Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

před 1 hodinou, Ajaj napsal:

@African- jak se daří? Už trochu lepší?

btw - jak jsi k tomu přišel? 

Antibiotika dělají divy takže mnohem lepší, ve čtvrtek rentgen plic tak se uvidí. Jsem astmatik, takže mám blízko k dýchacím problémům a letos jsem to sakra podcenil. Ložisko jsem asi založil tady na kopci 😅, od té doby jsem měl konec konců problémy. Bohužel jsem si nenašel čas to řešit, což vždycky po výstupu dělám, ale nějak jsem letos prostě nestíhal, no a udělal jsem si celodenní pěkně promoklý, studený trek a bum bác, tělo si řeklo samo 😆 Je to raz, dva.... Příště to prostě jenom hned musím řešit, žádné odkládání a ono to půjde :cheers:

DSC03369.JPG

Jsem si chtěl koupit novej iphone a nikdo ho nemá skladem. Nikdo - Alza, CZC, iStyle, Datart... Prskal jsem v duchu, že prej lidi šetří a přitom nejsou telefony. A pak jsem šel kolem Electroworldu a řekl si, že za zeptání nic nedám. No a měli jeden jedinej kus.

Potěšilo mě to a ještě víc fakt, že úplně stejnej průběh měl loni nákup 13ky. Akorát to byl Datart, kolem kterýho jsem tehdy náhodou procházel 😀.

Edited by KFL

1 hour ago, safi said:

Mám to stejné. 14 Pro nikde není a nechce se mi dávat alze bezúročný úvěr za 36 na dobu několika měsíců. než dorazí... 

Tak se zkus taky na blind někde zastavit, třeba to klapne. Typicky Datart nebo EW nemají tyhle jednotky vůbec na eshopu a mají je prostě na krámě a "nikdo o nich neví".

Navíc myslím, že CZC má ip14pro naskladnit 12. 12., co jsem včera rychle koukal...