Jan7 Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 před 10 minutami, Michal. napsal: @Jan7 No tak to se panu Motákovi povedlo Já bych chtěl vidět,jak by prodával manželskou postel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 před 10 hodinami, Jan7 napsal: https://nabytek.bazos.cz/inzerat/167556053/satni-skrin-s-nastavcem-montana-2000-h.php Takto by mali vyzerať všetky inzeráty...a na všetko :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Takto uplne nie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 ja to nechapu, co mi v tom inzeratu unika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 (upraveno) před 11 minutami, Sarka Farka napsal: ja to nechapu, co mi v tom inzeratu unika? Uz to smazal, ale mel tam vic fotek a na tech ostatnich mel polonahou zenskou, avsak nic extra. No vcera mel inzerat 25 tisic shlednuti, dneska 45 tisic. A to hadam ze o skrin nikdo zajem nemel. S temi zobrazenimi je to aktualne nejvice zobrazeny inzerat na bazosi, druhy ma jen 20k. Upraveno 20. dubna 2023 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Něco pro environmentální nadšence ... https://www.fossil.com/en-us/featured/the-edit/staple-x-fossil/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 před 56 minutami, zceyee napsal: Uz to smazal, ale mel tam vic fotek a na tech ostatnich mel polonahou zenskou, avsak nic extra. No vcera mel inzerat 25 tisic shlednuti, dneska 45 tisic. A to hadam ze o skrin nikdo zajem nemel. S temi zobrazenimi je to aktualne nejvice zobrazeny inzerat na bazosi, druhy ma jen 20k. ja to tusil diky za info :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 (upraveno) před 53 minutami, nizkotucnytvaroh napsal: Něco pro environmentální nadšence ... https://www.fossil.com/en-us/featured/the-edit/staple-x-fossil/ To je pecka. https://fossil.scene7.com/is/content/FossilPartners/bgvideos/Fossil/SU22/JeffStaple/FSL4841606_SU22_0714_LP_Hero4_Desktop_video-hires2.mp4 Nejlepsi je jak maji ten stred vzdycky ohnutej v tom promo videu, takze to musej zabirat z ruznych uhlu aby to vypadalo nejak. Upraveno 20. dubna 2023 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 (upraveno) Zpátky k té skříní, město a jméno, asi nebude náhoda ten inzerát byl asi jen teaser na tenhle akčňák prodávajícího Upraveno 20. dubna 2023 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Měl jsem to ještě v záložce prohlížeče, tak posílám... Ten se s ničím asi moc nemaže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Za me byla hezka. Pekny prirodni prsa, zadny bezzceny umelaky. Akorat si myslim, ze casem stejne pujde pod kudlu az ji budou bolet zada 24/7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 před 9 hodinami, Lucky Lucaso napsal: Za me byla hezka. Pekny prirodni prsa, zadny bezzceny umelaky. Akorat si myslim, ze casem stejne pujde pod kudlu az ji budou bolet zada 24/7. Je fakt že pouštět se do těchto ryze subjektivních úvah asi nemá moc smysl, každej má jinej vkus, hlavně když je holka hodná a upřímná. Jinak si mi připomněl ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 A taky tohle ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Prdele. Jsem si vcera v opilosti na zaklade znameho videa z ted talk Objednal 100ks gumovych kachnicek na aliexpressu. akorat mi nejak blbnul net a ja to koupil 5x. co ted budu doprdele delat s 500 kachnama prestavam nakupovat picoviny opily. Puvodne jsem jich chtel koupit 20 teda. Ale kamarad mel dobry point, ze 20 je malo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 (upraveno) před 56 minutami, vojta1 napsal: Prdele. Jsem si vcera v opilosti na zaklade znameho videa z ted talk Objednal 100ks gumovych kachnicek na aliexpressu. akorat mi nejak blbnul net a ja to koupil 5x. co ted budu doprdele delat s 500 kachnama prestavam nakupovat picoviny opily. Puvodne jsem jich chtel koupit 20 teda. Ale kamarad mel dobry point, ze 20 je malo.... Jsem velmi rád, že se svejma parohama tady nejsem sám, kdo vožralej kupuje pičoviny... Kdyby ti to pomohlo, klidně cca 30 kachen vezmu Edit: kamarádi si musí pomáhat.... Upraveno 22. dubna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 před 2 hodinami, mAra_ napsal: Jsem velmi rád, že se svejma parohama tady nejsem sám, kdo vožralej kupuje pičoviny... Kdyby ti to pomohlo, klidně cca 30 kachen vezmu Edit: kamarádi si musí pomáhat.... Se mi to nakonec podařilo zrušit, vzal jsem jen 60ks a ty nutně potřebuju. Ale chvíli jsem zvažoval přiobjednat ještě 4000ks a naplnit tím kamarádce nového mercedesa až po střechu Jakože by mě bavila představa jak příjde ráno k autu a chce jet do práce a otevře dveře a vysype se spousta kachen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se