Muffik Posted September 10 Report Share Posted September 10 (edited) V 9. 9. 2023 v 19:11, honza71 napsal: Pac jsem celkem skrt, tak jsem si nekoupil hned "mercedes", ale zacinam s rekneme "vw" Nicmene zatim spokojenost velika. Uff, by mě zajímalo, co na to říkají v RIDGE (mám od RIDGE už roky stejný karbon a super) Edited September 10 by Muffik Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted September 10 Report Share Posted September 10 před 2 hodinami, Muffik napsal: Uff, by mě zajímalo, co na to říkají v RIDGE (mám od RIDGE už roky stejný karbon a super) Tak to rad slysim. Pokud mi to nadseni z tohoto "konceptu" penezenky vydrzi, tak je RiDGE jasnej cil. Jen mi prislo riskatni, dat 150,- ecek za neco, co me treba nebude vyhovovat. Za 40.- jsem to prubnul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conrad Posted September 12 Report Share Posted September 12 Před časem jsem objevil výrobce koženého zboží Bagind. Mám od nich 2 tašky k naprosté spokojenosti. U té druhé je sice velmi hezky řešený zacvakávací zámek, jeho připevnění je pěkné, ale není-li správně zacvaknut může se uvolnit a zámek vypadne To se mi bohužel podařilo ,ztratil jsem jej a volal jsem na jejich linku, zda mě jej mohou objednat. Slečně na druhé straně drátu mi řekla, že to není problém a že mi jej zašlou. Zeptal jsem se kolik to bude stát a řekla mi, že to vyřeší jako reklamaci. Odpověděl jsem, že to nechci reklamovat, protože je to moje blbost a že to rád zaplatím. Odpověděla, že to je maličkost, ať si s tím nedělám hlavu a za 3 dny byl přes GLS doma Takže výrobky i ochota perfekt Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted September 13 Report Share Posted September 13 @Conrad Taky mám jejich tašku a spokojenost. Sympatická česká značka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balthus Posted September 13 Report Share Posted September 13 Dneska jsem dělal výslech v base na Pankráci a chlapík mi při psaní pořád pokukoval po rukou a pak z něj vypadlo, že mám fakt moc fajnový hodinky (bronzové Glycine combat sub) bylo mu to k ničemu, ale potěšilo mě to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted September 13 Report Share Posted September 13 "Dělal výslech" to znamená vyslýchal? A to jako OČTŘ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balthus Posted September 13 Report Share Posted September 13 Ano, "majetkář" Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloga Posted September 14 Report Share Posted September 14 Pankrác basa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Gruber Posted September 14 Report Share Posted September 14 Dnes jsem byl taky v base, dozorce povídá: hezký Orisky….prej místní člen od roku 2008 s dobrým vkusem na hodinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted September 14 Report Share Posted September 14 Co Pankrác basa, ale ta jejich nemocnice, to je peklo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted September 14 Report Share Posted September 14 Že se nezastavíte.... Z basy to je do banky co by kamenem dohodil (i naopak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasa_H Posted September 14 Report Share Posted September 14 Že jsem presel navzdory zavratim Skybridge 721 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balthus Posted September 15 Report Share Posted September 15 před 17 hodinami, Bert napsal: Co Pankrác basa, ale ta jejich nemocnice, to je peklo .... Já práci v base moc nemusím, technické vybavení je fakt tragédie, navíc výhoda domácího prostředí je k nezaplacení. Nutná obhajoba mi nevadí, zatím jsem potkávál fajn lidi a vzhledem k problematice jsou i naši společní klienti vesměs v pohodě Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted September 15 Report Share Posted September 15 Když jsme u toho kriminálu, je to "svět ve světe". Já bych zařadil do osnov nějakého vyučovacího předmětu exkurzi do věznice nebo tam organizoval zážitkové pobyty jako prevenci kriminálního jednání. Možná by to některé budoucí klienty odradilo od páchání trestné činnosti Samozřejmě by to chtělo vybrat kriminál s odstrašujícím efektem a ne ty, které jsou jak "pionýrský" tábor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragu Posted September 15 Report Share Posted September 15 před 19 minutami, vzduch napsal: Když jsme u toho kriminálu, je to "svět ve světe". Já bych zařadil do osnov nějakého vyučovacího předmětu exkurzi do věznice nebo tam organizoval zážitkové pobyty jako prevenci kriminálního jednání. Možná by to některé budoucí klienty odradilo od páchání trestné činnosti Samozřejmě by to chtělo vybrat kriminál s odstrašujícím efektem a ne ty, které jsou jak "pionýrský" tábor. Tyjo to se podle mě ale děje, pamatuju si, že na gymplu jsme byli tuším na Mírově a možná ještě někde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 15 Report Share Posted September 15 (edited) Že se rodinka vrátila v cajku z dovolené... některé značky v Turecku už mají opravdu vymazlené A teď koukám že to snad nemusí být ani fejk Edited September 15 by African Link to comment Share on other sites More sharing options...
vzduch Posted September 15 Report Share Posted September 15 pro ragu: Mírov je jako odstrašující příklad dobrý, Valdice by také šly, tam je i už vězněný přemístěný za trest, Bory také odpuzující!!! Pak jsou tu "pionýrské" tábory např. Znojmo, Kuřim,... Naštěstí toto prostředí znám jen z vnějšku a opravdu není o co stát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamut Posted September 16 Report Share Posted September 16 Dnes začal vytrvalostní závod motorek 24h Bol d’Or. Kdyby náhodou někdo zapomněl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 17 Report Share Posted September 17 Párty, párty, párty, ale frčí nám to řeknu Vám, za pár let kupuju brokovnici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted September 17 Report Share Posted September 17 Hezky Wednesday a Adams naše (9) je z ní taky hotová Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts