Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

před 11 hodinami, M3maniac napsal:

Dnes se bojí lidi dát děcku pár facek, já to udělal 3x za život, když nebyla jiná možnost a jsme kámoši.

A co na to jeho rodice? :D

před 43 minutami, kuncák7 napsal:

Dnes slaví moje manželka  narozky- 50. Tak jako velkej "romantik" nebudu nic vymýšlet. Takže 50 růží 🤣

IMG_20230127_113411.jpg

Dobře ty !

Před hodinou, kuncák7 napsal:

Dnes slaví moje manželka  narozky- 50. Tak jako velkej "romantik" nebudu nic vymýšlet. Takže 50 růží 🤣

IMG_20230127_113411.jpg

Bud jsi jeste stale zamilovany nebo jiz dobre ochoceny :D

před 3 hodinami, kuncák7 napsal:

Že přeji hodně zdraví, manželka má stejný den jak náš kluk, už chystáme párty :cheers:

DSC_4043~4.JPG

před 48 minutami, safi napsal:

@African: Dobře vy! 

Dík 🙏 Je to strašný fičák, přesně pamatuji když mě do Afriky v šest ráno volala manželka, máš kluka... bohužel jsem to tenkrát o dva dny prošvihnul...holku už jsem zvládl odrodit sám 😆

Před hodinou, African napsal:

Dík 🙏 Je to strašný fičák, přesně pamatuji když mě do Afriky v šest ráno volala manželka, máš kluka... bohužel jsem to tenkrát o dva dny prošvihnul...holku už jsem zvládl odrodit sám 😆

jako sám sám? 

před 16 minutami, safi napsal:

jako sám sám? 

Ne, ne, to jsem samozřejmě vtipkoval 😆 Kdyby nešlo jinak, asi bych se kousnul, ale upřímně nejsem zrovna zastáncem různých pokusných porodů doma ve vaně, na koni nebo na balkóně 😅

Uuff, tak to jsi mě uklidnil. Já byl u druhého dítěte málem porodníkem. Jeli jsme do porodnice. Tam udělali vyšetření a  řekli.. moooooře času, jedte domů. Dojeli jsme domů a začalo to..

Edited by safi

Před hodinou, safi napsal:

Uuff, tak to jsi mě uklidnil. Já byl u druhého dítěte málem porodníkem. Jeli jsme do porodnice. Tam udělali vyšetření a  řekli.. moooooře času, jedte domů. Dojeli jsme domů a začalo to..

Ty vogo, to je jako dobrý stresík, dokážu si to živě představit 😅 Tak jste to stihli zpátky nebo doma?

To hopa a Gustaf: Děkuji moc, kluk úplně hotovej, tak si myslím že gůd, navíc velmi chutný 👍

Ja vezl zenu pri prvnim diteti do porodnice v jednu rano nakladakem, protoze nic jinyho zrovna doma nebylo. Jen jsem se bal abych to z ni nevyklepal uz po ceste

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

před 4 hodinami, African napsal:

Že přeji hodně zdraví, manželka má stejný den jak náš kluk, už chystáme párty :cheers:

DSC_4043~4.JPG

Tak mu taky pogratuluj. Máš to hezky.