Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

před 47 minutami, vzduch napsal:

pro warran: Kdyby se holka rozhodla pro Triop, tak se ozvi, majitel, starý horolezec je můj kamarád, tak by jsme to nějak pořešili😀 

Moje holka je kluk 😁 (holku ma Afri), ale to neva, ozvu se a diky. 

před 26 minutami, warann napsal:

Moje holka je kluk 😁 (holku ma Afri), ale to neva, ozvu se a diky. 

Já mám oboje varianty 😁 Nejpohodlnější pro kluka byli od začátku Tarantuly od LS, které po něm teď holka dědí... Ale teď leze v Rock Pillars strike, šněrovací, které jsou taky velmi pohodlné, žádný tvrdý hardcore. V obou variantách vydrží hodiny bez bolesti a otlaků. 

DSC_7500~2.JPG

před 26 minutami, warann napsal:

@African ok, diky za tipy. Tarantule jsou jasny, ty RP moc neznam, musim nacist 👍

To bude asi vyběhlý model, mě je dal kámoš... myslím že teď se dělají na suchý zip.

Ok uvidim. Blby je, ze u nas je Hudy a Rock point a dal uz nic, takze neni kde zkouset. Ty Ocuny maji primo jak je stena, takze sly vyzkouset, ale ty zrovna fakt tezce nesedly. 

• 2 weeks later...

Tak nakonec ten včerejšek nebyl na prd, jak se rozjel- zub mam a zas vypadám jako model🤣 a dcera udělala realitní zkoušky ( no a mladší neter podepsala profi smlouvu na MMA, což mě moc netěší, ale co můžu). 

• Like 1

Přesně tenhle model  Cricket z roku 1947 se mi podařilo zde koupit a na výstavě na Žofíně ho Vulcain použil jako hlavní upoutávkový světelný panel své expozice. 

IMG-20241122-WA0011.jpg

Edited by Conrad
  • Like 1