravě, vyhodila po půl hodině (v celé nemocnici jsou návštěvy zakázané, byl jsem tam v době "standardních" návštěv).

Nesmíš se nechat, nejsi návštěva, jsi rodič. Sestřička to jen zkouší, jestli to víš (nebo sama nechápe rozdíl). Jako "návštěva" je definován třeba kamarád, nebo soused, ale nikdy rodič, dítě nebo i sourozenec. Není síla, která by ti zabránila tam být. Ale bacha, pokud budeš moc prudit, vrátí ti to. Takže to chce rozumně vysvětlit a zdůraznit, že rodič není návštěva. 

Zákon je opravdu na tvé straně, takže stačí takové to: "Tak mi prosím dejte písemně, že nesmím být s mým dítětem a já to předám svému právníkovi na dořešení... a jestli chcete abych odešel, zavolejte prosím policii ať mě vyvede, dobrovolně neodejdu..." V tuto chvíli se na to vykašlou a nechají tě... ALE opravdu silně to nedoporučuji! Vrátí ti to pak v "kvalitě" následné péče o pacienta... 

Upraveno uživatelem Oskar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...