Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kolegyně zapomněla včera odpo v tramvaji kabelku. Komplet všechno od peněženky (vč. hotovosti několik tisíc), doklady, mobil, klíče . . . 

Po kontaktování řidiče to prošel, byla pryč.

Večer jí tu kabelku dovezli městský policajti domů, nechyběla ani koruna. :) Našel ji pán který ji odevzdal. 

Posted

Datart, vcera v podvecer objednano, ted doruceno. V predvanocni dobe to potesi.

Posted

Konečně...mne potěšilo,že Písařík neboli BohemiaEnergy nám vrátil zálohy na elektriku,moc jsem v to nedoufal,dobře to ale dopadlo...

Posted

Včera převzato nové auto (pro mě nové). Už jsem nedoufal. Dovoz z Francie.
Opel Zafira 125kW, ještě auto s "motorem". Mám radost.

Odesláno z mého SM-G960F pomocí Tapatalk

Posted

Moc mě potěšilo, že má druhá sestra zahodila "ješitnost" a pozvala mě na vánoční oběd k sobě domů. S dětma, přítelkyni a i mámou. 

Posted
před 43 minutami, kuncák7 napsal:

Moc mě potěšilo, že má druhá sestra zahodila "ješitnost" a pozvala mě na vánoční oběd k sobě domů. S dětma, přítelkyni a i mámou. 

Krasny 👍. Tak si to uzijte ! 

Posted

To vypadá jako situace kdy člověk neví jestli se těšit nebo bát. Každopádně přeju hodně štěstí a aby to vyšlo co nejlíp.

Posted
před 43 minutami, wawrik napsal:

@kuncák7 Hlavne jej tam od radosti nezačni niečo spontánne opravovať :D

Neboj, tak daleko nejsme. Těším se na její děti, trošku jim to tam oživíme 🤣🤣

Posted

Nejlip se darky kupujou 24.12. z gauce. Sedime se zenou, pusteny koncert Hanse Zimmera, slovo dalo slovo a 5.3.2022 v Bratislave 🤟

Posted
před 9 hodinami, kuncák7 napsal:

Skvělá zpráva.... užijte si to

Posted

On se tady s tím před časem prsil African, fakt super věc. Pro někoho, kdo má spoustu krámů na dušových pneumatikách, fakt super věc. Tak jsem od Štědrého dne napumpoval všechny stroje. Zvládne to tři téměř prázdné motocykly, resp. dva se sajdou. 🙂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
před 2 minutami, Geodet napsal:

Kamile časy jsou nemilé.

Blbý je, že taková hláška v tomhle kultovním filmu není. Asi jsi ho viděl málokrát. Tak šup k televizi :cheers: