Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

Takže c.2 již také splněno a odskrtnuto. C.3 bude peklo ( to učivo základní školy nějak nedávám ). Takže radost.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

před 21 minutami, warann napsal:

Nekdy staci cloveku malo 😁

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Meh, to pivo vypada divne teda ale, ja par dni zpatky .. a to jsem v aute uz hodne dlouho jen tak nezastavil abych si neco vyfotil.

Při večerních uspavávacích procházkách s kočárkem jsem se kromě pročítání chronomagu konečně dostal i k něčemu užitečnému...a naučil se na stará kolena skládat rubikovu kostku 🙂 jednoruč 🙂

před 3 minutami, nickolas napsal:

Ja chodil uspavat do Ancka, takze jsem se naucil taky…ale neco uplne jineho 😂

U Antona jsem párkrát uspal sebe 🙂 před časem jsme se naštěstí odstěhovali o kus dál 

Při večerních uspavávacích procházkách s kočárkem jsem se kromě pročítání chronomagu konečně dostal i k něčemu užitečnému...a naučil se na stará kolena skládat rubikovu kostku jednoruč
IMG_20220614_2045391.thumb.jpg.b1d5bd0085153362be208c2fd39e1d3a.jpg
Ta kostka vypadá zajímavě. Takovou jsem ještě neviděl.

Je to zakladni beználepkova kostka. Není magnetická. žádná speedcubingova vychytavka. Vždycky jsem si myslel, že jsou jen takove ty klasické černé s barevnými nalepkami, jak jsem znal z dětství. Až syn ze školy dotáhl tohle. Tak jsem v tom začal trochu pátrat. A je to dnes už dost vychytane.běžné jsou už právě magnetické kostky, s automatickou dotáčivostí a ochranou proti přetočení. Navíc s nastavitelnou tuhostí. Určené právě pro řešení na rychlost. Různé typy povrchu kvůli úchopu apod. Fakt mazec. Profi kostky stojí klidně 3K. Jde o to, že nejde jen o to správně a rychle vyřešit kostku, ale mít u toho i dobrý pocit, příjemný dotykový vjem. Tohle tato obyc kostka nezajistí. Tihle cubeři jsou taky dost zajímavá sektička. Něco jako lidi tady 🙂

Nesnáším tyhle starý hračky 🤣- vrací se mi traumata z dětství, že jsem nebyl schopen složit ani toho hada, natož rubikovku ( a ježka v kleci jsem dostal ven jen podfukem ).