Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

před 13 minutami, kuncák7 napsal:

Hlavně jsem pysnej, že jsem to zprovoznil, bez návodu.

Te potesim. Myslim ze ti bude brzo naznačeno, že by to chtělo natřít radiátor(y)😀

před 3 minutami, mamenec napsal:

Te potesim. Myslim ze ti bude brzo naznačeno, že by to chtělo natřít radiátor(y)😀

Ty woe 🤣🤣, ty tu mas snad odposlech ne? To už mi bylo řečeno. Zrovna jsem se rozplýval nad počtem programu a jak krásně vidím z postele a přišla pecka na solar 🤣

J dycky rikam, touhle barvou jsme je pred petatriceti lety natirali s dedeckem, navic po tve necitlive rekonstrukci, je to ta kedina vec, ktera mi ho pripomina! Uz to zafungovalo na radiatory, futra a dvere. Ted branim zachodovou misu. 

Před hodinou, kuncák7 napsal:

Ty woe 🤣🤣, ty tu mas snad odposlech ne? To už mi bylo řečeno. Zrovna jsem se rozplýval nad počtem programu a jak krásně vidím z postele a přišla pecka na solar 🤣

No twl, aby pani jak rychle prisla, tak rychle zas nesla 😂😂😂

před 8 hodinami, Murphy97 napsal:

No twl, aby pani jak rychle prisla, tak rychle zas nesla 😂😂😂

Blbý je, že když se nad tím zamýšlím, tak má vlastně pravdu🤣. Mě to prostě jen nevadilo, neviděl jsem to. Vlastně teď teprve prozrivam 🤣

před 21 minutami, kuncák7 napsal:

Blbý je, že když se nad tím zamýšlím, tak má vlastně pravdu🤣. Mě to prostě jen nevadilo, neviděl jsem to. Vlastně teď teprve prozrivam 🤣

Já začínám mít pocit, že už jsi její a prozřeš s její pomocí v ještě mnoha dalších věcech. Ty si prostě potřeboval vedení 🙂

před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

Chlap potřebuje k sobě bábu, jinak se z něho stává tvor velmi divoký, to si musíme přiznat :D Jinak mě potěšilo, že mi jde dnes poslední dárek a na vánoce jest připraveno, aniž bych vstoupil nohou do nějákého z obchodů :guitar: Dal jsem i dost přednost letos zahraničním obchodům, protože když vidím co to tady na nás někteří zkouší, tak jsem to přestal dávat. Třeba helma pro kluka u nás všude 2.500,- na Slovensku 1.500,-, sluchátka 800,-, v Polsku 350,- atd., atd, navíc u nás to zboží ani není...

Já myslím, že je hotovo. Pojďme v poledne držet minutu ticha za ztraceného kamaráda. [mention=68246]adasek[/mention] [mention=6519]Bert[/mention] Nešlo by na tu chvilku hodit fórum do černého, smutečního motivu? Nebo aspoň na pět minut vypnout?
Asi tomu nerozumím, ale to tě potěšilo nebo jsi jen kretén a dal to do jiného vlákna?

Tak hoši, jeli jsme dnes ke kauflandu, před náma větmanec v bently. Už zdálky vidím, do přechodu už skoro vlezený chlapík o berli. Sice to neklouzalo, ale borec měl evidentně strach a určitě by se mu šlo blbě i na suchém. Bentley zastavilo, řidič vystoupil a pomohl mu přejít. I s pomocí jim to trvalo tak 3 minuty, fakt jen co nožka nohu mine. Normálně jsem musel vystoupit a podat mu ruku a poděkovat. Byl z toho dojatý, já taky. A kokot kolega co řídil prej co blbnu, ať nezdržuju. Mně sa vám teď rozlévá v duši takový mír a klid. To sa musí zapit, du na štamprlu!

Ty vogo, jedu do Penny 

Doufal jsem, že někomu udělám radost. Jenom bacha, neměli to mezi pivama ale v sekci akce/special nebo tak něco. A jen do vyprodání zásob, akce běží od včerejška.