Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

No, mně propadla vloni na konci srpna. Do datovky mi tehdy před vypršením přišel odpustek, prodloužení o 7 měsíců. Mám si teď přičíst automaticky dalších 10 měsíců, nebo už to musím pořešit?

Edited by Americkej

Dnes mě potěšila faktura z Auto Průhonice za roční pravidelný servis. 11 litrů i s DPH je super (benzín 2.5 5-ti válec s turbem). Minulé roky se vždy přislo na něco, co už bylo po 15-16 letech na konci životnosti a stálo to další 20 🙂  

Dnes ma potesila nasa posta a colnici. 6 tyzdnov isla zasielka cez pol sveta na Slovensko. A poste/colnikom trvalo "iba" 5 tyzdnov kym preclili a dorucili zasielku! Neuveritelna rychlost! Neskutocne nasadenie! Ostavam v uzase...

před 3 hodinami, warann napsal:

Vlastne me potesil (uz drive) @martar kdyz jsem diky nemu objevil tenhle blog. Take vcerejsi clanek stoji za zminku

https://kechlibar.net/2021/03/12/ayaan-hirsi-ali-spatne-svedomi-evropy-aneb-o-hre-na-neporozumenou/

doporučuji její knihu “The caged virgin”. Je to v podstatě její životopis.

Nebrečí a točí, neuvěřitelný 👍 Může být-20, liják, vichřice Klaus a ten chlap prostě bude stát u okénka a čekat asi na jediného žíznivého blázna, který sem dnes zabloudí :thumbsup_anim:

DSC_0566.JPG

DSC_0556_1.JPG