Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

Právě teď, Gustaf napsal:

To ještě nevím.... zatím jen, že je přijatá.

My dnes dostali do e-mailu pouze z Cermatu výsledky testů, bez specifikace pořadí na školách (byl oba dva dny). Ze školy dorazí rozhodnutí až za dva pracovní dny. Tak jak to, že už víte?

před 1 minutou, vaba napsal:

My dnes dostali do e-mailu pouze z Cermatu výsledky testů, bez specifikace pořadí na školách (byl oba dva dny). Ze školy dorazí rozhodnutí až za dva pracovní dny. Tak jak to, že už víte?

Náš gympl to zveřejňoval dnes, ten kde jsme dělali druhý kolo, tak zveřejnění výsledky až v úterý. Ale výsledky testů zatím nemáme.

To je nejzassi termin za dva pracovni dny, nekdo zverejnuje uz dnes.

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Manželka dostala kšeft snu- úklid čtyř rodinných domků ve 2,5 dnech, tak ji pomáhám. Když pominu to, že usoudila, že mi svěří pouze vysoce odborné práce typu- vynesení koše, vyluxování či vytření mopem ( každej má jinej systém a hadr radši zdimam ručně ) a nejsem na tohle úplně zvyklej ( včera jsem padl v 23 hod mrtvej do postele a dneska se už nemůžu ani hnout), tak mě to docela baví. Jen mě zarazila manzelka- prý bych si tímhle tempem nevydělal ani na slanou vodu 🤣🤣. Má štěstí, že nemám sílu odpovídat. Právě jsem zasitej na hajzlíku a odpočívám.

Manželka dostala kšeft snu- úklid čtyř rodinných domků ve 2,5 dnech, tak ji pomáhám. Když pominu to, že usoudila, že mi svěří pouze vysoce odborné práce typu- vynesení koše, vyluxování či vytření mopem ( každej má jinej systém a hadr radši zdimam ručně ) a nejsem na tohle úplně zvyklej ( včera jsem padl v 23 hod mrtvej do postele a dneska se už nemůžu ani hnout), tak mě to docela baví. Jen mě zarazila manzelka- prý bych si tímhle tempem nevydělal ani na slanou vodu . Má štěstí, že nemám sílu odpovídat. Právě jsem zasitej na hajzlíku a odpočívám.
A co tě na tom potěšilo?

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

před 1 hodinou, kuncák7 napsal:

Manželka dostala kšeft snu- úklid čtyř rodinných domků ve 2,5 dnech, tak ji pomáhám.

První kontakt s realitou mimo státní sektor? Gratuluju a těším se na pokračování. :)

před 47 minutami, zceyee napsal:

První kontakt s realitou mimo státní sektor? Gratuluju a těším se na pokračování. :)

Kdepak, to není poprvé, zdaleka ne.

Těší mě, že mě to i baví.