Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

V 9. 9. 2023 v 19:11, honza71 napsal:

Pac jsem celkem skrt, tak jsem si nekoupil hned "mercedes", ale zacinam s rekneme "vw" :)

Nicmene zatim spokojenost velika.

IMG_0774.jpeg

IMG_0775.jpeg

Uff, by mě zajímalo, co na to říkají v RIDGE :raygun:

(mám od RIDGE už roky stejný karbon a super)

Edited by Muffik

před 2 hodinami, Muffik napsal:

Uff, by mě zajímalo, co na to říkají v RIDGE :raygun:

(mám od RIDGE už roky stejný karbon a super)

Tak to rad slysim. Pokud mi to nadseni z tohoto "konceptu" penezenky vydrzi, tak je RiDGE jasnej cil. Jen mi prislo riskatni, dat 150,- ecek za neco, co me treba nebude vyhovovat. Za 40.- jsem to prubnul. 

Před časem jsem objevil výrobce koženého zboží Bagind.

Mám od nich 2 tašky k naprosté spokojenosti.
U té druhé je sice velmi hezky řešený zacvakávací zámek,  jeho připevnění je  pěkné, ale není-li správně zacvaknut může se uvolnit a zámek vypadne

To se mi bohužel podařilo ,ztratil jsem jej a volal jsem na jejich linku, zda mě jej mohou objednat.

Slečně na druhé straně drátu mi řekla, že to není problém a že mi jej zašlou.

Zeptal jsem se kolik to bude stát  a řekla mi, že to vyřeší jako reklamaci. Odpověděl jsem, že to nechci reklamovat, protože je to moje blbost a že to rád zaplatím.

Odpověděla, že to je maličkost, ať si s tím nedělám hlavu a za 3 dny byl přes GLS doma

Takže výrobky i  ochota perfekt

Dneska jsem dělal výslech v base na Pankráci a chlapík mi při psaní pořád pokukoval po rukou a pak z něj vypadlo, že mám fakt moc fajnový hodinky (bronzové Glycine combat sub) bylo mu to k ničemu, ale potěšilo mě to 🙂 

před 17 hodinami, Bert napsal:

Co Pankrác basa, ale ta jejich nemocnice, to je peklo ....

Já práci v base moc nemusím, technické vybavení je fakt tragédie, navíc výhoda domácího prostředí je k nezaplacení.  Nutná obhajoba mi nevadí, zatím jsem potkávál fajn lidi a vzhledem k problematice jsou i naši společní klienti vesměs v pohodě 😀

Když jsme u toho kriminálu, je to "svět ve světe". Já bych zařadil do osnov nějakého vyučovacího předmětu exkurzi do věznice nebo tam organizoval zážitkové pobyty jako prevenci kriminálního jednání. Možná by to některé budoucí klienty odradilo od páchání trestné činnosti🤔😀 Samozřejmě by to chtělo vybrat kriminál s odstrašujícím efektem a ne ty, které jsou jak "pionýrský" tábor. 

před 19 minutami, vzduch napsal:

Když jsme u toho kriminálu, je to "svět ve světe". Já bych zařadil do osnov nějakého vyučovacího předmětu exkurzi do věznice nebo tam organizoval zážitkové pobyty jako prevenci kriminálního jednání. Možná by to některé budoucí klienty odradilo od páchání trestné činnosti🤔😀 Samozřejmě by to chtělo vybrat kriminál s odstrašujícím efektem a ne ty, které jsou jak "pionýrský" tábor. 

Tyjo to se podle mě ale děje, pamatuju si, že na gymplu jsme byli tuším na Mírově a možná ještě někde. 

Že se rodinka vrátila v cajku z dovolené... některé značky v Turecku už mají opravdu vymazlené 😂 A teď koukám že to snad nemusí být ani fejk 🙉

IMG-bc04b75c9291c60257a99b0c5a46e513-V.jpg

Edited by African

pro ragu: Mírov je jako odstrašující příklad dobrý, Valdice by také šly, tam je i už vězněný přemístěný za trest, Bory také odpuzující!!! Pak jsou tu "pionýrské" tábory např. Znojmo, Kuřim,... Naštěstí toto prostředí znám jen z vnějšku a opravdu není o co stát.