Jerfey Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 @Radek124 Rozumim... No je o 16 let mladsi. Kazdopadne zblbla ho pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 [mention=18308]Radek124[/mention] Rozumim... No je o 16 let mladsi. Kazdopadne zblbla ho pekne Kdo to je?Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Sám tvrdívám že do humoru by se rejpat nemělo, ale s "kačením zobákem" mi ta stará fujara přišla snad ještě vyžilejší než ten její "playboy". Holt bulvární kouzlo nechtěného - ale kde furt brát o okurkové sezóně náměty, když už Novotný nemůže šmírovat Ivetku - a Madonnino "Like a Virgin" by s její artrózou nehnulo ani s echt gerontem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 A kde je ten humor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Jestli ti Soukup neprijde k smichu, tak nevim... vzdycky se snad clovek nemusi popadat za bricho nad lacinym hospodským vtipem... Ale koukal jsem, ze i vlakno humor muze byt pekne traskave, ze je z toho az forum na prodej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 51 minutes ago, Nick06 said: Kdo to je? Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Agáta_Hanychová https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Jaromír_Soukup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 7. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 (upraveno) Alence šla matematika vždycky výborně, asi jako angličtina (asi bych byl radši aby to byl fejk) Upraveno 8. srpna 2022 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2022 (upraveno) Nechci zpochybňovat Alenčiny brilantní počty, ale nějak mi to připomíná Rolexáckou aritmetiku při nadsazování katalogových rozměrů (39,8mm bez korunky → Datejust 41)... Upraveno 8. srpna 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 V 7. 8. 2022 v 15:16, Jerfey napsal: @Radek124 Rozumim... No je o 16 let mladsi. Kazdopadne zblbla ho pekne O 16 let mladší baba je asi to poslední, co by mi na něm vadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 před 21 hodinami, financ napsal: Alence šla matematika vždycky výborně, asi jako angličtina (asi bych byl radši aby to byl fejk) Pjp je fejkovej účet. Ale to nic nemění na tom, že Dluzena je blbá krava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 V 7. 8. 2022 v 21:31, nickie napsal: Toto patrí do vlákna žením se,alebo rozvod:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Před hodinou, kuko napsal: Toto patrí do vlákna žením se,alebo rozvod:-)) Rozhodně žením se, před rozvodem to moc už vidět není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Rozhodně žením se, před rozvodem to moc už vidět neníÁmenOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 9. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2022 Dnes mi přítelkyně poslala video,že už ví kam pojedeme na svatební cestuTak jsem se jí raději zeptal jestli se nespletla a nebylo to adresovano někomu jinému Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 před 11 hodinami, Juraj11 napsal: Dnes mi přítelkyně poslala video,že už ví kam pojedeme na svatební cestu Tak jsem se jí raději zeptal jestli se nespletla a nebylo to adresovano někomu jinému Sent from my iPhone using Tapatalk Manželství je fajn.. rozloučíš se s penězi, volným časem, sexem, výlety do hospody… samá pozitiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 před 12 minutami, safi napsal: Manželství je fajn.. rozloučíš se s penězi, volným časem, sexem, výlety do hospody… samá pozitiva neboj, von to zná, už bude dělat stejnou chybu podruhé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se