Klotzman Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 (upraveno) Omlouvám se, z mně neznámého důvodu se mi to sem nacpalo pětkrát, asi šotci... Prosím admina o odmazání těch prázdných příspěvků... Upraveno 28. listopadu 2022 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 (upraveno) Nebo takhle... Upraveno 28. listopadu 2022 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 (upraveno) Upraveno 28. listopadu 2022 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 (upraveno) Upraveno 28. listopadu 2022 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 5.00 asi nebude dobře, že? Neb faktorial 9 není 36. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suflik Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 ano, faktorial by měl být až po odmocnině, je to tam špatně a kuře je přenošené (přesezené?), má tam být jen 21 dní nesmíme být na vtipy tak přísní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 před 17 hodinami, Thomas napsal: : )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 28. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2022 Uloveno na FB... Když jsem ještě pracoval ve Vysočanech, často jsem jezdil vlakem z Prahy Libně, kam jezdí vlaky s "fandy" do šaška arény. Jdu pochodem a najednou řev "BRRRRNNNNOOOOO" a z boku letěl z nástupiště do podchodu nízko nad schodištěm v přízemním letu někdo v dresu omotán šálama. S údivem jsem zastavil a sledoval s otevřenou hubou. Manik se dle očekávání nezabil, ale přistál v parakotoulu, vzápětí se vymrštil postavil se proti mě a zahulákal "BRRRRRRNNNNOOOO", přičemž mě oblažil takovou dávkou pivních výparů, že jsem prakticky zkonzumoval třetinku desítky. Pohotově jsem odpověděl. "Znám, zatáčka na Videň kousek od Slavkova." Manik zkoprněl a pro změnu němě s otevřenou hubou zíral on Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinzberatel Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 true story... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Když se blíží ty Vánoce... aneb tip na pěknou dekoraci na vánoční stůl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Tip na vánoce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Že by místní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Vědecké okénko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 : ))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 29. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2022 před 9 hodinami, Berbatow napsal: Že by místní? Nn, to není moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se