Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

Je to preklizka gabonova, vše prelaminovano a lakovano epoxidem, patlal jsem se s tím několik let. Vždycky nadšeni a pak spadne řemen, nakonec to slepeni dvou pulek jsem nechal udělat profiky, po tom co jsem vytrpěl límec a ostatní věci, chyběl mi už čas a trpělivost a chtěl jsem to dokončit. Motat šňůry už byla radost😁

před 1 hodinou, atim napsal:

Je to preklizka gabonova, vše prelaminovano a lakovano epoxidem, patlal jsem se s tím několik let. Vždycky nadšeni a pak spadne řemen, nakonec to slepeni dvou pulek jsem nechal udělat profiky, po tom co jsem vytrpěl límec a ostatní věci, chyběl mi už čas a trpělivost a chtěl jsem to dokončit. Motat šňůry už byla radost😁

To muselo dát strašný práce…a přitom taková blbost :lol2:

před 3 hodinami, nickolas napsal:

Měl jsem černou a moc kámoš nebyla :)

Myslíš kalifornskou? To jsou pěkně agresivní mrchy... To naše Mexičandy jsou zlaté o proti jim....

Edit : ale když kalifornské jsou tak pěkné... Klidně bych je znova pořídil....

Černá a žluté proužky na břiše. Koupil jsem ji tajně, ještě když jsem bydlel u máti. No a máti mi ji zase tajně prodala, když jsem byl někde na víkend :lol2:

Potěšila mě víkendová akce několika rodin s dětmi v Krkonoších. Je super, že i dnešní omladina (10-12) let má zájem se naučit takové tradiční dovednosti, jako sekání polínek hodně velkou sekerou. Přijde mi, že holky mají větší sílu než kluci.  Naštěstí maminky neviděly žádné vyloženě nebezpečné momenty 🙂 

před 5 hodinami, safi napsal:

Potěšila mě víkendová akce několika rodin s dětmi v Krkonoších. Je super, že i dnešní omladina (10-12) let má zájem se naučit takové tradiční dovednosti, jako sekání polínek hodně velkou sekerou. Přijde mi, že holky mají větší sílu než kluci.  Naštěstí maminky neviděly žádné vyloženě nebezpečné momenty 🙂 

Super 👍 Já si dal Pec se Sněžkou dneska, famózní krásný den...a ještě potěšilo že kluk našel cestovní pas, plánujeme ho odnést na policii a jak tak brouzdáme ještě po Peci, vidíme čtyři zkleslý přičmoudla které nebylo těžké přehlídnout, no a jasně že byl jejich 😅 Kluka půl hodiny objímali, zvali nás na drink, ale už jsme bohužel museli jet. To mě hodně potěšilo, protože vím jaký to je průšvih, už to mám za sebou....

DSC_4530~2.JPG

DSC_4505.JPG

DSC_4528.JPG

@African: My byli v sobotu na té stezce korunami stromů. No málem jsem tam nechal obsah střev... 

Ale děti překvapily. Dcera to dala až na vršek i když na ochoz si už netroufla. Dokonce si chtěla sjet tobogan, výšku by o pár cm měla, ale odradilo ji, že by musela jet sama. Syn to s lehkým brekem dal do půlky a pak už se s ním muselo dolů. 

IMG_0079.jpeg.cbf6e35eb3dbf35bf9a5a0dc249e091b.jpeg

I když v té práci občas něco dodrbu, pořád mě tam (asi) mají rádi ...

IMG_20230508_202816.jpg

před 10 minutami, safi napsal:

@African: My byli v sobotu na té stezce korunami stromů. No málem jsem tam nechal obsah střev... 

Ale děti překvapily. Dcera to dala až na vršek i když na ochoz si už netroufla. Dokonce si chtěla sjet tobogan, výšku by o pár cm měla, ale odradilo ji, že by musela jet sama. Syn to s lehkým brekem dal do půlky a pak už se s ním muselo dolů. 

Hezký, to je ta v Janských? Tam jsme ještě nebyli, nebo spíš pokaždé hafo lidí ve frontě, tak jsme to vzdali...

V 8. 5. 2023 v 8:26, nickolas napsal:

Černá a žluté proužky na břiše. Koupil jsem ji tajně, ještě když jsem bydlel u máti. No a máti mi ji zase tajně prodala, když jsem byl někde na víkend :lol2:

🤣