Jump to content

Recommended Posts

Posted

Podařilo se mi rozebrat, vyčistit a znovu složit do funkčního stavu kávovar. Dokonce mi nezbyl žádný z 20 šroubků. 2 hodiny usilovné práce.

Už zase teče ze dvou ďurek. Jejich občasné prošťouchnutí zvenku fakt nestačí.

Budu to muset dělat častěji. Co bylo uvnitř, nechcete vidět. 🫤

Posted

Příště třeba Decalco? 🙂

Teď vážně: blahopřeji k úspěchu a užívej kávu. Není nad to, občas strojovnu rozebrat a smontovat zpátky. Já musel v neděli řešit zaseklou hlavu u Fiorenzato F64. Klasicky seklý kvůli napražené kávě. Naštěstí nemusela přijít ke slovu horkovzdušná pistole, ani indukce. Stačilo to vzít ve dvou, no a pak čistit a čistit a čistit ....

Posted

Odvápňuji pravidelně, spařovací jednotku oplachuji skoro denně, jednou měsíčně v ultrazvuku. Ale to nestačí. Usazuje se to tam, kde se bez rozebrání nedá nijak dostat.

Posted
před 3 hodinami, Irma Bunt napsal:

Po změně času.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Co je to za aplikaci?

Posted

Tak jsem se na dva dny urval z procesu, snad vyjde i to počasí 0ee8f42fe87111e277df035c00965a5f.jpg

Posted

Tak jsem se kluci dožil :punk: Nádhera, mega happy, akorát to vypadá že se mě rodina chystá zbavit, dědek mě zaplatil horského vůdce na Matterhorn, manželka darovala verticaly a děti nakoupili haldu leteckého vybavení, podezřelé 😂

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Myslel jsem, že to nikdy neskončí...skončilo.

Jsem z ničeho nic prázdný jako tykev, můj život postrádá hlubší smysl...naštěstí ten prepperský červ ve mě stále hlodá, jestli to není málo...

Posted (edited)

Gratuluju Ti Afri! A rodinu podezíráš zbytečně, znají Tě a vědí, že Tobě ku zrakvení stačí hotelová klika...

I warannovi, ať už kulatiny, nebo ne 🙂

Edited by Americkej
Posted
před 1 hodinou, African napsal:

Tak jsem se kluci dožil :punk: Nádhera, mega happy, akorát to vypadá že se mě rodina chystá zbavit, dědek mě zaplatil horského vůdce na Matterhorn, manželka darovala verticaly a děti nakoupili haldu leteckého vybavení, podezřelé 😂

Gratuluju Vlasto, už ti chybí jen fajfka a papuče 😋

Posted

Afričane, hodně zdraví a štěstí do dalších let      😉       :cheers: