Jump to content

Co mě dnes potěšilo :)

Recommended Posts

Dnešek odpo jsem měl skoro jak chronomag sraz, nejdřív nad Barandakem předjíždím tmavého Nissan Pathfindera se znakem chronomagu a pak při práci potkám 3 zdejší členy. Hezké odpoledne to bylo.

Že jsem přežil další rok, i když tentokrát to nebylo zas tak složité, když člověk musí sedět na zadeli doma 😂 A rozbalovačka první dárečky, ty já moc moc rád... :guitar: 

DSC_0733.JPG

před 19 hodinami, kuncák7 napsal:

Dnešek odpo jsem měl skoro jak chronomag sraz, nejdřív nad Barandakem předjíždím tmavého Nissan Pathfindera se znakem chronomagu a pak při práci potkám 3 zdejší členy. Hezké odpoledne to bylo.

můj Pathfinder je v servise, jestli mi s ním jezdí po Praze, dostanou za uši 🙂 

path.jpg

před 4 minutami, gunman napsal:

můj Pathfinder je v servise, jestli mi s ním jezdí po Praze, dostanou za uši 🙂 

path.jpg

Mělo to pražský plechy a tak, jak se s tím jelo, tak to na servisáka nevypadalo, byla to kochačka krajinou ( taky jinak bych ho 1,4 tdi ve fabii I asi nepředjel ). :-))

Před hodinou, Thomas napsal:

Úpravna vody, lékárnička a čokoláda.. dobrý kombo 🙂Přeji Alles Gute k narozeninám!

Děkuji, už se těšíme s klukem jak budeme pít vodu z potoku a k tomu přikusovat lahodnou čokošku 😂

před 53 minutami, honzyk napsal:

Tak pozor abys neskončil u tý lékárničky, ne že bych chtěl malovat čerta na zeď ale známe svoje chronomagory 🙂 

Všechno nej 🍻

Děkuji moc :cheers: Tak já ji mám u sebe furt, ale takovou praletou ludru. Tady ta je výborná už z důvodu, že tam je přiložená knížka první pomoci v různých situacích. A jak píšeš, snad nebude nikdy potřeba....ale ono stačí aby vzal Afri do ruky kombinačky 😂

před 27 minutami, African napsal:

Děkuji moc :cheers: Tak já ji mám u sebe furt, ale takovou praletou ludru. Tady ta je výborná už z důvodu, že tam je přiložená knížka první pomoci v různých situacích. A jak píšeš, snad nebude nikdy potřeba....ale ono stačí aby vzal Afri do ruky kombinačky 😂

Afri, též gratuluju. A doufám, že první dárek nikdy nebudeš muset použít, i když, u tebe nevím :-))

před 7 hodinami, African napsal:

Že jsem přežil další rok, i když tentokrát to nebylo zas tak složité, když člověk musí sedět na zadeli doma 😂 A rozbalovačka první dárečky, ty já moc moc rád... :guitar: 

DSC_0733.JPG

Gratulace kamaráde... hlavně zdraví ;)

před 13 hodinami, beeman napsal:

fakt nevim o tom, ze by me nekdy predjela nejaka fabka 😄

Možná, že tě jen podjela spodem, to si ani nevšimneš, oni ti pražáci jezdí jako howada speciálně @kuncák7