vzduch Posted March 29, 2024 Report Posted March 29, 2024 Po přečtení článku jsem zavzpomínal na dětství. Taky jste hráli roztahováka?
VS Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 Podařilo se mi rozebrat, vyčistit a znovu složit do funkčního stavu kávovar. Dokonce mi nezbyl žádný z 20 šroubků. 2 hodiny usilovné práce. Už zase teče ze dvou ďurek. Jejich občasné prošťouchnutí zvenku fakt nestačí. Budu to muset dělat častěji. Co bylo uvnitř, nechcete vidět.
Bert Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 Příště třeba Decalco? Teď vážně: blahopřeji k úspěchu a užívej kávu. Není nad to, občas strojovnu rozebrat a smontovat zpátky. Já musel v neděli řešit zaseklou hlavu u Fiorenzato F64. Klasicky seklý kvůli napražené kávě. Naštěstí nemusela přijít ke slovu horkovzdušná pistole, ani indukce. Stačilo to vzít ve dvou, no a pak čistit a čistit a čistit ....
VS Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 Odvápňuji pravidelně, spařovací jednotku oplachuji skoro denně, jednou měsíčně v ultrazvuku. Ale to nestačí. Usazuje se to tam, kde se bez rozebrání nedá nijak dostat.
Irma Bunt Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 Po změně času. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
paya01 Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 před 3 hodinami, Irma Bunt napsal: Po změně času. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Co je to za aplikaci?
Irma Bunt Posted April 4, 2024 Report Posted April 4, 2024 před 14 minutami, paya01 napsal: Co je to za aplikaci? Twixt time
Prochy68 Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 Tak jsem se na dva dny urval z procesu, snad vyjde i to počasí
African Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 Tak jsem se kluci dožil Nádhera, mega happy, akorát to vypadá že se mě rodina chystá zbavit, dědek mě zaplatil horského vůdce na Matterhorn, manželka darovala verticaly a děti nakoupili haldu leteckého vybavení, podezřelé Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Bukoowsky Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 Myslel jsem, že to nikdy neskončí...skončilo. Jsem z ničeho nic prázdný jako tykev, můj život postrádá hlubší smysl...naštěstí ten prepperský červ ve mě stále hlodá, jestli to není málo... Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
warann Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 @African taky vse nej. Mas to primo dnes? Pokud jo, tak to mame stejne (a mam nejaky tuseni, ze uz jsme si to kdysi potvrdili). Tak na zdravi
African Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 Díkas kluci Ano, dneska, takže taktéž přeji všechno nejlepší
Americkej Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 (edited) Gratuluju Ti Afri! A rodinu podezíráš zbytečně, znají Tě a vědí, že Tobě ku zrakvení stačí hotelová klika... I warannovi, ať už kulatiny, nebo ne Edited April 6, 2024 by Americkej
bohus76 Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 před 1 hodinou, African napsal: Tak jsem se kluci dožil Nádhera, mega happy, akorát to vypadá že se mě rodina chystá zbavit, dědek mě zaplatil horského vůdce na Matterhorn, manželka darovala verticaly a děti nakoupili haldu leteckého vybavení, podezřelé Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Gratuluju Vlasto, už ti chybí jen fajfka a papuče
bobi Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 Afričane, hodně zdraví a štěstí do dalších let Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
DavidLC Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 Vlastovi i Márovi pohodu a zdraví, vítejte mezi dospělé
Harwey Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 @warann @African Vsetko naj k narodkam a nazdravie !
warann Posted April 6, 2024 Report Posted April 6, 2024 Diky. Za 2 hod vyrazim na sud, kterej sice neni kvuli mym narozkam, ale tak nejak se to tam taky splachne
Recommended Posts